15 Kragtige gebed teen Beëlsebul

0
24403

Matthew 12: 24-29:
24 Maar toe die Fariseërs dit hoor, sê hulle: Hierdie man werp nie die duiwels uit nie, maar deur Beëlsebul, die vors van die duiwels. 25 En Jesus het hulle gedagtes geken en vir hulle gesê: Elke koninkryk wat teen homself verdeeld is, word verwoes; en elke stad of huis wat teen homself verdeeld is, sal nie bestaan ​​nie. 26 En as Satan die Satan uitdryf, is hy verdeeld teen homself; hoe sal sy koninkryk dan bly staan? 27 En as ek deur Beëlsebul duiwels uitdryf, deur wie jaag u kinders hulle dan uit? daarom sal hulle jul regters wees. 28 Maar as ek deur die Gees van God duiwels uitdryf, dan het die koninkryk van God na julle gekom. 29 Of hoe kan 'n mens 'n sterk man binnegaan en sy goed bederf, tensy hy eers die sterk man geboei het? en dan sal hy sy huis bederf.

Volgens Wikipedia, Beëlsebul is 'n naam afgelei van 'n Filistynse god wat voorheen in Ekron aanbid is en later deur sommige Abrahamitiese godsdienste as 'n groot demoon aangeneem is. Die naam Beëlsebul word ook geassosieer met die naam Baäl, 'n Kanaänitiese god. Volgens die Bybel sien ons dat Beëlsebul met die duiwel geassosieer word; die fariseërs noem dit inderdaad die vors van die duiwels. in demonologie, Beelsebub staan ​​bekend as een van die sewe geeste van die hel, dit word ook die duiwel van vlieë of die heer van die vlieë genoem. Die Beelsebub-gees is 'n vieslike gees, dit is 'n gees wat die lot van sy slagoffers besoedel. Die demoon Beelzebub is 'n vuil gees wat vuiligheid in die lewens van die slagoffers bring. As iemand onder die invloed van hierdie gees is, word die lewe gevul met alle soorte vuiligheid en onheiligheid. Vandag het ek 15 kragtige gebede teen Beëlsebul saamgestel. As u aan hierdie gebed deelneem, sal elke vuilheid in u lewe vir altyd in Jesus se Naam uitgespoel word.

God het deur Christus aan ons gesag gegee oor duiwels en dit sluit Beelsebub in, u moet in die geloof opstaan ​​om dit te doen Geestelike oorlogvoering teen hierdie vuil gees. Die wêreld van vandag is gevul met allerlei perversies en vuilheid van die siel en liggaam, maar om hierdie kragte te oorkom, moet u tot intense gebede verbind. Hierdie gebed teen Beëlsebul sal u bemagtig om die vuilheid van hierdie wêreld te oorkom, dit sal u aangryp om die duiwel onder u voete te plaas waar u hoort, en dit sal u vry maak in Jesus se naam.

GEBEDSPUNTE

1. Ek ontvang krag om teen elke mag in die lug te veg, in Jesus se naam

2. U vlieg bose gees, ontvang vuur en sterf in die Naam van Jesus.

3. Elke mag wat in die lug teen my vlieg, val neer en sterf in die Naam van Jesus.

4. O Here, verlos my vandag in Jesus se naam van die bose mag van die lug.

5. Elke instrument van die nag wat in die droom teen my vlieg, sterf in die Naam van Jesus.

6. U kronkel, weier om met my vyand saam te werk, in Jesus se naam.

7. Elke storm wat snags teen my woed, moet stilbly in Jesus se naam

8. Elke pyl, teen heksery teen my afgevuur, in die naam van Jesus.

9. Elke instrument van heksery wat teen my lewe werk, word deur vuur verteer in die Naam van Jesus.

10. Pyle van die nag, ek is nie u slagoffer nie, gaan terug na u sender in die Naam van Jesus.

11. Elke stormwind wat teen my opgewek word, omring u sender vir vernietiging in die Naam van Jesus.

12. Elke mag wat teen my lewe in die lug spreek, word in Jesus se naam vir ewig stilgemaak en vernietig

13. Vader Here, beskerm my lewe met u vuur, in die Naam van Jesus.

14. Ek is te warm vir alle magte van duisternis, in die Naam van Jesus

15. Bloed van Jesus, wees my beskerming, in die Naam van Jesus.

Dankie Here dat U my gebede in die naam van Jesus verhoor het.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.