Daaglikse oggendgebed vir almal

2
28643

Psalm 59: 16:
16 Maar ek wil sing uit u krag; ja, in die môre wil ek jubel oor u goedertierenheid; want U was my beskutting en toevlug op die dag van my benoudheid.

Dit is 'n mooi ding om u dag met u skepper te begin; diegene wat hom vroeg soek, sal hom vroeg in die lewe vind. Ons gaan vandag kyk na daaglikse oggendgebed vir almal. Soos die titel aandui, dit daaglikse oggendgebed is vir almal, word u aangemoedig om hulle te bid voordat u u huis daagliks verlaat. Waarom is dit belangrik? Dit is belangrik omdat Matteus 6:34 elke dag genoeg kwaad het. Dit is nie vir jou lekker om net uit die huis uit te stap nie môre sonder om u hele dag na die Here te pendel. As u nie daagliks 'n oggendgebed doen nie, raak u kwesbaar vir die aanvalle van die dag. Daar kan iets sleg met u gebeur by die werk, skool of enige ander plek waar u uself bevind. Daar is ook seëninge wat elke dag dra, indien jy die huis verlaat sonder om tot die Here te bid, die duiwel kan jou maklik aftrek van die guns wat op daardie dag na jou toe kan kom.

Die daaglikse oggendgebed is ook 'n bewys van dankbaarheid vir die Here. Die psalmis het gesê: 'Ek het geslaap en vanoggend wakker geword omdat die Here my onderhou het' Psalm 3: 5. Ons moet besef dat selfs slaap en wakker word elke oggend 'n wonderwerk is; baie is dood daarvandaan, baie kan selfs nie slaap nie, dit word slapeloosheid genoem. Daarom moet ons dit nie as vanselfsprekend aanvaar nie; ons moet 'n houding ontwikkel van dankbaarheid teenoor die genade van God wat Hy ons toegedien het. Ek glo dat as u die soeke na God vroeg deur hierdie daaglikse oggendgebed 'n lewenstyl maak, sal u nooit sy teenwoordigheid in u lewe in Jesus-naam ontbreek nie. Ek moedig u hierdie dag aan, bid altyd oggendgebed daagliks, nie omdat jy iets van God wil hê nie, maar omdat jy Hom liefhet en wil hê dat Hy jou elke stap moet lei. Ek sien dat die guns van die Here oorloop in u lewe in Jesus naam.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

DAGLIKE MORING GEBED

1. Vader, ek dank U dat U my deur die nag onderhou het en my vanoggend wakker gemaak het in Jesus Naam.

2. Vader, ek dank U dat u barmhartighede elke oggend in my lewe nuut is, dankie Here vir u groot en oneindige getrouheid in my Naam in Jesus.

3. Vader, dankie vir die geskenk van die lewe en goeie gesondheid waarmee U my en my hele familie in Jesus Naam geseën het.

4. Vader, dankie dat u vanmôre al my vriende en geliefdes in Jesus Naam ondersteun en wakker maak

5. Vader, dankie dat u al my veldslae in die nag geveg het en my dus 'n goeie slaap in Jesus naam gegee het.

6. Vader, ek gee my dag in u heilige hande in Jesus Naam

7. Bestel vandag my stappe met behulp van u heilige gees in Jesus Naam

8. Beskerm my teen die pyle wat bedags vlieg in Jesus naam

9. Laat my vanoggend besig wees met my sake, op die regte plek en op die regte tyd in Jesus Naam.

10. Vader, ek verklaar dat alle dinge vandag tot my voordeel in die Naam van Jesus sal werk

11. Geen wapen wat teen my vervaardig is, sal vandag voorspoedig wees in Jesus Naam nie

12. Ek verklaar dat ek guns sal vind by mans wat vandag in Jesus Naam saak maak

13. Ek verklaar dat my lotgevalle my vandag in Jesus se Naam sal opspoor

14. Vader, maak my vandag 'n seën vir iemand in Jesus Naam

15. Vader, help my om vandag iemand in Christus te wen in Christus

16. Vader, help my om vandag in Jesus se naam 'n glimlag op iemand se gesig te plaas.

17. Vader, lei my nie in die versoekings van vandag in Jesus Naam nie

18. Vader beskerm my teen die verkeerde mense in Jesus naam

19. Ek verklaar dat al my verwagtinge en daaglikse doelstellings of teikens vandag en binne rekordtyd in Jesus se naam nagekom moet word

20. Ek sal vandag goed eindig in Jesus Naam.

Vader, ek dank U dat u al my gebede vanoggend in Jesus Naam beantwoord het.

 


2 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.