40 Gebedspunte vir bevryding Deel 1

0
16911

Obadja 1:17:
Maar op die berg Sion sal verlossing wees, en daar sal heilig wees; en die huis van Jakob sal hulle besittings besit.

Ons gaan vandag kyk na 40 gebedspunte vir bevryding, dit verlossingsgebedspunte sal fokus op verlossing van noodlot vernietigers. Wie is noodlotvernietigers? Dit is mense wat jou nie wil laat floreer nie. Dit is mense wat alles sal doen om te verseker dat u op dieselfde plek bly. Hulle is gemaklik solank u arm is, maar op die oomblik dat u begin vorder, word hulle geïntimideer en begin u aan te val. Destiny vernietigers is demoniese mense agente, hulle sal altyd God se kinders teëstaan, maar die goeie nuus is dit, al u lot vernietigers sal vernietig word in Jesus naam. Die heer sal hulle onttroon en in Jesus se naam troon.

dit verlossingsgebedspunte, sal u bemagtig om u besittings te besit. Elke bestemming wat vernietig op pad, sal plek maak vir jou lot helpers. Daar is geen bevryding soos self-bevryding nie, as u self-bevryding beoefen, kan geen duiwel u weer verstrengel nie. My gebed vir u is dit, aangesien u uself daartoe verbind om dit te bid bevryding gebedEk sien dat God die leiding neem oor u lewe en u lot in Jesus Naam. God seën jou


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Gebedspunte

1. Ek staan ​​by die Krag van God, en ek beveel dat elke brullende sataniese leeu teen my lewe in die Naam van Jesus deur 'n vuur stilgemaak word.

2. Ek beveel elke bedrywigheid van bose bose geeste wat deur vuur beëindig word, in die naam van Jesus.

3. Ek beveel elke sataniese swangerskap teen my lewe, moet in die naam van Jesus met vuur geaborteer word.

4. Met die krag in die naam van Jesus Christus beveel ek elke mag wat na my geheime jag, om doof en blind te wees in die naam van Jesus.

5. Ek verlam elke mag van betowerings en betowerings wat teen my gevorm is, in die Naam van Jesus.

6. Laat elke demoon wat 'n lid van my gesin het, nou vertrek in die Naam van Jesus.

7. Elke gees van samekoms en verstrooiing word my lewe in die Naam van Jesus beskaam.

8. Ek beveel elke stroom van die bose wat van my vader en moeder af na my toe vloei, om in die Naam van Jesus op te droog.

9. Ek blus die krag van sterrekykers en demoniese profete in die naam van Jesus.

10. Elke mag wat weerstand bied teen die resultate van my gebede, val neer en sterf in die Naam van Jesus.

11. Elke huishoudelike magkuns val in die naam van Jesus neer en sterf.

12. Wees onmag in elke Naam van my voorspoed, in die Naam van Jesus.

13. Elke bekende en onbekende aggressor wat my vertroos, moet verlam word in die Naam van Jesus.

14. Enigiets wat in my lewe geplant is om my te skaam, kom met al u wortels in die Naam van Jesus.

15. Ek verwerp demoniese stagnasie van my seëninge in die Naam van Jesus.

16. Ek verwerp swak finansiële deurbrake en eis groot finansiële deurbrake in die naam van Jesus.

17. Verborge en slim verslinders, wees gebind, in die Naam van Jesus.

18. Ek bevry my van elke bose gesinspatroon van armoede, in die naam van Jesus.

19. Ek weier om toe te laat dat my rykdom op enige bose altaar sterf in die naam van Jesus.

20. Ek verwerp elke welvaartverlamming in die Naam van Jesus.

21. Ek besit al my besittings, in die naam van Jesus.

22. Ek verklaar dat ek nie geld sal verloor in die Naam van Jesus nie.

23. Ek slaan elke armoede drome op die grond, in die Naam van Jesus.

24. My hande het begin bou en sal dit voltooi in die Naam van Jesus.

25. Ek weier om deur my vyande, in die Naam van Jesus, te voet vertrap te word.

26. Laat my helpers verskyn, laat my hindernis verdwyn in die Naam van Jesus.

27. God van voorsienigheid, verlos my uit hierdie situasie, in die Naam van Jesus.

28. Ek neem my regmatige posisie in die naam van Jesus in.

29. Elke vertraagde en ontkende welvaart, manifesteer deur vuur, in die Naam van Jesus.

30. In die Naam van Jesus word elke krag, wat my goedheid vir kwaad uitsaai, stilgemaak.

31. Ek weier om die deure van seëninge teen myself te sluit in die Naam van Jesus.

32. Ek bevry my van elke gees van armoede, in die naam van Jesus.

33. Ek vervloek die gees van armoede, in die naam van Jesus.

34. Ek bevry my van elke slawerny van armoede, in die Naam van Jesus.

35. Die rykdom van die heidene sal na my toe kom in die Naam van Jesus.

36. Ek bevry my van elke vorm van betowerings in die Naam van Jesus.

37. O God, staan ​​op en benoud almal wat my vandag in die Naam van Jesus ontstel.

38. O God, staan ​​op en veg teen diegene wat vandag teen my veg, in die Naam van Jesus.

39. O God, staan ​​op en verlos my van die wat te sterk is vir my, in Jesus se Naam.

40. Vader, dankie vir u permanente bevryding in my Naam in Jesus.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikel20 Gebedspunte met Bybelverse
Volgende artikel20 Oorlogsgebede vir pastore
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n man van God wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk mag word nie; ons het die mag om in heerskappy te leef en te wandel deur gebede en die Woord. Vir meer inligting of berading, kan u my kontak by chinedumadmob@gmail.com of my op WhatsApp en Telegram by +2347032533703 kontak. Ek sal u ook graag wil uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik op hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.