Bevryding van punte vir gebed by armoede

1
19217

Deuteronomium 8:18:
18 Maar jy moet aan die Here jou God dink, want dit is hy wat jou die mag gee om rykdom te verkry, sodat hy sy verbond kan bevestig wat hy jou vaders met 'n eed beloof het soos dit vandag is.

Armoede is nie net 'n geestelike gemoedstoestand nie, armoede is 'n teenspoed van die duiwel; baie Christene werk soos olifante, maar die voer soos miere; dit is as gevolg van die gees van armoede. Dit is waar dat die duiwel iemand met rykdom kan aanlok, maar hy kan ook een met armoede benadeel, in Deuteronomium 28: 1-14 sien ons die seëninge om God te dien, maar uit die volgende verse sien ons dat wanneer ons van koers gaan. , die duiwel tref ons met die vloeke onder hulle, armoede. Kind van God, u moet u bevry van die gees van armoede. Vandag het ek bevryding opgestel uit gebedspunte vir armoede, dit gebedspunte sal die demone aanval wat u finansies aanval.
Iemand kan vra waarom moet ek die moeite doen om vir geld te bid as ek net kan leer om geld te verdien? Kom ons kyk na die onderstaande skrif om hierdie vraag te beantwoord:

Prediker 9:11: 11 Ek het teruggekeer en onder die son gesien dat die wedloop nie te vinnig is nie, en ook nie die stryd vir die sterkes nie, nog brood vir die wyse, en nog rykdom vir verstandiges en nogtans guns om manne van vaardigheid; maar daar is tyd en toeval vir almal.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Uit die bostaande skrif sien ons dat dit nie net deur slim te wees of deur 'n harde werker te wees nie, ons moet weet dat ons die hulp van God in ons lewens nodig het. Ek sê vir mense: dit is waar dat u sonder God ryk kan wees, maar dit is baie beter om ryk te wees aan God. Vir u om voorspoed te geniet, het u God nodig, daarom sal hierdie verlossing van gebedspunte van u armoede u bevry van elke vorm van gebrek en gebrek in Jesus se naam. Terwyl u hieraan deelneem bevryding gebed, sal God jou nie net bemagtig om voorspoed te hê nie, Hy sal jou ook verlos van hebsug. Let daarop dat hierdie gebedspunte u nie geld sal gee nie, maar dit sal die magte van die hel wat teen u finansies veg, vernietig, en dit sal die heilige gees in staat stel om u te lei na die regte pad na finansiële welvaart. Terwyl u hierdie gebedspunte betrek, sal God geïnspireerde idees in u hart laat val wat u 'n finansiële reus sal maak.


GEBEDSPUNTE

1. Ek verlos myself van elke demoniese besoedeling van voorvaders, in Jesus se naam.

2. Ek verlos myself van alle geërfde demoniese besoedeling, in Jesus se naam.

3. Ek verlos myself van elke demoniese besoedeling wat voortspruit uit my betrokkenheid in enige demoniese godsdiens in Jesus se naam.

4. Ek breek los van elke demoniese skakel met die gees van armoede in Jesus se naam.

5. Ek maak myself vry van elke bose droombesoedeling, in Jesus se naam.

6. Ek beveel dat elke Sataniese aanval teen my lewe in die drome moet omskep word tot 'n oorwinning, in Jesus se naam.

7. Here, laat alle riviere, bome, woude, bose metgeselle, bose agtervolgers, foto's van dooie familielede, slange, geesmanne, geestesvroue en maskerades wat teen my in die droom gemanipuleer word, heeltemal vernietig word deur die krag in die bloed van die Here Jesus.

8. Elke bose plantasie in my lewe, kom uit met al u wortels, in die Naam van Jesus!

9. Ek haal my rykdom uit die hand van die sterkman in my vadershuis, in Jesus se naam.

10. Deur die krag van die lewende God sal ek nie my goddelike geleenthede in Jesus se naam verkwis nie.

11. Ek ontbind enige krag wat teen my doeltreffendheid werk, in Jesus se naam.

12. Ek weier om die deur van seëninge teen myself te sluit, in Jesus se naam.

13. Ek weier om 'n dwalende ster te wees in die naam van Jesus.

14. Ek weier om te verskyn en skielik te verdwyn in Jesus naam.

15. Here, laat die rykdom van die heidene in my Naam oorgedra word in Jesus.

16. Engele van God, jaag elke vyand van my voorspoed tot vernietiging, in Jesus se naam.

17. Here, laat die swaard van die Goliat van armoede daarteen draai in die Naam van Jesus.

18. Heilige Vader, laat rykdom van hande verander in my lewe, in Jesus se naam.

19. Here, maak 'n gat in die dak vir my voorspoed.

20. My Vader, laat die juk van armoede in my lewe verpletter word in die Naam van Jesus.

21. Vader Here, laat elke sataniese sirene wat my helpers afskrik, in die Naam van Jesus stilgemaak word.

22. O Here, laat elke maskerende mag, wat my voorspoed insluk, in Jesus se naam vernietig word.

23. Elke kis wat teen my welvaart gebou is, sluk u eienaar in Jesus se naam in.

24. My God, laat die weë van die bose engele van armoede wat teen my aangestel word, donker en glad word in die Naam van Jesus.

25. Here Jesus, hou my beursie.

26. Elke duiwelse skaarste, word deur vuur opgelos, in Jesus se naam.

27. U ontsaglike God, bring die dag van onheil oor elke vyand van my voorspoed en vernietig
hom met dubbele vernietiging.

28. Vader, maak my geestelike oë oop om goddelike geleenthede vir sukses in Jesus Naam te sien

29.:Moenie vir my 'n probleemoplosser in die lewe in Jesus Naam nie

30. Vader, verbind my met die regte mense wat my in die Naam van Jesus na bo sal neem.

Vader, ek dank U dat u my gebede in Jesus Naam beantwoord het.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.