30 Oorlogsbede vir vyande om my alleen te laat

1
30808

Exodus 7: 1-4:
1 Toe sê die Here vir Moses: Kyk, ek het jou 'n god vir Farao gemaak; en jou broer Aäron sal jou profeet wees. 2 U moet alles spreek wat ek u beveel, en u broer Aäron sal met Farao spreek, dat hy die kinders van Israel uit sy land sal stuur. 3 En Ek sal Farao se hart verhard en my tekens en my wonders vermenigvuldig in Egipteland. 4 Maar Farao sal na u nie luister nie, dat ek my hand op Egipte kan lê en my leërs en my volk, die kinders van Israel, uit Egipteland uitbring met groot oordele.

In die lewe is daar hardkoppige probleme en hardnekkige situasies, is dit kwessies wat langer in u lewe wag as wat nodig is, en weier om te gaan, soos Farao in die Bybel, dit is verharde probleme. Hierdie kwessies is as gevolg van hardkoppige geeste wat u weerstaan ​​en u verhinder om vorentoe te beweeg. Die duiwel val mense aan, nie net met omstandighede nie, maar ook met demoniese menslike agente. Mense wat belowe het dat hulle jou nooit in die lewe sal laat gaan nie, mense wat desperaat is na jou ondergang in die lewe. Hulle val jou aan, omdat hulle jou beny, selfs as jy hulle nie aanstoot gegee het nie, die komplot teen jou is om te sorg dat jy verneder word. Hierdie kategorie van vyande is vyande wat jou nie met rus sal laat nie. Hulle is soos Farao in die ou testament. Vandag het ek dertig oorlogsgebede opgestel vir vyande om my met rus te laat; dit is nie 'n gebed om die vyand te smeek nie; dit is 'n gebed om die vyand te beveel om u alleen te laat.

Daar is net een woord wat die duiwel verstaan ​​en dit is die woord geweld, die duiwel gee nie die redenasie nie, hy het geen respek vir dialoog nie, al wat hy ken is geweld, geweld, geweld, as hy jou gewelddadige geloof in aksie sien, hy buig en gee pad. Terwyl u hierdie oorlogvoering bid dat vyande my vandag met gebedspunte sal laat, sien ek elke duiwel buig uit u lewe in Jesus naam. Elke hardnekkige farao sal u in die Naam van Jesus vrylaat. Bid hierdie gebede in die geloof en dat u God u vandag in Jesus Naam sal verlos.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

GEBEDSPUNTE

1. U krag van God, dring deur na my gees, siel en liggaam, in die Naam van Jesus.


2. Vereniging van demone, versamel teen my vordering, gebraai deur die dondervuur ​​van God, in die Naam van Jesus.

3. Bloed van Jesus, verlos my in die Naam van Jesus.

4. Elke sataniese besluit wat geneem word teen my vordering, word in die naam van Jesus nietig verklaar.

5. Elke bose storting in my gees, siel en liggaam, word deur die bloed van Jesus uitgespoel.

6. Ag Here my God, bevorder my in die geestelike en in die liggaamlike, in die Naam van Jesus.

7. Elke vreemdeling, in my liggaam, bediening, lewe en roeping, spring uit, in Jesus se naam.

8. Enige sataniese pyl wat na my geskiet word, gaan terug, soek en vernietig u sender in die Naam van Jesus.

9. Heilige Gees, staan ​​op en vernietig die woning en werke van die goddelose in my lewe, in die Naam van Jesus.

10. Elke slanggees wat op my deurbraak spoeg, gebraai in die Naam van Jesus.

11. Elke vyand van die perfekte wil van God vir my lewe, sterf in die Naam van Jesus.

12. U salwing van vreugde en vrede, vervang swaarkry en hartseer in my lewe, in Jesus se naam

13. O Here, laat oorvloed my gebrek in my lewe vervang in Jesus se naam.

14. Vernietig elke Farao in my lewe in die Naam van Jesus.

15. Farao se kleed wat in my lewe is, word deur die vuur verwyder, in Jesus se naam.

16. U krag van onmoontlikheid in my lot, sterf, in die Naam van Jesus.

17. Elke taakmeester wat teen my opgedra is, val en sterf in die naam van Jesus.

18. Ek weier om voort te gaan eet van die krummels van die taakmeester se tafel, in die naam van Jesus.

19. Enige man of vrou wat my nie wil laat floreer nie, o Here, verklaar sy / haar doodsberig in die naam van Jesus.

20. O Here, gee my 'n nuwe innerlike mens as ek verander is, in Jesus se naam.

21. Ag Here, aktiveer U hoë roeping in my lewe, in die Naam van Jesus.

22. Ag Here, salf my om die vermorsde jare op elke terrein van my lewe, in Jesus se naam, te herstel

23. Ag, Here, as ek agtergebly het op enige terrein van my lewe, bemagtig my om alle verlore geleenthede en vermorste jare in die naam van Jesus te herstel.

24. Enige mag wat sê dat ek nie vorentoe sal gaan nie, word gearresteer in die naam van Jesus.

25. Enige krag wat my in gebrek wil hou te midde van oorvloed, sterf, in Jesus se naam.

26. Enige mag wat my wil weglei van die teenwoordigheid van die Here om my te vernietig, sterf in die naam van Jesus.

27. Ek profeteer dat ek in die Naam van Jesus my beloofde erfenis sal bereik.

28. Enige mag wat wil hê dat ek my lot gedeeltelik moet vervul, sterf in die naam van Jesus.

29. O Heer, salf my met krag om alle fondamentverbond in die Naam van Jesus te vernietig.

30. Ag Here, gebruik my stof om die evangelie te bevorder, in die Naam van Jesus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.