10 Aggressiewe gebedspunte om nederlaag te verslaan

1
22620

Psalm 142: 7:
7 Bring my siel uit die gevangenis, dat ek u Naam kan prys; die regverdige sal my omring; want jy sal goed met my handel.

Nederlaag en mislukking is nie die einde van die pad nie, dat u in die verlede of selfs in die hede misluk het, beteken nog nie dat u nou 'n mislukking is nie. Die Bybel vertel ons dat 'n regverdige sewe keer kan val, maar hy staan ​​weer op, Spreuke 24:16. Vandag gaan ons 10 aggressiewe gebedspunte gebruik om die nederlaag te verslaan. Die uitdaging by baie gelowiges is dat hulle te maklik opgee, as hulle iets nuuts probeer en misluk, is die spreekwoord nie die wil van God dat hulle dit moet doen nie, maar niks kan verder van die waarheid wees nie, sê die Bybel. alles wat u hand vind, doen dit met alle mag, Prediker 9:10, die Bybel sê ook dat God al die werke van u hand sal voorspoedig maak, Deuteronomium 30: 9. God het nie besighede en loopbane vir mense gekies nie, ja, hy sal miskien 'n paar gedagtes by u inspireer, maar u moet die keuse maak. God sal voorspoedig wees met wettige dinge waarvoor u u hand lê.

Kind van God, moenie toelaat dat die duiwel jou ontmoedig met jou nederlae nie, ek het nog nooit 'n suksesvolle man gesien wat nog nooit voorheen 'n stryd verloor het nie; verloor is 'n wenpad; jy moet soos Dawid leer om jouself in die Here aan te moedig. hierdie aggressiewe gebedspunte want om nederlaag te verslaan, sal mislukkingsbewussyn permanent vernietig en bewussyn uit u lewe in Jesus naam verslaan.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

GEBEDSPUNTE

1. Loof die Here vir die krag in Sy Naam waarteen elke knie moet buig.


2. Deur die krag van God vernietig ek elke sataniese agent en sataniese instrument wat teen my lewe ingestel is, in die naam van Jesus.

3. Ek laat engele vernietig om elke bose altaar wat teen my opgerig is, in die Naam van Jesus, te verstrooi.

4. Elke krag wat my lewend probeer begrawe, val neer en sterf, in Jesus se naam.

5. Elke program na my lewe, deur huishoudelike boosheid, val en sterf, in Jesus se naam.

6. Elke mag wat my naam met die kwaad omring, val neer en sterf in die Naam van Jesus.

7. Elke besluit wat teen hekserygeeste teen my lewe geneem word, val en sterf in die naam van Jesus.

8. Elke binnekis, gebraai deur vuur, in Jesus se naam.

9. Elke sataniese dier in my droom, val neer en sterf, in Jesus se naam.

10. Julle eienaars van die las siektes, dra julle vrag nou, in Jesus se naam.

Vader, dankie dat u al my gebede in Jesus Naam beantwoord het

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.