30 Gebedspunte om my bestemmers te vind

20
54359

Jesaja 60: 10-11:
10 En die seuns van vreemdelinge sal u mure oprig, en hulle konings sal u dien; want in my toorn het ek U geslaan, maar in my guns het ek U ontferm. 11 Daarom sal u poorte gedurigdeur oop wees; hulle sal nie dag of nag gesluit word nie; sodat mense die magte van die heidene na u toe kan bring en dat hulle konings gebring kan word.

Destiny helpers is mans en vrouens wat God geposisioneer het om u in die lewe te help. U styging of daling in die lewe is afhanklik van die mense wat in u lewe kom. Niemand slaag sonder hulp in die lewe nie, selfs Jesus het vir ons 'n helper gestuur wat die heilige gees is, die Heilige Gees is ons helper van die noodlot; God het ook ander mense opgedra om op ons pad te kom om ons lot te laat realiseer. Ek het 30 gebedspunte opgestel om my bestemmers te help vind. Hierdie gebedspunte sal die Heilige Gees in staat stel om u te lei wanneer u aansluit by u deur God bestemde lothulp.

Hierdie gebedspunte is baie belangrik, want net soos daar noodlottiges is, is daar ook noodlotvernietigers, en as u nie bid dat u noodlottiges u sal opspoor nie, sal die duiwel u vernietigingsbestuurder stuur, en dit kan lei tot die afkapping van u lot. Maar my gebed vir u is dit terwyl u hierdie gebedspunte gebruik om my noodlottiges op te spoor. U noodlot sal u in die naam van Jesus vind. Amen.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

GEBEDSPUNTE

1. Heilige Gees, doen die verlossingswerk in my lewe vandag in die Naam van Jesus.

2. Elke noodlot wat my vernietig, verdwyn in die naam van Jesus.

3. Bloed van Jesus, verwyder elke vloek in my lewe, in die Naam van Jesus.

4. Heilige Gees, verbind my met my lot helpers in die naam van Jesus.

5. Vuur van God, ontplof in my lewe, in die Naam van Jesus.

6. Elke sataniese sluier wat my van my lotgevalle bedek, word met vuur verbrand in die Naam van Jesus.

7. Salwing vir voorspoed, val nou op my in die Naam van Jesus.

8. Genade vir goddelike konneksie vind my nou !!! in die naam van Jesus.

9. Elke demoniese gesag wat my lot beveg, word nou vernietig !!! in die Naam van Jesus.

10. Here, laat die hemel nou oor my oopgaan in die Naam van Jesus.

11. Elke mag, wat teen my voorspoed werk, val en sterf in die Naam van Jesus.

12. Elke krag wat my wil ontken van my lot, gebraai in die Naam van Jesus.

13. Daar is oor my geskrywe dat ek die buit van die land met groot en magtige sal verdeel, en dit sal so wees in die Naam van Jesus.

14. Ek profeteer dat ek my posisie sal inneem onder die heersers van hierdie wêreld, naamlik Jesus.

15. Heilige Gees, U is my helper van die noodlot; verbind my met my ander noodhelpers, in die Naam van Jesus.

16. Elke krag, wat my nie toelaat om my potensiaal, gebraai, in die Naam van Jesus te bereik nie.

17. Krag van verlossing, vind my in die Naam van Jesus.

18. Ag Here my God, verbind my met my heerlikheid, in die Naam van Jesus.

19. Heilige Gees, arresteer enige krag wat my van my heerlikheid wil verloën in die Naam van Jesus.

20. Ag hemel, veg vir my teen magte wat op my heerlikheid sit, in die Naam van Jesus.

21. Enige sataniese middel wat die bose horing gebruik om my lewe te pynig, word in die Naam van Jesus gepynig.

22. Here, laat die horing van die goddelose mense in die Naam van Jesus afgekap word.

23. Elke sataniese horing, wat teen my grootheid praat, word in die Naam van Jesus stilgemaak.

24. Elke demoon, in beheer van die sataniese horing, word in hegtenis geneem in Jesus se naam.

25. Elke geestelike embargo wat op my bestemming geplaas word, word deur die vuur verteer in die naam van Jesus.

26. Elke slegte sameswering teen my lewe, gebraai deur vuur, in Jesus se naam.

27. Elke krag wat sê dat ek dit nie in die lewe, verstrooi met vuur, in die Naam van Jesus sal maak nie.

28. Elke sataniese sameswering, teen my heerlikheid, versprei tot verlatenheid in die Naam van Jesus.

29. Elke mag, wat homself teen my vergroot, word deur vuur in die naam van Jesus neergesit.

30. Almal wat teen my heerlikheid versamel is, word beskaamd in die Naam van Jesus.

Dankie vader dat u my gebede in Jesus naam beantwoord het.

 


20 KOMMENTAAR

  1. Hallo Pa pastoor goeie dag meneer baie dankie ek het al baie gebedspunte deur jou gesien afsonderlik mag die Here jou meer en meer vermeerder in Jesus naam Ek sal graag by jou WhatsApp groep aansluit meneer 08162398770

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.