30 effektiewe gebedspunte

2
29225

Efesiërs 1: 15-23:
Daarom het ek ook, nadat ek gehoor het van u geloof in die Here Jesus en die liefde vir al die heiliges, nie opgehou om u dank te bedank deur u in my gebede te noem nie; 15 sodat die God van onse Here Jesus Christus, die Vader van die heerlikheid, aan u die gees van wysheid en openbaring kan gee deur die kennis van Hom: 16 Die oë van u verstand word verlig; sodat julle kan weet wat die hoop is op sy roeping, en wat die rykdom is van die heerlikheid van sy erfenis in die heiliges. 17 En wat is die buitengewone grootheid van sy krag vir ons diensmeester wat glo volgens die werking van sy magtige krag, 18 wat hy in Christus gedoen het toe hy hom uit die dood opgewek en hom aan sy eie regterhand op die hemele gesit het, 19 ver bo alle owerheid en mag en mag en heerskappy en elke naam wat genoem, nie net in hierdie wêreld nie, maar ook in die toekomstige tyd. 20 En hy het alles onder sy voete geplaas en hom die hoof gegee oor alles vir die kerk, 21 wat sy liggaam is, die volheid van Hom wat alles invul.

Ons God is 'n God van onmoontlikhede, niks is te hard vir Hom om te doen nie en niks is te sterk vir Hom om te hanteer nie. Wat Hy sê Hy sal doen, sal Hy doen, en ek glo dat God groot en magtige dinge in u lewe in Jesus Naam sal doen. Ons gaan vandag deelneem aan wat ek 30 effektiewe gebedspunte noem. hierdie effektiewe gebedspunte word so genoem omdat dit gebede is dat elke gelowige moet bid oor die lewe. hierdie gebedspunte is die gebede wat Paulus vir die Efesiërs, die kerk in Efese, gebid het. Hulle is effektiewe gebedspunte, want as u in die werklikheid van u status in Christus wandel, word u 'n onstuitbare Christen.

Die meeste dinge waarvoor ons bid, benodig slegs 'lig' (Openbaring). Wanneer ons in openbaring wandel, word die oë van ons begrip verlig en begin ons die weg sien uit die uitdagings van die lewe. Hosea 4: 6 vertel ons dat mense vergaan omdat hulle nie kennis het nie, nie omdat die duiwel magtig is nie, maar omdat hulle nie begrip het nie. Die grootste deug wat 'n Christen moet hê om sukses te behaal, is begrip. Ons moet ook as gelowiges weet dat die grootheid van God se krag in ons werk. Groter is Hy wat in ons is as hy wat in die wêreld is, 1 Johannes 4: 4. Die krag van God wat in ons werk, maak ons ​​oorweldigend, en as ons oorwin, kan ons nie in die lewe misluk nie. Hierdie effektiewe gebedspunte is opgedeel in 30 gebedspunte en dit kom alles uit Efesiërs 1: 15-23. Ek moedig u aan om die Bybelvers te bestudeer terwyl u hierdie gebede oor u lewe bid. Ek sien jou wandel in oorwinning in Jesus naam.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebedspunte

1 Vader, ek dank u dat u Jesus Christus na ons toe gestuur het.


2. Vader, ek verklaar dat ek vandag in die wysheid van Christus wandel in Jesus Naam.

3. Vader, ek verklaar dat die lig van u woord skyn in my lewe, daarom sal ek nooit weer in die duisternis van Jesus wandel nie.

4. Ek verklaar dat ek as gevolg van die heilige gees in my binneste die kennis van Christus in Jesus Naam het

5. Ek verklaar dat ek geestelike begrip het op alle lewensterreine in Jesus naam

7. Ek verklaar dat ek die gedagte van Christus het, daarom sal niks vir my onmoontlik wees om in Jesus Naam te bereik nie.

8. Ek verklaar dat, omdat die woord van God in my werk, ek al my hemelse erfenisse in Christus in Jesus Naam besit

9. Ek verklaar dat ek heerskappy het, omdat die krag van God in my werk.

10. Ek verklaar dat ek 'n oorwinnaar is, want hy wat in my is groter as hy wat die wêreld is.

11. Ek verklaar dat ek heers oor die lewensomstandighede in Jesus naam

12. Ek verklaar dat ek heers oor my finansies in Jesus naam

13. Ek verklaar dat ek heers oor siektes en siektes in Jesus Naam

14. Ek verklaar dat ek heerskappy het oor demoniese towerspreuke, bekoorlikhede en betowerings in die naam van Jesus

15. Ek verklaar dat ek my liggaam oorheers om dit onder die naam van Jesus te onderwerp

16. Ek verklaar dat ek heerskappy het oor huishoudelike vyande in Jesus Naam

17. Ek verklaar dat ek heers oor hekse en towenaars in Jesus naam.

18. Ek verklaar dat ek heers oor die magte in die Naam van Jesus

19. Ek verklaar dat ek heerskappy het oor die owerhede en magte in Jesus Naam

20. Ek verklaar dat ek heers oor die sonde in Jesus Naam

21. Ek verklaar dat ek aan die regterhand van God sit, ver bo alle owerhede en magte in Jesus se naam

22. Ek verklaar dat ek onaantasbaar is, want die krag wat Jesus uit die dood opgewek het, werk in my naam in Jesus.

23. Ek verklaar dat ek die mag het om slange en skerpioene te trap en die duiwelsmag te vernietig, en niks sal my op enige manier in die naam van Jesus skade doen nie.

24. Ek verklaar dat ek onverskoonbaar is in Jesus se naam.

25. Die duiwel en sy agente is te klein om op my pad na grootheid in Jesus te staan
naam

26. Ek verklaar dat niemand al die dae van my lewe in Jesus se naam 'n suksesvolle tyd sal hou nie

27. Ek verklaar dat ek 'n nuwe skepping is, daarom vloek voorvaders geen mag oor my nie.

28. Ek verklaar dat ek in die hemele sit, daarom sal ek net die berge van die lewe ken en nooit die valleie in Jesus se naam nie.

29. Ek leef, beweeg en leef in Christus Jesus, daarom kan niks my keer in hierdie lewe en in die komende lewe in Jesus Naam nie.

30. Ek verklaar dat my redding uit genade is, daarom het die sonde geen krag oor my lewe in Jesus Naam nie.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelBreaking Evil Covenant mfm Gebedspunte
Volgende artikel20 Oorlogsgebede vir die kerk
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

2 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.