20 Kragtige gebedspunte wat nie langer vertraag word nie

4
37626

Habakkuk 2: 1-3:
1 Ek sal op my horlosie staan ​​en my op die toring neersit en waak om te sien wat hy vir my sal sê, en wat ek sal antwoord as ek tereggewys word. 2 En die Here het my geantwoord en gesê: Skrywe die gesig en maak dit duidelik op tafels, sodat hy kan hardloop wat dit lees. 3 Want die gesig is nog vir 'n bepaalde tyd, maar aan die einde sal dit spreek en nie lieg nie; alhoewel dit bly, wag daarvoor; omdat dit sekerlik sal kom, sal dit nie bly nie.

Ons dien 'n God wat nooit te vroeg of te laat kan wees nie; Hy is altyd betyds. Dit maak nie saak watter situasies en omstandighede u vandag deurgaan nie, ek wil hê dat u moet weet dat God u sal verlos en dat hy betyds sal lewer. Sy tydsberekening is gewoonlik nie ons tydsberekening nie, u dink miskien, 'my maatjies het so en so geword, maar ek is nog steeds sonder', maar God het my gestuur om u vandag te vertel dat u wonderwerk op pad is, en dit sal kom betyds. Vandag gaan ons 20 kragtige, nie meer vertraagde gebedspunte, gebruik nie gebedspunte sal ons bemagtig om die gees van vertragings. Nie alle vertragings is normaal nie, sommige vertragings is demonies gerig. In die boek Daniël 10:13 is Daniël se gebede 21 dae vertraag deur die vors van Persië, en Daniël het die oorwinning behaal omdat Hy volgehou het met gebede. Ons moet verstaan ​​dat daar geestelike kragte is wat ons deurbrake kan vertraag; hulle probeer ons gebede weerstaan ​​deur u geloof aan te val. Maar as ons vandag hierdie 20 kragtige gebedspunte bid, sal elke weerstand op u pad na u deurbrake permanent in Jesus se naam verpletter word.

In Lukas 18: 1 het Jesus gesê ons moet altyd bid en nie flou word nie. Aanhoudende gebede is die teenmiddel vir die gees van vertragings. As u opgee met gebede, verloor u, sal u nooit in Jesus se naam verloor nie. U moet die duiwel voortdurend in gebede weerstaan ​​om u antwoorde te sien lewer. Hierdie nie meer vertraagde gebedspunte sal vertragings in u lewe tot in ewigheid in Jesus-naam beëindig nie. Dit maak nie saak hoe onmoontlik u situasies mag lyk nie, die god wat Lasarus uit die dood opgewek het, sal u uit daardie uitdagings na u beloofde land in Jesus-naam opwek. Bid vandag hierdie gebede met geloof en sien dat God u langverwagte getuienisse bring.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Gebedspunte

1. Ek staan ​​te staan ​​teen elke mag wat my reis na deurbrake vertraag, neerval en sterf, in die naam van Jesus.

2. Elke probleem in my lewe wat die gees van vertragings veroorsaak, word hiermee in die Naam van Jesus deur die bloed weggespoel.

3. Ek verbreek die verbonde en vloeke van die gees van die vertragings in my lewe, in die naam van Jesus.

4. Ek verbreek die vloeke van die gees van die frustrasies oor my lewe, in die naam van Jesus.

5. Elke uitwerking van die gees van vertragings in my lewe, word nietig verklaar deur die bloed van Jesus.

6. Elke gees van stadige vooruitgang en stagnasie in my lewe, ontvang nou die vuur van God en word vernietig in die Naam van Jesus.

7. Elke gees om goeie dinge in my lewe te vermy, word vernietig in die Naam van Jesus.

8. Here, ek verwerp oordrag vloeke in my lewe in Jesus Naam

9. Ek sal nie voed in die vullisdromme in die Naam van Jesus nie.

10. Ek weier om die oorblyfsels van die lewe in Jesus se naam te hê.

11. Elke gees van irritasie in my lewe, word deur die bloed van Jesus afgespoel.

12. Ek verwerp die gees van vrees, angs en ontmoediging in die Naam van Jesus.

13. Elke bose opdrag, profesie of voorspelling wat deur demoniese uitsprake teen my lewe uitgereik word, word deur die bloed van Jesus gekanselleer.

14. Ek verwerp die gees van die stert, ek eis die gees van die hoof, in die naam van Jesus.

15. Ek ontvang engele spoed tot waar God wil hê dat ek nou moet wees, in die Naam van Jesus.

16. Elke bose neerslag in my lewe as gevolg van satyngif word deur die bloed van Jesus weggespoel.

17. Here, neem my in grootheid soos U vir Josef gedoen het in Egipteland in Jesus Naam

18. Ek verwerp gladde seëninge, in die naam van Jesus.

19. Ek verwerp die gees van luiheid, in die naam van Jesus.

20. Laat al my vyande en hulle vestings verbrokkel deur die donder van God, in die Naam van Jesus.

Dankie Jesus.

20 Moenie meer Bybelverse uitstel nie

Hier is 20 verse wat nie meer uitgestel word nie, wat u sal help in u gebede teen die gees van vertragings, terwyl u hierdie Bybelverse bestudeer, sien ek dat God u uitdruklik in Jesus se Naam praat.

Bybelvers

1). 2 Petrus 3: 9:
9 Die Here is nie slap oor sy belofte nie, aangesien sommige mense slapheid reken; maar is lankmoedig teenoor ons, nie bereid om te vergaan nie, maar dat almal tot bekering moet kom.

2). Psalm 70: 5:
5 Maar ek is arm en behoeftig; maak my gou, o God! U is my hulp en redder; O Here, moenie wag nie.

3). Psalm 40: 17:
17 Maar ek is arm en behoeftig; tog dink die Here aan my: U is my hulp en my redder; o God, hou nie op nie!

4). Daniël 9:19:
19 Here, hoor; O Here, vergewe; Here, luister en doen; stel nie uit om u ontwil nie, my God, want u stad en u volk word deur u Naam genoem.

5). Lukas 18:7:
7 En sal God nie sy eie uitverkorenes wreek wat dag en nag tot Hom roep nie, alhoewel Hy met hulle verlang?

6). Genesis 41: 32:
32 En daarvoor is die droom twee keer vir Farao verdubbel; dit is omdat die saak deur God vasgestel is, en God sal dit binnekort laat gebeur.

7). Habakkuk 2: 3:
3 Want die gesig is nog vir 'n bepaalde tyd, maar aan die einde sal dit spreek en nie lieg nie; alhoewel dit bly, wag daarvoor; omdat dit sekerlik sal kom, sal dit nie bly nie.

8). Hebreërs 10: 37:
37 Nog 'n klein tydjie, en hy wat sal kom, sal kom en nie bly nie.

9). Deuteronomium 7: 10:
10 En vergeld die wat hom haat vir hulle aangesig, om hulle te vernietig; hy sal nie slap wees vir die een wat hom haat nie, hy sal hom terugbetaal aan sy aangesig.

10). Esegiël 12:25:
25 Want Ek is die Here; Ek sal spreek, en die woord wat ek sal spreek, sal gebeur; dit sal nie meer duur nie; want in u dae, o opstandige huis, sal Ek die woord spreek en dit uitvoer, spreek die Here HERE.

11). Esegiël 12:28:
28 Daarom, sê vir hulle: So spreek die Here HERE: Niemand van my woorde sal verder verleng word nie, maar die woord wat Ek gespreek het, sal geskied, spreek die Here HERE.

12). Jesaja 46:13:
13 Ek bring my geregtigheid nader; dit sal nie ver wees nie, en my heil sal nie bly nie; en Ek sal verlossing in Sion plaas vir my heerlikheid vir Israel.

13). Jeremia 48:16:
16 Die ramp van Moab is naby om te kom, en sy ellende is vinnig.

14). Psalm 58: 9:
9 Voordat u potte in die dorings kan voel, sal hy dit wegneem soos in 'n stormwind, lewend en in sy toorn.

15). Romeine 16:20:
20 En die God van vrede sal Satan binnekort onder u voete verbrysel. Die genade van onse Here Jesus Christus sy met u! Amen.

16). Lukas 18:8:
8 Ek sê vir julle dat hy hulle vinnig sal wreek. Maar as die Seun van die mens kom, sal hy dan geloof op die aarde vind?

17). Romeine 13:11:
11 En dit, met die wete van die tyd, dat dit nou hoog tyd is om uit die slaap wakker te word; want nou is ons redding nader as toe ons geglo het.

18). Openbaring 10:6:
6 En sweer by Hom wat tot in alle ewigheid leef, wat die hemel geskape het en wat daarin is, en die aarde en die dinge wat daarin is, en die see en die dinge wat daarin is, dat daar tyd sou wees nie meer nie:

19). Openbaring 1:1:
1 Die openbaring van Jesus Christus wat God aan hom gegee het, om aan sy dienaars dinge te toon wat binnekort moet gebeur; en hy het dit gestuur deur sy engel aan sy kneg Johannes te kenne te gee.

20). Openbaring 22:6:
6 En hy het vir my gesê: Hierdie woorde is getrou en waaragtig; en die Here, die God van die heilige profete, het sy engel gestuur om die dinge wat binnekort gedoen moet word, aan sy dienaars te wys.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

4 KOMMENTAAR

  1. Ngicela ningithandazise ngithole umsebenzi kunini ngifaka amaCv ezikolweni kodwa lutho angibizwa ndawo sengikhathele ukuhlala ekhaya.
    Namaphupho wami ayashabalala.

  2. HI bid asseblief saam met my, ek vertrou op God om iemand te stuur om vir my 'n enjin van my motor polo 1.4 2007 BLM048 116 te koop please

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.