Bevryding Gebed om ontydige dood te voorkom

0
25138

Psalm 91: 16:
16 Met 'n lang lewe sal ek hom versadig en hom my heil bewys.

Lang lewe is deel van God se plan vir sy kinders in verlossing, volgens Genesis 6: 3 het God die mens 'n minimum van 120 jaar gegee om op aarde te leef. Ontydig dood beteken eenvoudig om te sterf voor u bestemde tyd, dit beteken om voortydig doodgemaak te word, dit is nie die deel van enige kind van God nie. Ons gaan vandag bevryding bid om ontydige dood te voorkom. hierdie bevryding gebed sal elke plan van die duiwel beëindig om u lewe kort te maak in Jesus naam. Die plan van die duiwel is om te steel, dood te maak en te vernietig, totdat u die duiwel in gebede weerstaan, sal hy aanhou om u lewe aan te val. Die koninkryk van die duisternis, is op die punt om soveel mense moontlik te vernietig, en die dood is die instrument waarmee die duiwel gebruik om sy missie uit te voer.

Maar die goeie nuus is dat Jesus Christus die dood en die hel oorwin het, en nou het Hy die sleutels van die dood en die hel, Openbaring 1: 17-18. Dit beteken dat ons lewens nie meer in die hande van die duiwel is nie. Die duiwel kan nie meer ons lewe neem nie, dit is wonderlike nuus, nou kan u kies hoe lank u op hierdie aarde wil woon. Psalms 91:16, het God gesê, met 'n lang lewe, sal Hy u bevredig. Om tevrede te wees beteken om gevul te wees, en wie bepaal wanneer jy gevul is? Dit wil sê, totdat u tevrede is om te lewe, kan u nie die dood sien nie. As u vandag hierdie verlossingsgebede aanpak, sien ek die krag van die dood wat rondom u hang, verpletter en vernietig in Jesus se naam. 'N Lank lewe is ons eersgeboortereg in Christus Jesus, Hy is jonk oorlede, sodat ek en jy baie oud en sterk sal sterf; 'n lang lewe is joune in Christus Jesus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Om 'n lang lewe in Christus te geniet, moet u u geloof laat werk, deur sekere kanale: Ons God is 'n Geloofs-God; Hy sal nie goeie dinge op u oplê sonder u goedkeuring nie. Ons gee God goedkeuring in ons lewens deur geloof. Totdat u in 'n lang lewe glo, kan u dit nie geniet nie. Daar is 'n paar stappe wat u moet volg om die lang lewe van u lewe op aarde te maksimeer.

Stappe om die ontydige dood te oorkom

1). Glo in Jesus Christus: Johannes 3:16 sê vir ons dat elkeen wat in Christus glo, nie sal sterf nie, maar die ewige lewe sal hê. Die oorkom van die ontydige dood begin met die geloof in Jesus Christus. Hy het sy lewe gegee sodat jy 'n lang en goeie lewe op aarde kan hê. Jesus het die dood namens u oorwin en die mag van die dood oor u oorgeneem van die duiwel af. U oorwinning oor die dood begin met u geloof in die voltooide werk van Christus. U geloof in Christus gee u outomaties die oorwinning oor die dood.

2). Glo in Sy Woord: U moet ook glo in wat die woord van God oor u lewe gesê het. Psalms.91: 16 sê met 'n lang lewe sal u tevrede wees, Eksodus 23:25 sê vir ons dat die aantal dae wat God sal vervul, Genesis 6: 3 vertel dat die getal van u dae 120 jaar is, Jesaja 65:20 , sê 'n jong kind sal op 100 sterf, 1 Korintiërs 15: 55-57 vertel dat Christus die dood en baie meer oorwin het. U moet in Sy woord glo, die woord van God is die finale gesag; as die woord sê dat u nie jonk sal sterf nie, glo dit. Maak nie saak wat die duiwel en sy agente teen u beplan nie, u sal hulle oorwin deur die woord van God.

3). Praat die lewe. Markus 11:23 sê vir ons dat ons sal hê wat ons sê: as u die dood spreek, sien u die dood, as u die lewe spreek, sien u die lewe. Onthou dat die lewe en die dood in die mag van die tong is, Spreuke 18: 21. Moenie by ander aansluit om dood te praat nie, verklaar altyd dat u nie sal sterf nie, maar leef om die goedheid van die Here te sien. Op die gebied van die gees is wat u sê, wat u sien, en die geestelike beheer die fisiese.

4). Eet gesond. Dit kan sommige van ons verras, maar baie gevalle van ontydige dood is die gevolg van swak gesondheidsbestuur. Om 'n lang lewe te geniet, moet u leer om na u gesondheid te kyk, gesond te eet, oefeninge doen, rus en spanning vermy. Gaan van tyd tot tyd na mediese ondersoeke en trek ook voordeel uit enkele aanvullings soos deur u dokter aanbeveel. 'N Behoorlike versorging van u liggaam kan ook u lewe op aarde verhoog

5). Bid altyd, Lukas 18: 1, Jesus het ons aangemoedig om altyd te bid. As u 'n lang lewe op aarde wil geniet, wees 'n man of vrou van gebed. Hiskia het die doodsvonnis oor sy lewe op die altaar van die gebed omgekeer, 2 Konings 19: 14-19. Gebed kan enige uitspraak oor die dood in u lewe oorheers. 'N Biddende Christen is 'n Christen wat die dood vir altyd oorwin het.

Bybelverse oor ons oorwinning oor die dood

Hieronder is Bybelverse oor ons oorwinning oor die dood. Hierdie Bybelverse sal ons help om ons gebede te ontydig. Gaan deur hulle en bid saam met hulle.

1). 2 Timoteus 1:10:
10 Maar word nou geopenbaar deur die verskyning van ons Verlosser Jesus Christus, wat die dood afgeskaf het en die lewe en onsterflikheid deur die evangelie aan die lig gebring het:

2). Jesaja 25:8:
8 Hy sal die dood verslind in die oorwinning; en die Here HERE sal trane van alle aangesigte afvee; en die teregwysing van sy volk sal hy van die hele aarde af wegneem; want die Here het dit gespreek.

3). Hosea 13:14:
14 Ek sal hulle loskoop uit die mag van die graf; Ek sal hulle verlos van die dood; o dood, ek sal jou plae wees; O graf, ek sal u ondergang wees; berou word vir my oë verborge.

4). 1 Korintiërs 15: 24-26:
24 Dan kom die einde, wanneer hy die koninkryk aan God, die Vader, oorgelewer het; toe hy alle heerskappy en alle gesag en mag neergelê het. 25 Want hy moet regeer totdat hy al sy vyande onder sy voete gebring het. 26 Die laaste vyand wat vernietig sal word, is die dood.

5). Hebreërs 2: 14:
14 Aangesien die kinders ook deelgeneem het van vlees en bloed, het hy ook self daarvan deelgeneem; Sodat hy deur die dood die een wat die mag van die dood het, dit is die duiwel, kan vernietig;

6). Openbaring 20:14:
14 En die dood en die hel is in die poel van vuur gewerp. Dit is die tweede dood.

7). Openbaring 21:4:
4 En God sal al die trane van hulle oë afvee; en daar sal geen dood meer wees nie, geen droefheid nie, ook nie gehuil nie, en daar sal geen pyn meer wees nie; want die vorige dinge het verbygegaan.

8). Lukas 20: 35-36:
35 Maar diegene wat waardig geag word om die wêreld en die opstanding uit die dode te bekom, trou nie en word ook nie in die huwelik uitgegee nie. 36 Hulle kan ook nie meer sterwe nie, want hulle is gelyk aan die engele; en is die kinders van God, synde die kinders van die opstanding.

9). 2 Korintiërs 5: 1-2:
1 Want ons weet dat as ons aardse huis van hierdie tabernakel ontbind is, ons 'n gebou van God het, 'n huis wat nie met hande gemaak is nie, ewig in die hemel. 2 Want hiermee sug ons en wil ons graag beklee met ons huis wat uit die hemel is;

10). Johannes 11: 43-44:
43 En toe hy dit gesê het, het hy met 'n groot stem geroep: Lasarus, kom uit! 44 En die dood wat uitgekom het, het uitgekom, met handdoeke en voet gebind, en sy gesig was met 'n servet omring. Jesus sê vir hulle: Maak hom los en laat hom gaan.

11). Openbaring 1:18:
18 Ek is hy wat lewe en dood was; en kyk, ek leef vir ewig, Amen; en het die sleutels van die hel en die dood.

12). Handelinge 2:27:
27 Omdat u my siel nie in die hel sal laat nie, en u Heilige nie sal laat verdwyn nie.

GEBED

1. Elke mag wat in die nag in maskerades omskep word om my in die drome aan te val, word blootgestel en sterf in die naam van Jesus.

2. Elke krag wat in die nag verander in diere om my in die drome aan te val, neerval en sterf, in Jesus se naam.

3. Elke kis, voorberei deur die agent van die dood vir my lewe, steek aan die vuur en rooster tot in die naam van Jesus.

4. Sluk die agente in my Naam vir Jesus vir my lewe deur die doodsagent.

5. Elke mag wat my lewe onderdruk deur drome van dood, val neer en sterf in die Naam van Jesus.

6. Elke towery wat my lewe pynig met die doodsgees, val neer en sterf in die naam van Jesus.

7. Elke toordery wat aan my familie opgedra word vir ontydige dood, verstrooi en sterf in die Naam van Jesus.

8. Elke sataniese agent wat my lewe ten kwade monitor, val en sterf in die naam van Jesus.

9. Elke onbewuste geskenk van die dood wat ek ontvang het, ontvang die vuur van God in die Naam van Jesus.

10. Elke hardkoppige agtervolger van my lewe, draai om en vergaan in u eie Rooi See, in die Naam van Jesus.

11. Elke pyl van terminale siekte, kom uit my lewe en sterf in die Naam van Jesus.

12. Elke mag, wat terminale siekte in my lewe afdwing, val en sterf in die Naam van Jesus.

13. Elke dekreet van ontydige dood wat oor my lewe hang, steek aan die brand en sterf in die Naam van Jesus.

14. Elke bose skakel tussen my en die gees van die ontydige dood, word deur die bloed van Jesus afgesny.

15. Ek verwerp en verloën elke assosiasie met die gees van die dood, in die naam van Jesus.

16. Elke erflike sataniese bril op my oë breek deur die bloed van Jesus.

17. Elke voorvaderlike ooreenkoms met die gees van ontydige dood, breek deur die bloed van Jesus.

18. Elke ooreenkoms en verbond van helvuur in my familie word deur die bloed van Jesus vernietig.

19. Elke ooreenkoms met die gees van die dood in my familie, breek deur die bloed van Jesus.

20. Ek sal nie sterwe nie, maar lewe. Die getal van my dae sal vervul word in die Naam van Jesus.

21. Ek kanselleer elke aktiwiteit van ontydige dood binne, om en oor my lewe, in die naam van
Jesus.

22. Ek spreek die lewe met die organe in my liggaam en beveel hulle om nie in die Naam van Jesus te funksioneer nie.

23. Elke agent van die gees van die dood wat my lewe dag en nag monitor, ontvang blindheid en sterf in die Naam van Jesus.

24. Elke gees wat my beywer om my in bose verbonde van ontydige dood in te lei, word gefrustreerd in die naam van Jesus.

25. Elke plantasie van ontydige dood in my lewe, word deur vuur ontwortel, in die Naam van Jesus.

26. My hoof, verwerp elke manipulasie en betowering van ontydige dood, in die naam van Jesus.

27. Elke betowering van heksery oor my lot en potensiaal sterf in die naam van Jesus.

28. Elke pyl van ontydige dood wat op my afgevuur word in die droom, kom uit en gaan terug na u senders in Jesus se naam.

29. Elke sataniese aanval van ontydige dood, in die droom, sterf, in die naam van Jesus.

30. Elke sataniese voël wat uitroep vir die ontydige dood van my lewe, val neer en sterf in die naam van Jesus.

Dankie Vader dat U my gebede in Jesus Naam beantwoord het

 


VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.