30 Gebed om die gees van agterlikheid te vernietig

10
40874

Jeremia 7: 24:
24 Maar hulle het nie geluister en nie hulle oor gehoor nie, maar gewandel in die raad en in die verbeelding van hul bose hart en agteruit gegaan en nie vorentoe nie.

Jeremia 15: 6:
6 U het my verlaat, spreek die Here, dat u agteruitgegaan het; daarom sal ek my hand teen u uitstrek en u vernietig; Ek is moeg van berou.

Agteruitgang is 'n gees. Die gees van agterlikheid is die gees van rebellie en die gees van rebellie is die gees van heksery, 1 Samuel 15:23. God wil nie hê dat sy kinders opstandig moet wees nie, opstand lei tot agterlikheid. As ons strydig met die plan en doel van God vir ons lewe begin, begin ons agteruit gaan en nie vorentoe nie. Ons gaan vandag 'n gebed bid wat ek getitel het: Gebed om die gees van agterlikheid te vernietig. Hierdie gebed sal u bemagtig om die onwettige begeertes van die vlees dood te maak wat u tot opstand teen God lei en u gees ook versterk in die innerlike mens om God te dien.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Onse God is 'n barmhartige vader, Hy het sy kinders so lief en onvoorwaardelik, Hy het sy Seun Jesus gestuur om vir ons te sterf en ons van agterlikheid na vordering te beweeg, God deur Christus het ons uit die duisternis in die lig oorgelewer, Kolossense 1:13, van vloeke tot seëninge, Galasiërs 3:13, as gevolg van Christus se gehoorsaamheid, het God die bus regverdig verklaar, Romeine 5:19. God het dit alles uit liefde vir ons gedoen, Hy hoef dit nie te doen nie, maar wel. Hy het dit gedoen sodat ons soos Christus kan leef en nie 'n agterlike lewe kan lei nie. Hy weet dat wanneer ons agtertoe gaan, ons teruggaan na sonde, en sonde lei tot afgradering, stagnasie, mislukkings, teleurstellings, siektes en allerlei demoniese probleme. Sonde sal ons uiteindelik lei tot die ewige verdoemenis, maar dit sal nooit u deel in Jesus se naam wees nie. Hierdie gebed om die gees van agterlikheid te vernietig, sal u in staat stel om die duiwel te weerstaan ​​en u standpunt in Christus te staan. My gebed vir u is dit: U sal voortgaan en nooit weer agteruit in die lewe in Jesus Naam nie. God seën jou.

GEBEDSPUNTE

1. Laat die slang van agterlikheid ontbind word deur die vuur van die God van Elia in die Naam van Jesus.

2. Elke towerspieël wat my gesig roep, breek, in die naam van Jesus.

3. Demoniese magte wat teen my lot in God veg, maak my bestemming vry in die Naam van Jesus.

4. Ek begrawe elke jagter van my ster vandag in die naam van Jesus.

5. Elke Goliat van armoede, word vernietig in die Naam van Jesus.

6. O God, staan ​​op en gooi klippe op die hoof van my vyande, in die Naam van Jesus.

7. Elke rivier van probleme wat in my gesin vloei, droog op in die naam van Jesus.

8. Elke georganiseerde vyand word in die naam van Jesus ongeorganiseerd.

9. O God van tekens en wonders openbaar U krag in my lewe, in die Naam van Jesus.

10. Die Farao van my lot, sterf in die Naam van Jesus.

11. Enige betowerde orgaan in my liggaam ontvang verlossing in die Naam van Jesus.

12. Vuur van God, verbreek blindheid en duisternis in my lewe, in die Naam van Jesus.

13. My liggaam, weier om saam met enige pyl van duisternis saam te werk in die Naam van Jesus.

14. Elke hekserybesem, wat my seëninge wegvee, sterf in die Naam van Jesus.

15. Elke juk vervaardig, sterf met u juk in die Naam van Jesus.

16. mors in die naam van Jesus, elke sataniese belegging in my lewe.

17. Here, laat my lewe goddelike versnelling ervaar, in die Naam van Jesus.

18. Sataniese agenda vir my lewe, verdwyn in die naam van Jesus.

19. Elke sataniese swangerskap in my lewe, sterf in die naam van Jesus.

20. U sluk aan my deurbrake, sterf in die Naam van Jesus.

21. Laat my vry en versprei elke onbewuste bose vereniging in die Naam van Jesus.

22. Vlieg elke pyl van verdrukking in die Naam van Jesus.

23. Ek roep my Lasarus uit die graf van heksery in die Naam van Jesus uit.

24. Elke krag wat goddelike geleenthede verswelg, sterf in die naam van Jesus.

25. Elke vyand wat geweier het om my te laat gaan, ontvang dubbele vernietiging in die Naam van Jesus.

26. Elke bose kers en wierook wat teen my werk, terugbrand in die Naam van Jesus.

27. Elke pyl van rituele en offers, terugbrand, in die Naam van Jesus.

28. As my vyand sê dat ek net voorspoedig kan wees oor sy dooie liggaam, so moet dit wees, want dit is nou die tyd dat ek voorspoedig is

29. Ek gaan in my profetiese bestemming, in die naam van Jesus.

30. Ek praat met die maag van die waters, maak my deurbrake vry in die Naam van Jesus.

Vader dankie vir antwoorde op Jesus se gebede.

 


10 KOMMENTAAR

  1. INSTRUKSIE: Begin met 3 dae vas en gebede tussen m m. Bid deur gebruik te maak van Isiah 43: 1-28, Jeremia 29:11 Gees van agterlikheid uit die huis van my vader en die moeder, wat my lot beïnvloed, deur vuur, deur vuur, deur vuur, in die Naam van Jesus.

    • Dankie man van God vir jou gebede. Al het ek nog nooit kommentaar gelewer nie, vind ek baat by jou Goddelike wysheid. Mag God aanhou om jou te seën met oorvloedige wysheid en mag jy miljarde mense bereik om hulle te verlos van hul soveel probleme en om hulle God diep te leer ken. Eer aan die Here God, die Almagtige, vir jou. In Jesus naam. Amen

  2. Benodig gebed van gees van agterlikheid. Ek sien hoe ek teruggaan na my voormalige huis, skole en werkplek. Ek sien alle voormalige meisies in 'n droom, maar lewendig en dood, eet in 'n droomknop of nakenss en verwyder skoene van die been en loop met 'n ordeningsbeen en so aan
    Pls help my pastoor is moeg daarvoor

  3. @Aluko, gaan vinnig aan. Bid met die Skrifte teen alle bose altare wat u voorvaders gebou het. Begin deur jouself te verneder, om vergifnis vir hulle en vir jouself te vra, waar jy ook al die wette, gebooie, voorskrifte en reëls van God oortree het. U kan op YouTube gaan soek na Kevin Ewing, hy het kragtige leringe oor hoe om te vas en te bid, en insig oor geslagsvloeke, droombetekenisse, ens. Hoop u sien hierdie opmerking en hoop dit help. U is geseënd.

  4. Ek het gebed nodig teen geestelike agterstand in my lewe, wanneer ek droom dat ek myself in die dorp sal sien, myself op skool of op my voormalige werkplek sal sien. vinnig daarteen, maar kan nie asseblief nie. Ek het u gebed nodig.

    • Ek droom van my ouers wat my grootgemaak het, my tannie en ooms en al die dooie mense in my dorp, ek droom van mense in my dorp wat vir my kos gee, ek slaap nie snags nie, ek droom van my vriende wat vir my kos gee in my slaap, ek is regtig moeg. Help my asb

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.