30 gebede teen hindernisse tot die vervulling van my bestemming

5
28246

Psalms 35: 1-9:
1 Pleit my regsaak, o Here, met die wat met my twis; veg teen die wat teen my veg. 2 Gryp die skild en die buckler aan en staan ​​op vir my hulp. 3 Trek ook die spies uit en stop die weg teen my vervolgers: sê vir my siel: Ek is u heil. Laat hulle beskaamd staan ​​en beskaamd staan ​​wat my siel soek; laat hulle omdraai en verwar word wat my seer bedink. Laat hulle soos kaf voor die wind wees, en laat die Engel van die Here hulle jaag. 4 Laat hulle weg donker en glad wees, en laat die Engel van die Here hulle vervolg. 5 Want sonder oorsaak het hulle hul net vir my verberg in 'n kuil wat hulle sonder oorsaak vir my siel gegrawe het. 6 Laat verwoesting hom onbewus oorval; en laat sy net wat hy weggekruip het, homself vang; laat hy in daardie einste vernietiging val. 7 En my siel sal juig in die Here; dit sal juig oor sy heil.

Elke kind van God het 'n heerlike lot, maar die rede waarom die meeste mense nie hul lot vervul nie, is as gevolg van hindernisse uit die put van hel. Ek het 30 gebede teen hindernisse opgestel om my lot te vervul. Hierdie gebede sal u bemagtig om te veg met die kragte wat met u lot te make het. Die lewe self is 'n slagveld en net die sterkes oorleef, op dieselfde manier vir u om u God-bestemde bestemming te laat realiseer, u moet 'n geloofsgeveg voer, u moet geestelik gewelddadig wees, u moet die duiwel teenstaan ​​met die krag van gebede. om hom te oorkom en u lot te realiseer. My gebed vir u is dit, terwyl u hierdie Gebede teen Hindernisse tot die vervulling van my bestemming beoefen, sal u bestemming vervul word in Jesus se naam.

GEBEDSPUNTE

1. Ek dank U Here vir U engele, U het vrygelaat om my te seën tydens hierdie gebedsessie, in Jesus se naam.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

2. Here, ek bid vir vergewing van al ons sondes in die Naam van Jesus.

3. Heilige Gees, reinig my van alle sondes, sodat die Here my kan hoor, in die Naam van Jesus.

4. Bloed van Jesus, versadig hierdie omgewing nou in Jesus se Naam.

5. Waarvoor wag u vir enige duiwel wat my aangeval het? Word gearresteer in die naam van Jesus.

6. Enige sataniese grens of grens wat my aanval, moet in die naam van Jesus afgetrek word.

7. Ek registreer my lewe in die bediening van heerlikheid, in die Naam van Jesus.

8. Here, laat my begrawe heerlikheid opgevoer word in die Naam van Jesus.

9. Enige mag wat opgedra word om my lewendig te begrawe, word deur vuur in hegtenis geneem in die naam van Jesus.

10. Elke krag wat in my heerlikheid sit, word deur die vuur nie in die naam van Jesus versadig nie.

11. Elke sataniese profesie, teen my lot, terugvlam, in die Naam van Jesus.

12. Wapens van vernietiging teen my, terugvlam, in die Naam van Jesus.

13. Elke wapen van duisternis wat my heerlikheid, bediening en huweliksvervulling, terugvlam, in die Naam van Jesus aanval.

14. Elke bose wolk in my lewe, verdwyn met vuur, in die Naam van Jesus.

15. Elke bose wolk, wat verwarring, frustrasie, teleurstelling, stilstand en nie-prestasie in my lewe bring, verdwyn in vuur in die naam van Jesus.

16. Ag Here my God, verlos my uit elke sataniese gevangenis in die Naam van Jesus.

17. Elke plaaslike goddeloosheid wat op my bestemming loop, maak my vry in die naam van Jesus.

18. Elke geestelike leeu wat teen my brul, word stil in die Naam van Jesus.

19. Elke geestelike slang, wat my eer verhinder, ontvang vuur in die Naam van Jesus

20. Elke geestelike kis, voorberei vir my en my huisgesin, word deur vuur in hegtenis geneem in die naam van Jesus.

21. Elke bose teken in my lewe, word uitgewis deur die bloed van Jesus in die Naam van Jesus.

22. Elke sataniese etiket in my lewe, word deur vuur verwyder in die naam van Jesus.

23. Elke demoniese koning wat my teëstaan, word ontneem in die Naam van Jesus.

24. Elke sataniese kroon in my lewe, word deur vuur verwyder in die Naam van Jesus.

25. Ag, Here my God, laat elke woord wat ek teen my lewe gespreek het, omkeer in die Naam van Jesus.

26. My God is die God van die lewendes, daarom sal Hy my antwoord in die Naam van Jesus.

27. Elke prins van hierdie wêreld wat my teëstaan, sterf in die Naam van Jesus.

28. Elke prins van hierdie wêreld wat in my lewe regeer, werp ek jou uit in die Naam van Jesus.

29. Enige vreemde mag of persoonlikheid wat by my in my huis woon, ontvang vuur in die Naam van Jesus.

30. Elke man / vrou wat bose altaar bo of rondom my opsteek, word met vuur gebraai in die Naam van Jesus.

Vader, ek dank u dat u my gebede verhoor het.

 

 


5 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.