30 pragtige oggendgebedspunte

Datum:

Deel plasing:

Psalm 63: 1:
1 God, U is my God; vroeg sal ek U soek; my siel dors na u; my vlees verlang na u in 'n dor en dor land waar geen water is nie;

Eer aan God! Ons is in 'n nuwe jaar. Om vroeg te soek na God is die enigste manier om die sake van u dag te beveel. Slegs diegene wat vroeg daar gaan kniel voor God, wen vroeë oorwinnings in die dag. As u as Christen wil slaag, moet u altyd u dag met gebede begin. Vandag het ek 30 pragtige oggendgebedspunte opgestel om jou op 'n platform van oorwinning te begin. hierdie oggendgebed sal die platform skep vir goddelike ingryping terwyl u te werk gaan met u mislukte aktiwiteite.

Elke dag is vol goeie en slegte dinge; ons moet bid dat die slegte dinge ver van ons af bly en dat die goeie na ons toe kom. Die duiwel val God se kinders altyd daagliks aan, daarom is hierdie pragtige oggendgebed tydig. U moet uself elke dag versterk voordat u uitgaan. U moet die Heilige Gees vra om u te lei en u stappe na die regte plekke te orden. U moet bid vir goddelike guns voor almal wat u daagliks ontmoet, en u moet ook vra vir bonatuurlike beskerming teen al die aanvalle van die vyande. As u elke oggend so bid, het u geen ander keuse as om in die heerskappy van die duiwel te wandel nie.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Ek moedig u vandag aan, moenie uitgaan sonder om uself geestelik te versterk nie, die duiwel maak nie 'n grap nie, hy is besig om God se kinders te vernietig tydens enige geringe geleentheid. Hierdie pragtige oggendgebedspunte sal dien as u daaglikse geestelike versterking, soos u dit bid. geloof, ek sien dat God u dae kraai met sy goedheid en barmhartigheid. Soos u begin môre by Jesus, moet u u dag altyd eindig met getuienisse. God seën jou.


Gebedspunte

1. Vader, ek dank U vir hierdie pragtige oggend, ek het geslaap en ek het wakker geword, omdat U my bewaar het. Dankie Jesus.

2. Vader, ek bedank u vir al die voordele wat u hierdie dag vir my in Jesus Naam gelewer het.

3. Vader, ek dank U vir u barmhartigheid wat elke oggend in my lewe nuut is in Jesus Naam.

4. Vader, ek voer al my aktiwiteite vandag in u bekwame hand in Jesus Naam aan.

5. Vader, gee my bonatuurlike spoed om al my teikens vandag in Jesus Naam te bereik.

6. Vader, bestel vanoggend my stappe met behulp van u Heilige Gees in die Naam van Jesus.

7. Beskerm my, o Here, van die pyle wat bedags vlieg in Jesus Naam

8. Ek verklaar dat geen wapen wat vandag teen my gemaak is, in Jesus se naam sal voorspoedig wees nie

9. Ek verklaar dat ek bevoordeel sal word deur almal wat my vandag in die Naam van Jesus aanskou.

10. Die hand van God is op my lewe, daarom verklaar ek dat ek vandag in Jesus Naam sal slaag.

11. Al die planne van die vyand om my dag vandag te frustreer, word hiermee nietig gemaak in Jesus se naam

12. Ek verklaar dat ek nooit beter sal wees in my lewe in Jesus se Naam nie

13. Ek verklaar dat ek geseënd is as ek vanoggend in Jesus se naam gaan.

14. Ek maak die engele van die Here vry om vandag voor my uit te gaan en al die krom paaie reguit in Jesus se naam te maak.

15. Jesus is die kaptein van my skip, daarom sal ek nie in Jesus se naam sink nie

16. Elke sataniese weerstand op my pad na grootheid, word vernietig in Jesus Naam

17. Elke berg wat tussen my en my deurbrake staan, word in die Naam van Jesus deur vuur vernietig.

18. Elke planne van huishoudelike vyande om my in die lewe te frustreer, maak hul planne nutteloos in Jesus Naam

19. Ek verklaar dat ek in die naam van Jesus wandel

20. Ek verklaar dat ek wandel in wonderwerke in Jesus Naam

21. Ek verklaar dat my lewe omring is met tekens en wonders in Jesus Naam

22. Ek verklaar dat ek in Jesus Naam ver bo die owerhede en magte is.

23. Elke towery wat my probeer keer, word vir ewig in Jesus se naam vernietig

24. Almal wat my seën, word in die Naam van Jesus deur die Here geseën

25. Elkeen wat my vervloek, vervloek ek deur God in Jesus Naam

26. Almal wat vir my kuipe gegrawe het om in hierdie dag te val, sal almal in die put in Jesus se naam begrawe word.

27. Vader, veg vanoggend al my gevegte in Jesus naam.

28. Vader, ek verklaar dat my oggend in Jesus se Naam geseën word

29. Ek verklaar dat my hele dag geseënd is in Jesus Naam.

30. Vader, ek dank U dat u my gebede in Jesus Naam beantwoord het.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedumhttps://everydayprayerguide.com
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

1 KOMMENTAAR

  1. cher Pasteur Dieu vous bénisse et bonjour à vous.
    c'est en méditant ce matin Marcus 1: 35 que l'Esprit de Dieu a attiré mon attention sur l'aspect du matin et l'aspect du très sombre.
    puis l'Esprit de Dieu a fait raisonner en moi cette pensée a savoir “commander le matin”. je suis allé sur Google et c'est à ma grande surprise que je suis tombé sur votre site et je rends grâce à Dieu par Jésus Christ mon seigneur de ce qu'il guide ses enfants.
    je prie que le seigneur soit avec votre ministère et que des signes et des prodiges s'accomplissent par vous pour la gloire de Dieu. merci.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...