30 Vroeë oggendgebedpunte vir geestelike oorlogvoering.

1
33527

Psalms 5: 2-3:
2 Luister na die stem van my hulpgeroep, my Koning en my God; want tot U sal ek bid. 3 U sal my stem in die môre hoor, o Here; in die môre sal ek my gebed tot U rig en sal opkyk.

Geestelike oorlogvoering word in die vroeë oggendure van die dag gevoer. Wat ons gewoonlik noem middernag gebede, is dikwels vroeg oggendgebede. Die volgende Bybelse gebeure het om middernag / vroeë oggendure plaasgevind. Isreal is in die vroeë oggendure uit Egipte verlos, Eksodus 12: 31-51, die koning is Assirië in die middernag verslaan, 2 Konings 19:35, Petrus is in die nag uit kettings in die gevangenis bevry. Handelinge 12: 5 -17, Paul en Silas is in die middernag, Handelinge 16: 25-34, afgelewer. U sien, al hierdie bevryding het in die vroeë oggendure plaasgevind. As u die hand van God in u lewe wil sien, moet u vroegoggend bid vir geestelike oorlogvoering. U moet in die middernag opstaan ​​en geestelike oorlog voer, u moet die koninkryk van die duisternis aanval in gebede terwyl u bevryding met geweld neem.

As gelowige is dit die beste tyd om die naam van u God aan te roep verlossing is in die middernag of vroegoggend. Die psalmis het die belangrikheid daarvan verstaan ​​om vroeg na God te soek, Psalms 63: 1-2. As ons in die vroeë oggendure opstaan ​​om geestelike oorlogvoering te voer, hoor die hemel en antwoord dit, is dit omdat die alledaagse is soos 'n leë lei, en wag dat ons dit met ons verklarings moet vul, wanneer u begin verklaar wat u begeer. om op 'n spesifieke dag te sien, begin die hemel kennis neem en sien dat dit in u lewe gebeur. My gebed vir u is dat u die genade ontvang om voordeel te trek uit hierdie vroeë oggend-gebedspunte vir geestelike oorlogvoering. Bid hierdie gebedspunte om middernag en verwag dat die magte van die duisternis in u lewe totaal vernietig sal word in Jesus Naam.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

GEBEDSPUNTE

1. Ek neem gesag oor hierdie dag in die naam van Jesus.


2. Ek put vandag uit hemelse bronne in die Naam van Jesus.

3. Ek bely dat dit die dag is wat die Here gemaak het; Ek sal dit verbly en bly wees in die Naam van Jesus.

4. Ek bepaal dat al die elemente van hierdie dag in Jesus se naam met my sal saamwerk.

5. Ek bepaal dat hierdie elementêre magte vandag in Jesus se naam sal weier om met my vyande saam te werk.

6. Ek praat met u die son, die maan en die sterre: u sal my en my gesin nie vandag in Jesus se naam slaan nie.

7. Ek haal alle negatiewe energie af en beplan om vandag in my naam in my lewe te werk.

8. Ek verwyder elke dag die mag wat beswykings besing om hierdie dag te vang, in Jesus se Naam.

9. Ek lewer sulke aanstoot en sataniese gebede oor my en my gesin nietig in die Naam van Jesus.

10. Ek haal hierdie dag uit hulle hande in die Naam van Jesus.

11. Gees van guns, raad, krag en krag, kom oor my, in Jesus se naam.

12. Ek sal vandag uitblink en niks sal my verontreinig in die Naam van Jesus nie.

13. Ek sal die poorte van my vyande in die Naam van Jesus besit.

14. Die Here salf my met die olie van vreugde bo ander, in die Naam van Jesus.

15. Die vuur van die vyand sal my nie brand in die Naam van Jesus nie.

16. My ore sal goeie nuus hoor; Ek sal nie die stem van die vyand in die Naam van Jesus hoor nie.

17. My toekoms is verseker in Christus, in die naam van Jesus.

18. God het my geskape om sekere besliste dienste te lewer. Hy het 'n paar opdragte in my hand gedoen wat Hy aan niemand anders gedoen het nie. Hy het my nie verniet geskep nie. Ek sal goed doen. Ek sal sy werk doen. Ek sal 'n agent van vrede wees. Ek sal Hom vertrou in alles wat ek doen en waar ek ook al is. Ek kan nooit in die Naam van Jesus weggegooi of afgegradeer word nie.

19. In my lewe, in die Naam van Jesus, sal daar geen armoede van liggaam, siel en gees wees nie.

20. Die salwing van God oor my lewe gee my guns in die oë van God en mense, al die dae van my lewe, in Jesus se naam.

21. Ek sal nie tevergeefs werk in die Naam van Jesus nie.

22. Ek sal elke dag wandel in oorwinning en vryheid van die gees in die Naam van Jesus.

23. Ek ontvang die mond en die wysheid wat my teëstanders nie kan weerstaan ​​nie, in Jesus se naam.

24. Elke stryd in die hemele word gewen ten gunste van die engele wat vandag my seëninge in Jesus se naam oordra.

25. My Vader, alles wat U nie in die hemele geplant het nie, moet dit ontwortel word, in Jesus se naam.

26. Here, laat die goddelose mense uit my hemel geskud word in die Naam van Jesus.

27. O son, terwyl u vandag uitgaan, ontneem u elke boosheid wat in my lewe gerig is, in die Naam van Jesus.

28. Ek programmeer seëninge in die son vir my lewe, in die Naam van Jesus.

29. O son, ek het voor u opgestaan, kanselleer elke bose program wat deur bose magte in u teen my lewe geprojekteer word, in die naam van Jesus.

30. U vandag, U sal my voorspoed nie vernietig in die Naam van Jesus nie.

Dankie Jesus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.