10 kragtige gebedspunte vir goddelike guns

6
51765

Psalm 103: 8-13:
8 Die Here is barmhartig en genadig, lankmoedig en oorvloedig van barmhartigheid. 9 Hy sal nie altyd agtervolg nie, en ook nie vir ewig sy toorn behou nie. 10 Na ons sondes het Hy nie met ons gehandel nie; en ons nie beloon volgens ons ongeregtighede nie. 11 Want soos die hemel hoog bo die aarde is, so groot is sy goedertierenheid teenoor die wat Hom vrees. 12 So ver as die ooste van die weste, tot nou toe het hy ons oortredinge van ons verwyder. 13 Soos 'n vader sy kinders jammer kry, so ontferm die Here Hom oor die wat Hom vrees.

Ek is mal oor hierdie liedjie; 'Jesus het my lief, weet ek'daardie liedjie herinner my aan die onvoorwaardelike liefde van God in my lewe. Vandag gaan ons kyk na tien kragtige gebedspunte vir goddelike guns. Gunstigheid beteken eenvoudig God se partydigheid teenoor sy kinders. Die waarheid is dit, die titel van hierdie boodskap is misleidend; ons bid nie om goddelike guns as kinders van God nie, maar ons wandel in goddelike guns, ons is kinders van God se gunsteling, daarom omring sy eindelose, grenslose en onvoorwaardelike guns ons gedurig. Waarom het ek dan die onderwerp hierbo gebruik? Eenvoudige antwoord is om soveel moontlik verkeer te kry, dit is omdat die meeste gelowiges dink dat hulle God moet smeek om sy guns, hulle glo dat God slegs sekere van sy kinders bevoordeel en weier om ander te bevoordeel. Hulle glo ook dat guns verdienstelik is en nie onvoorwaardelik nie. Dit is verkeerd, glo van guns. Voordat ons na die gebedspunte gaan, gaan ons na enkele feite oor die goddelike guns van God kyk.

2 Bybelse feite oor God se guns

1). Gunst is onvoorwaardelik:  As dit voorwaardelik was, sal dit nie guns genoem word nie; guns is wanneer God ons gee wat ons nie verdien nie, Dawid is koning gemaak deur die guns van God, hy het dit nooit verdien nie, hy was nie die beste keuse nie, die minste nie volgens profeet Samuel, 1 Samuel 16: 1-13, 2 Samuel 6:21. God het Gideon gekies, nie omdat hy dit verdien of dat hy die beste keuse was nie, maar guns het hom gekies en hom die regter van Israel gemaak, Rigters 6: 11-23. Ons dien 'n God van onvoorwaardelike guns; daar is geen verdienste nie, maar God se guns; God het ons in Christus gekies, ons het niks gedoen om dit te verdien nie, Hy het ons gekies, ons liefgehad en halleluja geseën.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

2). Gunst kom ons deur genade deur geloof: Ons word uit genade gered deur geloof, en nie deur ons eie pogings nie, laat niemand daaroor hupstoot gee nie, Efesiërs 2: 8-9. Genade beteken eenvoudig onverdiende guns. Onverdiend beteken dat dit nie die resultaat is van u eie pogings of gehoorsaamheid nie. Ons ontvang die guns van God deur in Christus Jesus te glo. Die dag toe u in Christus geglo het, het u kandidaat geword van die ewige guns van God. Gunsteling het jou begin volg oral waar jy gaan. Die ongelukkige ding is dat baie Christene nie besef dat hulle prakties deur God bevoordeel word nie, maar steeds na God roep om hulle te bevoordeel, hulle bid en vas vir die guns van God. Moet my nie verkeerd verstaan ​​nie, dit is goed om te bid en te vas, maar guns is 'n produk van geloof en nie van werke nie. U moet u bewus wees van die feit dat u 'n kind van God is, en dat Hy u met sy goddelike guns oorval het weens Jesus Christus. Glo dit en jy sal sy guns altyd in jou lewe sien. My gebed vir u vandag is dat as u glo dat dit die woorde is en hierdie gebedspunte vir goddelike guns bid, dat die guns van God altyd in u lewe in Jesus-naam sigbaar sal wees.

GEBEDSPUNTE

1. Ek ontvang die goedheid van die Here, in die land van die lewendes, in die Naam van Jesus.

2. Alles wat teen my gedoen word om my vreugde hierdie jaar te bederf, word vernietig in die Naam van Jesus.

3. Here, soos Abraham guns van u ontvang het, ontvang ek ook U guns, sodat ek kan uitblink in die Naam van Jesus.

4. Here Jesus, handel hierdie jaar oorvloedig met my in die Naam van Jesus.

5. Dit maak nie saak nie, of ek dit verdien of nie, ek ontvang onbevredigende guns van die Here in die Naam van Jesus.

6. Elke seën wat God hierdie jaar vir my bestem het, sal my nie verbygaan in die Naam van Jesus nie.

7. My seën sal nie in my Naam na Jesus oorgedra word nie.

8. Vader Here, skande elke mag, wat U program vir my lewe sal steel, in die Naam van Jesus.

9. Elke stap wat ek hierdie jaar neem, sal lei tot uitmuntende sukses, in die naam van Jesus.

10. Ek sal seëvier met die mens en met God, in die Naam van Jesus.

Vader, dankie dat u my omsluit met u eindelose guns in Jesus Naam.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

6 KOMMENTAAR

 1. Liewe man van God,

  Ek waardeer die olie van God in u lewe opreg. Meer genade in Jesus naam. Amen.
  Ek het hierdie webwerf onlangs ontdek deur my soekenjin. Ek het in onkunde gewonder en nou word ek deur u kragtige gebedspunte, veral 45 gebedspunte teen skielike dood, oorgedra.

  Dankie en God seën u en bewaar u en u gesin.

  Mag God u kus vergroot in die bediening en op ander terreine waar u wil.

 2. Danku God, vir hierdie man.
  Die zoveel wijsheid en kracht en genade wil deel.
  Hy doen dit vir jou,
  Omdat Hy eindeloos van u houdt.

  Dankjewel man van God vir die verhale van hierdie krachtige gebedspunten.
  Punten, die my lewe verrijken en my in alle vreemde herstellen op hierdie aardbodem.

  Laat sy woord doorgaan oor heel die aarde.
  Zoals in die hemel, zo ook op aarde.

  Liefdevolle groet Margret

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.