80 Gebedsverlossing uit gesinsbond

10
38419

Exodus 7: 1-4:
1 Toe sê die Here vir Moses: Kyk, ek het jou 'n god vir Farao gemaak; en jou broer Aäron sal jou profeet wees. 2 U moet alles spreek wat ek u beveel, en u broer Aäron sal met Farao spreek, dat hy die kinders van Israel uit sy land sal stuur. 3 En Ek sal Farao se hart verhard en my tekens en my wonders vermenigvuldig in Egipteland. 4 Maar Farao sal na u nie luister nie, dat ek my hand op Egipte kan lê en my leërs en my volk, die kinders van Israel, uit Egipteland uitbring met groot oordele.

Elke kind van God word voortdurend onder die aanval van die duiwel en sy agente. As gelowiges kan ons dit nie bekostig om onbewus te wees van die toestelle van die duiwel teen ons lewens nie. Die lewe is 'n gevegsgrond en slegs die geestelik swakke eindig as 'n sondebok. Ons gaan vandag deelneem aan 80 verlossingsgebede uit die slawerny. Hierdie verlossingsgebed is 'n gebed vir die gesin. Dit is omdat ons in die kloof staan ​​vir ons geliefdes terwyl ons hierdie bevryding gebede doen vir vrylating van slawerny. Om in slawerny te wees, is om deur satanikus gevange gehou te word magte. Baie gesinne is vandag onder die ballingskap van die duiwel. Die duiwel hou hulle gebind met allerhande bose lokvalle. Hierdie verlossingsgebed sal u bemagtig om elke bose ketting wat die duiwel gebruik het om u gesin in Jesus se naam te verbind, in stukke te maak.

Tipes verbande

Dit is verskillende soorte verbande, en tyd en ruimte sal ons nie toelaat om almal daarvan te noem nie. Die lys is eindeloos, maar ons gaan kyk na enkele soorte geestelike verbande wat die duiwel gebruik om die gevangenes van gesinne vas te hou. Hieronder is soorte verbande:

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

A). Gebondenheid aan armoede: Dit is 'n toestand waar niemand in 'n gesin slaag nie, maak nie saak hoe hard die poging is nie, niemand maak dit bo-aan in die gesin nie. Baie gesinne verkeer onder hierdie slawerny van armoede, en die duiwel het hul vordering geblokkeer, sodat hulle nie voorspoedig is vir alles wat hulle op hul hande lê nie. Maar vandag, terwyl u hierdie verlossingsgebede van gesinsgebondenheid aanhang, word u gesin in Jesus se naam verlos.


B). Gebondenheid van onvrugbaarheid: Dit is wanneer 'n gesin geteister is onvrugbaarheid. Dit is nie die wil van God vir enige gesin nie. Daar is vandag baie gesinne wat sukkel om kinders te hê as gevolg van die bose werke van die duiwel in hul lewens. Onvrugbaarheid is nie van God nie, en as u hierdie gebed vandag vir die gesin bid, sal u gesin in Jesus se naam oorgelewer word.

C). Slawerny van sonde:Dit is wanneer die sonde u gesin oorgeneem het. Daar is vandag baie gesinne waar u nie 'n geredde siel daarin kan vind nie. Almal leef net 'n sondige lewe. Die duiwel het hulle ore en harte geblokkeer dat hulle nie die evangelie wat hulle kan red, kan hoor nie. So 'n gesin is op pad na vernietiging, tensy daar namens hulle ernstige gebedsbevryding gedoen word.

D). Gebondenheid van stagnasie: Dit is wanneer die vordering van 'n gesin tot stilstand kom. Wanneer alles deure word geslote en niemand maak meer vordering nie. Dit is 'n ander teken dat die gesin ernstige bevrydingsgebede benodig.

E). Gebondenheid van die bose patroon: An bose patroon is 'n herhaling van die kwaad in 'n gesin van geslag tot geslag. Dit is te sê wat u agterkleindige vader gely het, u grootvader het dit gely, u vader het dit gely en nou sien u alreeds dieselfde tekens in u lewe. U moet dit in gebede verwerp.

F). Gebondenheid van voorvloerse vloeke: Dit is wanneer die sondes van u voorouers a vervloek op u gesin. Dit kan baie frustrerend wees, want baie gesinne ly onder dit wat hulle niks weet nie. Dit is die rede waarom u vrae moet vra, u agtergrond moet vind en dat u nie moet deurwerk wat u deurmaak nie. Slegs bevryding bid as 'n breek die familie vloeke.

G). Gebondenheid aan verslawing: Dit is wanneer 'n gesin 'n geskiedenis van verslawing het, hetsy verslawing aan alkohol, sigarette, dwelms of ander skadelike stowwe. Dank die Here vir terapieë en rehabilitasiesentrums, maar 'n verlossingsgebed vir so 'n gesin sal hierdie verslawing uit die wortels vernietig.

H). Gebondenheid van mislukking: Dit is wanneer 'n gesin gewoond is aan mislukking en altyd in alles agterbly. Dit is nie die wil van God nie, het God ons in Deuteronomium 28:13 belowe dat ons net bo sal wees en nooit onderaan sal wees nie.

I). Gebondenheid van teleurstellings: Dit is wanneer 'n gesin ly aan die teleurstelling van teleurstellings. Gebreekte beloftes, gebroke vriendskappe en gebroke verhoudings. Hierdie swaarkry is ook die oorsaak van wat in die volksmond 'amper sukses sindroom' genoem word. Wat mislukking amper aan die rand van sukses is. U moet uself en u hele gesin uit hierdie slawerny bid

J). Slawerny van slawerny: Dit is wanneer die duiwel u hele familielede tot bediendes verklein het. As u en u gesin in alle dinge die minste word. As mense jou soos vodde in die samelewing behandel. U moet opstaan ​​en daardie status verwerp. U is nie bedoel om 'n slaaf te wees nie, maar 'n koning. God het jou verordineer om in die lewe te regeer en nie te smeek om te oorleef nie. U moet in die kloof gaan staan ​​en uself en u hele gesin uit hierdie bose status bid. Hierdie gebed vir die gesin sal u blywende bevryding bring wanneer u hulle in Jesus se naam betrek.

Al hierdie vorms van slawerny word deur die duiwel gebruik om gesinne voortdurend vas te hou. Maar vandag gaan u u bevryding met geweld neem. U gaan hierdie verlossingsgebed betrek met elke passie en heilige woede wat u in u het. Dit is tyd om die Devi te vertel, ” genoeg is genoeg”U gesin moet vandag vrygelaat word. Totdat u die duiwel weerstaan, sal hy nooit van u gesin wegvlug nie. Hierdie bevrydingsgebed sal u lewe en u hele gesin te warm maak vir die duiwel om te hanteer. Ek beveel aan dat u soveel as moontlik van u gesinslede bymekaarmaak, en dat u almal hierdie verlossingsgebede moet bid. Onthou dit is 'n gebed vir die gesin. As u saamkom en hierdie verlossingsgebed in ooreenstemming bid, sien ek hoe God elke juk van slawerny in u gesin in Jesus-naam vernietig. Bid hierdie gebed vandag met geloof, en u geloof sal u vrymaak.

GEBEDE

1. U krag van God, dring deur na my gees, siel en liggaam, in die Naam van Jesus.

2. Vereniging van demone, versamel teen my vordering, gebraai deur die dondervuur ​​van God, in die Naam van Jesus.

3. Bloed van Jesus, verlos my in die Naam van Jesus.

4. Elke sataniese besluit wat geneem word teen my vordering, word in die naam van Jesus nietig verklaar.

5. Elke bose neerslag in my gees, siel en liggaam, word deur die bloed van Jesus in die Naam van Jesus uitgespoel.

6. Ag Here my God, bevorder my in die geestelike en in die liggaamlike, in die Naam van Jesus.

7. Elke vreemdeling in my liggaam (bediening, lewe en roeping) spring uit in die Naam van Jesus.

8. Enige sataniese pyl wat na my geskiet word, gaan terug, soek en vernietig u sender in die Naam van Jesus.

9. Heilige Gees, staan ​​op en vernietig die woning en werke van die goddelose in my lewe (huis, finansies, bediening), in die naam van Jesus.

10. Elke slanggees wat op my deurbraak spoeg, gebraai in die Naam van Jesus.

11. Elke vyand van die perfekte wil van God vir my lewe, sterf in die Naam van Jesus.

12. Die salwing van vreugde en vrede, vervang swaarmoedigheid en smart in my lewe, in die naam van Jesus.

13. O Here, laat oorvloed die gebrek en onvoldoendeheid in my lewe vervang in die Naam van Jesus.

14. Vernietig elke Farao in my lewe in die Naam van Jesus.

15. Die kleed van Farao wat in my lewe is, moet deur vuur verwyder word in die Naam van Jesus.

16. U krag van onmoontlikheid in my lot, sterf, in die Naam van Jesus.

17. Elke taakmeester wat teen my opgedra is, val en sterf in die naam van Jesus.

18. Ek weier om die krummels van die taakmeester se tafel voort te eet, in die naam van Jesus.

19. Enige man of vrou wat my nie sal laat voorspoedig nie, o Here, skryf sy / haar doodsberig in die naam van Jesus.

20. Ag Here, gee my 'n nuwe innerlike mens, as ek verander het, in die Naam van Jesus.

21. Ag Here, aktiveer U hoë oproep in my lewe in die Naam van Jesus.

22. Ag Here, salf my om die verspilde jare op elke terrein van my lewe te herstel, in die Naam van Jesus.

23. Ag Here, as ek op baie terreine van my lewe agterweë gekom het, bemagtig my om alle verlore geleenthede en vermorste jare in die naam van Jesus te herstel.

24. Enige mag wat sê dat ek nie vorentoe sal gaan nie, sal in hegtenis geneem word in die Naam van Jesus.

25. Enige krag wat my te midde van oorvloed in gebrek wil hou, sterf in die Naam van Jesus.

26. Enige mag wat my wil weglei van die aangesig van die Here om my te vernietig, sterf in die naam van Jesus.

27. Ek sal by my beloofde erfenis uitkom in die naam van Jesus.

28. Enige mag wat wil hê dat ek my bestemming slegs gedeeltelik moet vervul, sterf in die naam van Jesus.

29. O Heer, salf my met krag om alle fondamentverbond in die Naam van Jesus te vernietig.

30. Ag Here, gebruik my stof om die evangelie te bevorder, in die Naam van Jesus.

31. O Heer, staan ​​op en seën my erfdeel in die Naam van Jesus.

32. Al my gesteelde deugde, moet my terugbesorg word in die Naam van Jesus.

33. O Here, laat my vrylating herlewing bring in die Naam van Jesus.

34. O Heer, openbaar alle onkundige maniere in my deur U Heilige Gees, in die Naam van Jesus.

35. Vandag, my geestesman, sal jy my nie betower in die Naam van Jesus nie.

36. Krag in die bloed van Jesus, verlos my lot in die Naam van Jesus.

37. Elke sataniese wapen, gevorm teen my lot, terugvuur, in die naam van Jesus.

38. Pyle van bevryding, soek my bestemming, in die Naam van Jesus

39. Elke geestelike spinnerak op my lot, brand, in die Naam van Jesus.

40. Elke slang in my fondament wat my lot sluk, sterf in die Naam van Jesus.

41. Elke rooi kers wat teen my lot brand, steek vuur in die naam van Jesus.

42. Lied: “God van verlossing, stuur vuur neer. . . ” (sing vir ongeveer 15 minute en klap hande).

43. Elke deksel wat die vyand op my lot sit, spring op, sterf in die Naam van Jesus.

44. Elke slang in my bloed sterf in die Naam van Jesus.

45. Elke slang sterf in my naam in Jesus se Naam.

46. ​​Elke mag van die duisternis wat my volg, sterf in die Naam van Jesus.

47. Bose koord van goddeloosheid, sonde of ongeregtigheid, wat my kommunikasie met die hemel en God blokkeer, moet in die naam van Jesus uitgeroei word.

48. Elke krag, gees of persoonlikheid, luister na my gebede om hulle te rapporteer aan die demoniese wêreld, Vader, verstrooi hulle, in die Naam van Jesus.

49. Elke outoriteit van duisternis waarop rykdom en seëninge berus, verkrummel skielik op een dag in die naam van Jesus.

50. Vader, ontbloot en vernietig die werkers van ongeregtigheid in Jesus se naam.

51. Vader, laat die verborgenheid en die geheim van my vervulling geopenbaar word in die Naam van Jesus.

52. O Here, laat die hemel oopgaan, laat die salwing spreek, laat my verborge seëninge geopenbaar word en vrygelaat word, in Jesus se naam.

53. Ag, Here, vergewe my waar ek ander uit onkunde en trots beoordeel het in die Naam van Jesus.

54. O Heer, verwyder die straf van oordeel oor my lewe en roeping, in die Naam van Jesus.

55. O hemel, veg vandag vir my in Jesus se naam.

56. Ag, Here, vermeerder my, sodat u Naam verheerlik kan word in die Naam van Jesus.

57. Enige krag wat die wil van God uit my lewe lei, salto en sterf, in Jesus se naam.

58. O Here, staan ​​op en laat elke gif in my lewe gearresteer word, in Jesus se naam.

59. Ek verklaar die doodsberig van al die opposisie-magte en val my glorie aan en roep in Jesus se naam.

60. Heilige Gees, aktiveer die wil van God in my lewe en roeping, in die Naam van Jesus.

61. Ek beveel die wil van my vyande teen my om terug te vuur, in die Naam van Jesus.

62. Elke komplot van die vyand teen my moet in Jesus se naam omgekeer word.

63. Ek beveel dat die vertroue van my vyande in Jesus se naam verpletter moet word.

64. Elke geestelike manipulasie, teen my glorie en roeping, misluk in Jesus se naam.

65. O Here, vernietig die persoonlikhede van almal wat leef om my persoonlikheid te vernietig, in Jesus se naam.

66. O Heer, bevestig my posisie in hierdie stad (maatskappy, land, nasie, ens.), In Jesus se naam.

67. O Here, openbaar my wat U my in die lewe (in hierdie stad, land, geselskap) in Jesus se naam genoem het.

68. Elke vreemde god wat my bestemming, persoonlikheid, glorie of roeping moet aanval, val u afsender in Jesus se naam aan.

69. Ark van God, agtervolg elke draak wat teen my toegewys is, in Jesus se naam.

70. Julle leërskare van die hemel, jaag diegene wat teen my woed, agterna in Jesus se Naam.

71. Ark van God, kom vandag in my huis om die mag van die opposisie teen my, in die naam van Jesus, op te spoor en te beveg.

72. Ark van God, waar ek ook al in die verlede aanvaar is en my nou verwerp, staan ​​op en veg vir my, in Jesus se naam.

73. Leeu van Juda, verslind elke teenstand, woed nou teen my in Jesus se naam.

74. Waar ook al hulle my verwerp het, laat my geestesman nou aanvaar word in Jesus se naam.

75. Ek weerstaan ​​en weier dat ek my heerlikheid sal verkoop en 'n paar skoene of silwer in die naam van Jesus aanroep.

76. Wyn van veroordeling, gedrink teen my, word gif vir my vyande, in Jesus se naam.

77. O Here, laat die helde onder my vyande kaal van my wegvlug, in Jesus se naam.

78. Elke mag van duisternis wat my bediening en roeping in hegtenis geneem het, maak my nou vry in die Naam van Jesus.

79. Ek kom uit ballingskap, in die Naam van die Here Jesus.

80. Heilige Gees, staan ​​op en bevorder my, in die Naam van Jesus.

Dankie vader dat hy my gebede beantwoord het.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikel100 kragtige gebed vir genesing
Volgende artikel50 naggebede teen huweliksvertraging
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

10 KOMMENTAAR

  1. Baie dankie vir hierdie gebedspunte. Ek glo my lewe en my geliefdes sal ten goede verander.

  2. God seën u pastoor Chinedu, God gebruik u om gesinne te seën. Ek het oor die 80 verlossingsgebede gestruikel, nadat ek dit gebid het, het ek so verlig gevoel. Ek wil graag een-vir-een met u praat, stuur 'n nommer om met u in aanraking te kom. Ons storm is verby in Jesus se naam. God seen jou

  3. MY lewe is nie dieselfde pastoor chinedum GOD seën jou nie. Net nadat ek hierdie gebede gebid het, glo ek God.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.