20 Gebedswense vir predikers

1
21101

2 Tessalonisense 3: 1-5:
1 Ten slotte, broeders, bid vir ons, dat die woord van die Here vry kan verloop en verheerlik sal word net soos met julle; 2 en dat ons verlos kan word van onredelike en goddelose mense; want almal glo nie. . 3 Maar die Here is getrou wat jou sal bevestig en jou bewaar vir die kwaad. 4 En ons vertrou dat die Here julle sal aanraak, dat julle doen en doen wat ons julle beveel. 5 En die Here rig julle harte na die liefde van God en na die geduld wat op Christus wag.

Die roeping van 'n predikant is 'n hoë roeping, en dit verg die genade van God om u roeping as predikant te vervul. Elke predikant het die verantwoordelikheid van God om vir die skape (God se volk) te sorg om hulle met die woord te voed en om altyd vir hulle te bid. Maar waarom ons almal vertroud is met die feit dat herders altyd vir die skape van God onder die sorg bid, besef ons nie dat pastore ook gebede nodig het nie. Trouens, pastore het gebede meer nodig as die lidmate. Dit is omdat die skape vlug as die herder aangeval word, Sagaria 13: 7. Vandag het ek 30 verlossingsgebede vir predikante saamgestel, elke predikant moet lidmate hê wat altyd in die gaping sal staan ​​en smag in gebede vir die verlossing van daar predikante.

Maar waarom moet ons vir ons predikers bid?
Eerstens moet ons verstaan ​​dat die duiwels een doel is om ons predikante in sonde te laat verval, en hy weet dat as hy die kop kan kry, die liggaam sal volg, want die brein wat die liggaam beheer, is in die kop. Daarom moet ons bid as ons hierdie verlossingsgebede vir leraars bid, dat ons predikers nie in versoekings of sonde verkeer nie. Ons moet bid dat God hulle sal aanhou deur syne genade.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Tweedens moet ons gedurig bid vir die uitbreek van die openbaring deur ons predikers. Laat God hulle aan die nuwe kennis van Sy woord toewy, sodat hulle sal aanhou om die heiliges te bemoedig en op te bou vir die volmaaktheid van Christus.

Derdens moet ons bid vir vrymoedigheid en uitsprake om die woord van God vreesloos te spreek te midde van teëspraak, om die woord van God deur hulle vry te laat loop en ongehinderd te word deur die magte van die duisternis.

Vierdens moet ons bid dat God daar woorde sal vereer en bevestig met tekens en wonders, massiewe verlossing van siele en diverse genesings en bevryding. Dit sal noodwendig lei tot die vestiging van menigtes in die geloof.

Laastens moet ons aanhou bid vir gesinne, hulle vrouens en kinders, die genade van God wat hulle bewaar, dat God vir hulle op alle terreine sal sorg, en ons ook moet poog om hulle wesenlik te seën terwyl ons bid vir hulle
As ons so vir ons predikers bid, sien ons dat die hand van God op hulle lewens sal toeneem. Ek glo dat u, terwyl u besig is met hierdie gebede vir predikante, sien dat God wonderlike dinge doen in die laaste vyf dae in Jesus se naam deur die vyf tot die ministeries.

GEBEDSPUNTE

1. Vader, ek bedank u vir u magtige hand aan die werk in die lewe van ons predikers in Jesus Naam

2. Aangesien baie geroep is, maar min uitverkies is, dank die Here dat ons ons predikant in Jesus se naam gekies het

3. Vader, bemagtig ons pastore om siele voortdurend tot bekering te bring voor die Here.

4. Vader, ek verklaar dat ons herders nie 'n verkeerde pyl in die hande van my Maker, in Jesus se naam, sal wees nie.

5. Enige fondamentmag wat teen ons predikant en sy roeping werk, word vernietig in die naam van Jesus.

6. Elke juk wat teen geestelike groei van ons predikante werk, breek in die naam van Jesus.

7. Deur die krag van God sal die vyand nie ons predikers 'n slegte voorbeeld maak in die Naam van Jesus nie.

8. Elke vernietigende gewoonte, wat ontwerp is om ons predikante se roeping te vermors, moet sterf in die naam van Jesus.

9. Krag om goed af te handel, kom oor ons predikers in die Naam van Jesus.

10. Elke gebied van onvolledige bevryding in die lewe van ons predikante, ontvang volkome bevryding deur vuur, in die naam van Jesus.

11. Elke geestelike katarak, weg van die visie van ons predikers, in die Naam van Jesus.

12. Elke gees van sluimering, in die lewens van ons predikers word nou vernietig !!! In die naam van Jesus.

13. Vader, ek bedek al ons predikers en predikante met die bloed van Jesus.

14. Elke anti-bedieningspyl, geskiet in die rigting van ons predikante, 'n terugslag, in Jesus se naam.

15. Heilige Gees vuur, vernietig alle werke van die duisternis in die lewe van ons herders in Jesus se naam.

16. Elke deur, oopgemaak vir die vyand van die roeping van ons herders, moet in Jesus se naam toegemaak word.

17. My Vader en my God, laat die waters van die lewe in elke dooie gebied van die geestelike lewe van ons predikers in die Naam van Jesus vloei.

18. Elke wapen wat op ons pastore vervaardig word, word vernietig in die Naam van Jesus.

19. Enige fundamentele slang en skerpioen, geprogrammeer in die lewens en bedienings van ons leraars, word in Jesus se naam vernietig.

20. O God van alle genade, trek ons ​​pastore met nuwe genade vir hierdie groot werk in die Naam van Jesus.

Dankie dat u ons gebede in Jesus Naam beantwoord het.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.