20 Gebedspunte vir verlossing teen bose name

0
8769

 

Jesaja 62:2:
2 En die heidene sal u geregtigheid sien en al die konings u heerlikheid; en u sal 'n nuwe naam genoem word, wat die mond van die Here sal noem.

Name is geestelike sleutels tot die lot van elke mens. As kind van God is die name wat u dra baie belangrik vir u bestemming. Ons gaan vandag besig wees met 20 gebedspunte vir bevryding teen bose name. hierdie verlossingsgebedspunte gaan jou bemagtig om afstand te doen van elke bose naam in jou lewe en ook die gevolge van bose name in jou lewe te kanselleer. Bid dit bevryding gebede net u nie heeltemal sal verlos nie, moet u voortgaan om u naam na 'n Bybelse en goddelike naam te verander. Uit die Skrif sien ons dat God in name geïnteresseerd is, ons gaan die Bybel ondersoek om te sien hoe God die name heg en ook die belangrikheid van name.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Bybelverse van die belangrikheid van name:

1. Jesaja 9: 6-7:
6 Want vir ons word 'n kind gebore, aan ons is 'n seun gebore; en die regering sal op sy skouer wees; en sy naam sal genoem word Wonderbaar, Raadgewer, die sterke God, die ewige Vader, die Prins van Vrede. 7 Aan die toename van sy regering en vrede sal daar geen einde aan die troon van Dawid en aan sy koninkryk wees om dit te beveel en dit met reg en met reg reg te stel van nou af tot in ewigheid nie. Die ywer van die Here van die leërskare sal dit doen.

2. Genesis 32:28:
28 En hy antwoord: U sal nie meer Jakob genoem word nie, maar Israel; want u het 'n vors met God en met mense en het die oorhand gekry.

3. Genesis 17: 15-16:
15 En God het aan Abraham gesê: U vrou Sarai, u moet haar nie Sarai noem nie, maar Sara sal haar naam wees. 16 En ek sal haar seën en jou ook 'n seun van haar gee; ja, ek sal haar seën, en sy sal 'n moeder van nasies wees; konings van mense sal uit haar wees.

4. 1 Samuel 4: 21:
21 En sy het die kind I-chabod genoem en gesê: Die heerlikheid het van Israel afgewyk, omdat die ark van God geneem is en haar skoonvader en haar man.

5. Lukas 1: 5-25:
Daar was in die dae van Herodes, die koning van Judéa, 'n sekere priester met die naam van Sagaría, uit die afdeling van Abia; en sy vrou was uit die dogters van Aäron, en haar naam was Elisabeth. 5 En hulle was altwee regverdig voor God en het onberispelik in al die gebooie en verordeninge van die Here gewandel. 6 En hulle het geen kind gehad nie, omdat Elisabeth onvrugbaar was en albei nou in baie jare getref is. 7 En dit het gebeur dat terwyl hy die priesteramp voor God uitgevoer het in die volgorde van sy loopbaan, 8 volgens die gebruik van die priesteramp, moes sy lot wierook laat opgaan toe hy in die tempel van die Here ingaan. 9 En die hele menigte van die volk het buite gebid op die tyd van wierook. 10 En aan hom verskyn 'n engel van die Here wat aan die regterkant van die reukaltaar staan. 11 En toe Sagaría hom sien, was hy ontsteld, en vrees het op hom geval. 12 Maar die engel sê vir hom: Moenie vrees nie, Sagaría, want u gebed is verhoor; en jou vrou Elisabeth sal vir jou 'n seun baar, en jy moet hom Johannes noem. 13 En jy sal vreugde en blydskap hê; en baie sal hom verbly oor sy geboorte. 14 Want hy sal groot wees in die oë van die Here en geen wyn of sterk drank drink nie; en hy sal gevul word met die Heilige Gees, selfs van die skoot van sy moeder af. 15 En baie van die kinders van Israel sal hy tot die Here hulle God bekeer. 16 En hy sal voor hom uit gaan in die gees en die krag van Elias, om die harte van die vaders tot die kinders te wend en die ongehoorsames aan die wysheid van die regverdige; om 'n volk gereed te maak wat voorbereid is op die Here. 17 Toe sê Sagaría vir die engel: Waaraan sal ek dit weet? want ek is 'n ou man, en my vrou is baie jare oud. 18 En die engel antwoord en sê vir hom: Ek is Gabriël wat voor God staan; en ek is gestuur om met u te spreek en u hierdie blye boodskap te toon. 19 En kyk, jy sal stom wees en nie kan praat nie tot die dag waarop hierdie dinge plaasvind, omdat jy nie my woorde glo wat in hulle tyd vervul sal word nie. 20 En die volk het op Sagaría gewag en hulle verwonder dat hy so lank in die tempel vertoef. 21 En toe hy uitkom, kon hy nie met hulle praat nie; en hulle het gesien dat hy 'n gesig in die tempel gesien het; want hy het vir hulle geskenk en sprakeloos gebly. 22 En net toe die dae van sy bediening voltrek was, het hy na sy huis vertrek. 23 En in die dae het sy vrou Elisabeth swanger geword en vyf maande lank weggekruip en gesê: 24 So het die Here met my gehandel in die dae waarin hy na my gekyk het om my smaad onder die mense weg te neem.

6. Lukas 1: 26-38:
26 En in die sesde maand is die engel Gabriël van God gestuur na 'n stad in Galiléa, met die naam van Nasaret, 27 na 'n maagd wat 'n man met die naam Josef genoem het, in die huis van Dawid; en die naam van die maagd was Maria. 28 En die engel het by haar ingekom en gesê: Wees gegroet, u gunsteling, die Here is met u; geseënd is u onder die vroue. 29 En toe sy hom sien, was sy ontsteld oor sy woord en het in haar gedagtes gedink watter groet dit moes wees. 30 En die engel sê vir haar: Moenie vrees nie, Maria, want jy het guns by God gevind. 31 En kyk, jy sal swanger word en 'n seun baar en hom JESUS ​​noem. 32 Hy sal groot wees en die Seun van die Allerhoogste genoem word, en die Here God sal aan hom die troon van sy vader Dawid gee. 33 En hy sal koning wees oor die huis van Jakob tot in ewigheid; en aan sy koninkryk sal daar geen einde wees nie. 34 Toe sê Maria vir die engel: Hoe kan dit wees, omdat ek geen man ken nie? 35 En die engel antwoord en sê vir haar: Die Heilige Gees sal oor jou kom, en die krag van die Allerhoogste sal jou oorskadu; daarom sal ook die heilige ding wat uit jou gebore word, die Seun van God genoem word. 36 En kyk, jou neef Elisabeth, sy het ook 'n seun verwek in haar ouderdom; en dit is die sesde maand by haar, wat onvrugbaar genoem word. 37 Want by God sal niks onmoontlik wees nie. 38 En Maria antwoord: Kyk, die slavin van die Here; wees dit vir my volgens u woord. En die engel het van haar weggegaan.

7. Matteus 1:21:
21 En sy sal 'n seun baar, en jy moet hom JESUS ​​noem; want hy sal sy volk van hul sondes verlos.

Die bogenoemde Bybelverse wys ons duidelik die belangrikheid van 'n naam; almal word beïnvloed deur hul name. Net soos goeie name ons positief beïnvloed, beïnvloed slegte name ons ook negatief. Hierdie bevrydingsgebedspunte teen slegte name sal elke vloek van slegte name in u lewe in Jesus-naam ophou. Ek moedig u ook aan om die grondbetekenis van u naam na te gaan en te weet of dit godvrugtig is en 'n goeie betekenis het. As u naam nie godvrugtig is nie, moet u dit asseblief verander, want hierdie bevrydingsgebede sal u niks baat as u nie die bose naam verander nie. Daar is baie name wat ons dra wat slegte betekenisse het, byvoorbeeld in ibo-taal, name soos Njoku, (god of yam festival), Nwosu (god van OSU), is nie goeie name nie, Engelse name soos Linda (slang), Mary (bitterheid), ens., is name wat verander moet word. Ek sien God gee vir jou 'n nuwe naam en kanselleer ook elke bose naam wat vandag aan jou verbonde is in Jesus naam.

Gebedspunte

1. Vader, ek dank U dat u my begrip oor hierdie kwessie geopen het.

2. Vader, ek dank U vir die nuwe geboorte en dat u my na U vernoem het.

3. Ek verloën elke demoniese naam verbonde aan my en my gesin, in die naam van Jesus.

4. Ek onderskei my lewe van elke naam wat aan my gegee is onder sataniese salwing, in die naam van Jesus.

5. Laat alle gevolge van hierdie bose name in my lewe in Jesus se naam gekanselleer word

6. Ek vernietig elke vloek verbonde aan alle bose name in my lewe, in die Naam van Jesus

7. Ek verbreek die stroom van enige bose rivier wat deur my nuttelose name in my lewe kom, in die naam van Jesus.

8. Ek kanselleer elke invloed van familie afgode verbonde aan hierdie name, in die naam van Jesus.

9. Jou slegte naam (noem die name op) Ek verloën jou. Ek verwerp u. Ek weier jou. U sal geen bestemming in my lewe in Jesus se naam hê nie.

10. Elke sataniese menslike agente agter hierdie bose name kom uit my lewe in die Naam van Jesus.

11. Ek weier om onder die beheer en oorheersing van enige sataniese naam in die naam van Jesus te kom.

12. Elke naam van heksery word van my voorkop ontbind, in die naam van Jesus.

13. Heilige Gees, neem beheer van enige negatiewe situasie in hierdie naam van Jesus.

14. My nuwe naam. . (noem maar op) sou my bind aan die bloed van Jesus en aan voorspoed, in die naam van Jesus.

15. Heilige Gees vuur, verteer elke bose etiket, merk, stempel of ordening van die kwaad wat aan my vorige name geheg is, in Jesus se naam.

16. Ek ontvang die seël van die Heilige Gees oor my lewe, in Jesus se naam.

17. Elke verborge of stille naam wat aan my gegee word om my bestemming op my dag van die uitnodiging te vernietig, vernietig ek u in Jesus se naam.

18. Ek ontvang bevryding van elke sataniese hok wat vir my geskep is deur enige bose naam, in die Naam van Jesus.

19. Al die goeie dinge wat hierdie name in my lewe vernietig het, moet sewevoudig herstel word in die Naam van Jesus.

20. Ek benoem myself as volg. . (noem u name), in die naam van die Vader, die Seun en die Heilige Gees.
Dankie Jesus dat U my 'n nuwe naam gegee het.

 

 


VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.