20 verlossingsgebed teen die bose stigting

4
32386

Matthew 15: 13:
13 Maar hy antwoord en sê: Elke plant wat my hemelse Vader nie geplant het nie, sal ontwortel word.

In die lewe is die soort uitdagings wat u kom afhang van u stigting. Wat is 'n fondament in hierdie konteks? 'N Stigting kan eenvoudig gedefinieer word as u biologiese wortels, u voorvaderwortels of u geslag. Elke mens in die lewe het 'n fondament, maar elke fondament verskil. Ons het 'n paar goeie grondslae, slegte fondamente, slegte draai goeie fondamente of goeie draai slegte fondamente. Vandag sal ons besig wees met bevrydingsgebede teen die bose grondslag, maar laat ons eers hierdie fondamente bekyk voordat ons hierop ingaan.

Goeie Stigting: Dit is 'n fondament of agtergrond van 'n persoon wat leeg is vir bose plantasies en neerslae. Daar word gesê dat 'n persoon 'n goeie grondslag het as sy voorouers God altyd gedien het, en hulle altyd daardie deug van die een geslag na die ander oorgedra het. 'N Goeie voorbeeld van 'n goeie grondslag word gesien in die boek Jeremia 35: 5-19; ons sien die Rekabiete wat die goeie tradisies van daar voorvaders getrou nagevolg het, en God was tevrede met hulle en het die kinders van Isreal gevra om by hulle te leer . In vers 19 spreek God 'n generasie seëninge oor hulle aan, want as hulle getrou is. Dit is 'n goeie grondslag.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Slegte stigting: 'N Slegte fondament is 'n agtergrond wat gekwel is met bose plantasies en allerhande demoniese neerslae. Daar word gesê dat 'n persoon 'n slegte basis het as sy voorvaderlyn gevul is met afgodery en allerhande demoniese aktiwiteite. Sodanige persoon sal uit hierdie magte verlos moet word nadat hy of sy weer gebore is. 'N Voorbeeld van 'n slegte fondament in die Bybel is die bose fondament Jerobeam, die Eerste Koning van Isreal, nadat koning Rehábeam die 11 stamme verloor het wat aan hom gelê is toe hy koning geword het. Hy het allerhande kwaad gedoen in die oë van God en al die konings van Israel wat hom gevolg het waar onregverdig agter hom aan was totdat Israel heeltemal deur die Assiriërs vernietig is. Kyk 2 Konings 13: 2, 2 Konings 22:52, 2 Konings 15:28.

Slegte stigting is goed. Dit word gesê dat dit gebeur as 'n individu verlos word uit 'n bose fondament. Dit kan gebeur deur gebede of 'n goddelike ontmoeting met God. Voorbeelde in die Bybel is Jabez, 1 Kronieke 4: 9-10, God het die naam van Abram na Abraham verander, Genesis 17: 5, God het die naam van Jakob na Israel verander, Genesis 32:28. Al hierdie mans het verskriklike fondamente gehad totdat God die bestemmings verander het.

Goeie stigting het sleg geword: Dit is wanneer 'n individu die duiwel toelaat om bose neerslae in sy lewe en bestemming te plant. Hierdie bose neerslae kan 'n generasieprobleem word. Baie mense het in die lewe goed begin, maar het deur die loop van die tyd 'n vloek of 'n bose plantasie gehad, hetsy deur wat hulle gedoen het, of deur 'n kwaaddoener. 'N Goeie voorbeeld hiervan in die Bybel is Gehazi, die dienskneg van Elisa, 2 Konings 5:27; gehazi het 'n geslagtelike vloek op sy lewe gehad as gevolg van sy gierigheid. Sonde is die vinnigste manier om 'n goeie fondament te vernietig, in Esegiël 18:24 het die Bybel gesê dat as 'n regverdige man (goeie fondament) wegdraai van hulle geregtigheid, tot sonde (slegte fondament), hulle geregtigheid hulle nie kan red nie.

Nou het u 'n bogemiddelde begrip van die verskillende fondamente; ons gaan hierdie verlossingsgebed bid teen die bose fondament, die goeie nuus is dit, al is u fondament hoe sleg, God kan u vandag daaruit verlos. As u hierdie gebede in geloof uitvoer, sal u nooit vir altyd in Jesus-naam vir die sondes van u vader ly nie. God wat jou verlos het van duisternis deur Christus sal u verlos word van alle vorme van bose fondamente in Jesus Naam.

GEBEDSPUNTE

1. Wat die duiwel ook al in my lewe geprogrammeer het om my te vernietig, o Heer, verwyder dit met vuur in die Naam van Jesus.

2. Ag Here my God, verwyder alles wat die duiwel in my lewe geplant het, in die Naam van Jesus.

3. Alles wat die duiwel in my lewe vernietig het, Here my God, gee dit vandag aan my terug in Jesus se naam.

4. My geestelike antenna, wees gekoppel aan die koninkryk van God, in die Naam van Jesus.

5. Laat my besoedeling in my geestelike lewe met heilige vuur, in die Naam van Jesus, gesuiwer word.

6. Heilige Gees, besoek die donker kamer van my lewe en bestemming en ontbloot elke ongewenste materiaal, in die naam van Jesus.

7. Laat my bose gees in my fondament deur vuur los en sterf in die Naam van Jesus.

8. Elke kort- en langtermynprojek van die vyand in my lewe, word in die naam van Jesus gestaak.

9. Ek vra u dat alle organe van my liggaam nie in die Naam van Jesus gebruik word om my te vernietig nie.

10. U organe van my liggaam, word vuur in die Naam van Jesus.

11. Gees van uitnemendheid, neem beheer van my lewe, in die Naam van Jesus.

12. Here, laat die gawe van openbaring my bediening in die Naam van Jesus bevorder.

13. Heilige Gees, lê u hande op my, in die Naam van Jesus.

14. O Heer, laat die krag van die opstanding heiligheid en reinheid in my aktiveer, in die Naam van Jesus.

15. Ag Here, laat elke huwelik wat in die droom vir my gevoer word, in die Naam van Jesus vernietig word.

16. Die bose huwelik, wat my heiligheid en reinheid vernietig, sterf in die Naam van Jesus.

17. Kwaad huwelik, wat my bediening vernietig en roep, sterf, in die naam van Jesus.

18. Elke krag wat my lewe omgekeer het, gebraai met vuur, in die Naam van Jesus.

19. Ag Here my God, reël my bestemming volgens U plan in die Naam van Jesus.

20. Ag Here my God, verpletter elke mag wat sê dat ek nie my bestemming sal vervul nie, in die Naam van Jesus.
Vader, ek dank U dat u my gebede in Jesus Naam beantwoord het.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

4 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.