30 kragtige oggendgebedpunte om die dag te beveel

18
70508

Psalm 63: 1-2:

O God, U is my God; vroeg sal ek U soek; my siel dors na u; my vlees verlang na u in 'n dor en dor land waar geen water is nie; 2 om u krag en u heerlikheid te sien, soos ek u in die heiligdom gesien het.

Die môre ure is baie belangrike tye in die gees-ryk. Die magte van duisternis gryp dikwels die vroeë oggendure, tussen 12.00:3.00 en XNUMX:XNUMX, aan om hul bose dade uit te voer. Die Bybel praat in Mat 13:25:25 Maar terwyl die mense slaap, het sy vyand gekom en onkruid onder die koring gesaai en weggegaan. As kind van God moet u die belangrikheid van oggendgebed verstaan, as u slegs deur die vroeë oggendure slaap, kan u nie die res van die dag beheer nie. Baie slapende Christene is vandag slagoffers van die vyandelike aanval, maar vandag sal ons die duiwel nie meer vertel nie !!!. Ek het 30 kragtige oggendgebedspunte opgestel om die dag te beveel. Slegs diegene wat voordeel trek uit hul vroeë oggendure gebedstye, kan die res van die dag beheer neem.

Dit is 'n belangrike les in die skool van geestelike oorlogvoering,die oggendure is oorgangsure, dit is 'n vrugbare tyd vir die duiwel om te staak. Dit is ook 'n vrugbare tyd
vir gelowiges om die magte van die duisternis te ontwapen en seëninge tot hul dag te profeteer. Wanneer ons oggendgebede bid, kanselleer ons al die pyle van die duiwel wat bedags vlieg en al die pes wat in duisternis rondloop en al die verwoestings wat op die middag vermors, Psalm 91:5-6. Wanneer ons God vroeg soek, vind ons Hom vroeg in die dag, wanneer ons besig is met oggendgebed, beveel ons ons dag deurgaans. Ek moedig jou vandag aan om altyd voordeel te trek uit vroeë oggendgebede.

Gebruik hierdie vroeë ure van die dag om seëninge oor jou dag uit te spreek, God kwaliteit lof te gee, die hand van die vyand oor jou lewe te bestraf en uiteindelik te verklaar wat jy elke dag in jou lewe wil sien. Die beste tyd om betrokke te raak by hierdie soort gebede tussen die ure van 12.00:3.00 tot XNUMX:XNUMX. Verskillende tydsones is van toepassing op verskillende lande, maar weet net dis van middernag tot die derde uur van die dag. Terwyl u hierdie kragtige oggendgebedspunte gebruik om die dag te beveel, sien ek hoe u u dag in Jesus Naam beveel.

GEBEDSPUNTE

1. Ek neem gesag oor hierdie dag in die naam van Jesus.

2. Ek put vandag uit hemelse bronne in die Naam van Jesus.

3. Ek bely dat dit die dag is wat die Here gemaak het, ek sal my daaroor verbly en bly wees, in die Naam van Jesus.

4. Ek bepaal dat al die elemente van hierdie dag in Jesus se naam met my sal saamwerk.

5. Ek bepaal dat hierdie elementêre magte vandag in Jesus se naam sal weier om met my vyande saam te werk.

6. Ek praat met u die son, die maan en die sterre; u sal my en my gesin nie vandag in Jesus se naam slaan nie.

7. Ek haal alle negatiewe energie af en beplan om vandag in my naam in my lewe te werk.

8. Ek verwyder elke dag die mag wat beswykings besing om hierdie dag te vang, in Jesus se Naam.

9. Ek maak sulke aantygings en sataniese gebede oor my en my gesin nietig, in die naam van Jesus.

10. Ek haal hierdie dag uit hulle hande in die Naam van Jesus.

11. Elke stryd in die hemele word gewen deur engele wat vandag my seëninge in Jesus se naam oordra.

12. My Vader, laat alles wat U nie in die hemele geplant het nie, in Jesus se naam ontwortel word.

13. Here, laat die goddelose mense uit my hemel geskud word in die Naam van Jesus

14. O son, soos u vandag uitgaan; ontwortel elke boosheid wat op my lewe gerig is, in die Naam van Jesus.

15. Ek programmeer seëninge in die son vir my lewe, in die Naam van Jesus.

16. O son, ek het voor u opgestaan, kanselleer elke bose program wat deur bose magte teen u voorspel word, in die naam van Jesus.

17. U vandag, U sal my voorspoed nie vernietig in die Naam van Jesus nie.

18. O son, maan en sterre, dra u verdrukking terug na die sender en laat dit teen hom vry, in Jesus se naam.

19. O God, staan ​​op en ontwortel alles wat U nie geplant het in die hemele wat teen my werk nie, in Jesus se naam.

20. O Heer, laat die goddelose uit die eindes van die aarde geskud word in die Naam van Jesus.

21. O son, as u uitkom, ontwortel al die boosheid wat teen my lewe gekom het, in die Naam van Jesus.

22. Ek programmeer seëninge in die son, die maan en die sterre vir my lewe vandag, in die naam van Jesus.

23. O son, kanselleer elke daaglikse bose program wat teen my opgestel is, in die Naam van Jesus.

24. O son, pynig elke vyand van die koninkryk van God in my lewe, in die Naam van Jesus.

25. O son, gooi diegene wat die nag deurbring, my neer, in die Naam van Jesus.

26. O elemente, in Jesus se naam sal u my nie seermaak nie.

27. O hemelse, u sal nie steel uit my lewe vandag in die Naam van Jesus nie.

28. Ek vestig die krag van God oor die hemele, in die Naam van Jesus.

29. O son, maan en sterre, veg teen die vesting van heksery wat vandag op my gerig is, in Jesus se naam.

30. O hemele, pynig elke onberouvolle vyand tot onderwerping, in Jesus se naam.

Dankie Jesus.

 

18 KOMMENTAAR

 1. God seën u Pastoor Chinedum, bid asseblief vir my, my voorouers en ek dra 'n hele klomp generasie vloeke van armoede, verdrukking, vertraging, voortydige dood, swaarkry, eensaamheid, enkelheid, siekte en siektes, nie een huwelik waarmee ek klaar was nie mislukking, ek kon nie meer as 20 jaar rustig slaap nie; ek bid vir verlossing in Jesus se magtige naam, dankie Pastoor vir enige geestelike gebedshulp waarmee u my kan help,

  • Ek bid vandag dat geen wapen wat teen u gevorm is, u familie sal voorspoedig wees nie. Omdat u meer as 'n oorwinnaar is, sal u oggend gevul wees met vreugde en toegewy wees met die seëninge en guns van God, in die Naam van Jesus bid ek. Amen

 2. Goeiemôre bid my en my getroudes asb vir die vrug van die baarmoeder, ek is al 10 jaar getroud, geen kind, ons het u gebed nodig, niks is lief nie, ons vorder nie in wat ons ook al doen nie

 3. Merci pasteur prié pour moi et ma famille que l'Éternel notre seigneur Jésus-Christ nous délivre contre toute esprit démoniaque

 4. Bjr vraiment que Dieu vs benisse prier pour ma santer mes finance j sui tt le temo malade sa fait 7 ans que j arive plus a faire un enfant j ne fait que faire kes fausse couches prier pour les enfant pour detruire la malediction familiale merci seignieur que Dieu vous benisse

 5. Goeie more!

  Stem asseblief saam met my in gebed dat onse God 'n wonderwerk in my kleinseun Kobi sal verrig. Die dokters sê dat hy geestelike probleme het ... God sê dat hy genees is van alle siektes en siektes deur die strepe op my heer en verlosser Yeshua. Ek glo dit…. Vandag sal ek wondertekens en wonders sien van my vader se troon wat hy gemaak het. Kobi heel en gesond bedek met die lewende bloed amen

 6. Ek weet dat hierdie gebede in die boek voorkom

  BEVEEL DIE OGGEND deur dr DK Olukoya. Berg van vuur en wonderwerke.

  Ek glo almal wat dit wil hê, kan altyd by Amazon bestel of dit by die boekwinkel kry.

  U kan ook GEBEDSREëN kry. Dit is ook 'n gedeelte daarin.

  Ek is 'n voorstander van self bid en self deurbraak. Predikante is menslik en het ook gebed nodig. Alhoewel soms, kan u op hulle gerig word, maar na God kyk vir u eie lewe

  • Que le Seigneur vous bénisse.
   U bevestig die punte van die prière sont tirés de l'ouvrage Bevelvoerder LE MATIN deur dr DK Olukoya des Ministères de la Montagne de Feu et des Miracles.

   Les livres de Dr Olukoya on transformé ma vie de prière and ma vie spirituelle.

 7. soja bénis homme de Dieu!
  je réclame votre prière pour moi et ma maison
  0n veux voir la main agissante de Dieu sur notre vie, ministère.
  et que nos filles marchent dans leur destinée, au nom de Jesus.
  Que les écluses des cieux welvarende vers vous aussi au nom de Jésus.

 8. Que le Seigneur vous bénisse.
  U bevestig die punte van die prière sont tirés de l'ouvrage Bevelvoerder LE MATIN deur dr DK Olukoya des Ministères de la Montagne de Feu et des Miracles.

  Les livres de Dr Olukoya on transformé ma vie de prière and ma vie spirituelle.

 9. Baie dankie Pastoor Chinedum. Ek is inderdaad geseënd met die kragtige vroeë oggend gebede. Help asseblief bid dat ek genees word van Hoë bloeddruk/hipertensie, chroniese brongitis en pyne rondom my middel en my maag.
  Bid ook vir my dat die organisasie wat ek werk op die betaalstaat sal plaas. Ek is nie 'n salaris nie.

 10. Dit is kragtige gebedspunte. As Christene moet ons altyd vroeg opstaan ​​om die dag te beveel.

  Eers dan sal ons die goedheid en seëninge wat God in elke dag vrystel ten volle geniet.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.