30 Gebed teen geestelike aanval

6
38999

Psalms 35: 1-8:
1 Pleit my regsaak, o Here, met die wat met my twis; veg teen die wat teen my veg. 2 Gryp die skild en die buckler aan en staan ​​op vir my hulp. 3 Trek ook die spies uit en stop die weg teen my vervolgers: sê vir my siel: Ek is u heil. Laat hulle beskaamd staan ​​en beskaamd staan ​​wat my siel soek; laat hulle omdraai en verwar word wat my seer bedink. Laat hulle soos kaf voor die wind wees, en laat die Engel van die Here hulle jaag. 4 Laat hulle weg donker en glad wees, en laat die Engel van die Here hulle vervolg. 5 Want sonder oorsaak het hulle hul net vir my verberg in 'n kuil wat hulle sonder oorsaak vir my siel gegrawe het. 6 Laat verwoesting hom onbewus oorval; en laat sy net wat hy weggekruip het, homself vang; laat hy in daardie einste vernietiging val.

Elke kind van God moet slaggereed wees. Geestelike aanvalle is waarlik, slegs 'n onkundige christen sal glo dat die duiwel nie na sy / haar lewe is nie. Geestelike aanvalle is daagliks sataniese pyle gerig op God se kinders met die doel om hulle fisies en geestelik te vernietig. Vandag het ek 30 gebede saamgestel teen geestelike aanvalle. Die beste manier om enige stryd te wen, is om aanstootlik te wees, die meeste Christene is altyd aan die verdedigende kant van geestelike aanvalle, dit is nie die beste nie; ons moet nie net teen die vyand verdedig nie, maar ons moet ook die vyand aanval. na willekeur.

Hierdeur gebedspunte, voer ons die stryd na die kamp van die vyande. Ons gaan elke demoniese saad wat die duiwel gesaai het in ons lewens en familie ontwortel. Ons gaan legioene engele in die kamp van ons vyande vrystel om hulle almal in Jesus se naam te versprei en te vernietig. Hierdie gebed teen geestelike aanslag sal die tempo bepaal vir u voortdurende oorwinning oor die koninkryk van die duisternis. Ek moedig u aan om hierdie gebed met elke hartstog te beoefen, en ek sien u ewig in Jesus Naam vrygemaak.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

GEBEDSPUNTE

1. Vader as ek hierdie gebede betrek, kan ek my in Jesus se naam oorwin.

2. Ek salf elke gebedspunt wat ek met die vuur van God sal bid, in die Naam van Jesus.

3. Ek ontvang goddelike krag om elke demoniese mag in my lewe, in die naam van Jesus, te vernietig.

4. Elke instrument van vernietiging wat van geboorte af teen my gemaak is, met vuur gebraai word in die Naam van Jesus.

5. Elke agent van die duiwel wat teen my lewe opgedra is om my spesifiek te vernietig, val en sterf in die naam van Jesus.

6. Here, laat die vesting van die duiwels deur die vuur van God in die Naam van Jesus vernietig word.

7. Elke demoniese muur wat rondom my deur die duiwel gebou is, ontvang die donderbol van God
en vernietig word, in Jesus se naam.

8. Ontkoppel elke duiwel in my lewe in die Naam van Jesus.

9. Elke eiendom van die duiwel wat in my lewe neergesit word, word gebraai met vuur in die Naam van Jesus.

10. Elke aktiwiteit van die duiwel wat manifesteer in die vorm van frustrasie in my lewe, word vernietig in die naam van Jesus.

11. Elke gees van frustrasie, wat deur die duiwels teen my lewe toegewys word, val en sterf in die Naam van Jesus.

12. Ek weier om gefrustreerd te wees oor God se planne vir my lewe, in die naam van Jesus.

13. Elke bron van frustrasie wat vir my beskikbaar gestel word, ontvang die vuur van God en droog op in die naam van Jesus.

14. Ek herstel, elke goeie wonder en getuienis word deur my gees van frustrasie in die naam Jesus uitgesny.

15. Elke aktiwiteit van die duiwel, wat manifesteer in die vorm van ontmoediging in my lewe, moet verlam word in die naam van Jesus.

16. Elke goeie seën, geleentheid en kans wat ek ooit misgeloop het as gevolg van ontmoediging, herstel ek jou, in die naam van Jesus.

17. Elke aktiwiteit van die duiwel, wat in die vorm van tydvermorsing manifesteer, word verlam in die naam van Jesus.

18. Elke demoon wat my tyd mors, verloor jou greep, val neer en sterf in die Naam van Jesus.

19. Elke bose mag wat tot die lewe gebring is, moet verlam word deur my goddelike en geleenthede; verloor u greep, val neer en sterf in die Naam van Jesus.

20. Enige agent van die duiwel wat opdrag is om my goed te verkwis, u greep verloor, neerval en sterf.

21. Enige agent van die vernietiger wat opgedra is om my lewe te verkwis, u greep los te maak, neerval en sterf, in die naam van Jesus.

22. Ek herstel al my vermorsde jare in die naam van Jesus.

23. Ek herstel al my vermorste kanse en geleenthede in die naam van Jesus.

24. Ek herstel al my vermorste goed in die naam van Jesus.

25. Enige mag van die verwoester wat goeie dinge in my lewe vernietig op die punt van manifestasie, val neer en sterf in die naam van Jesus.

26. Enige mag van die vernietiger, wat goeie visioene en drome aan die rand van die manifestasie afsny, val neer en sterf, in Jesus se naam.

27. Enige mag wat deur die vernietiger opgedra word om goeie dinge tydens die geboorte in my huishouding dood te maak, val neer en sterf in die naam van Jesus.

28. Elke mag, wat deur die vernietiger opgedra word om my vreugde te verkort, verloor u houvas, val neer en sterf, in Jesus se naam.

29. Elke goeie ding wat in my lewe geamputeer is, kry nuwe lewe en begin ontkiem en voorspoedig wees in die naam van Jesus.

30. Enige mag van die vernietiger, wat toegewys is om my goedheid in te sluk soos die graf, gebraai deur vuur, in Jesus se naam.

Vader, ek dank u dat u my gebede verhoor het.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

6 KOMMENTAAR

  1. Ek word aangeval deur sommige psigiese mediums wat hulself Monique en Lisa uit Oos-Chicago, Indiana, noem. Hoe kan hierdie bose aanval van my verbreek word?

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.