Paasgebede wat die krag van die opstanding beveel

1
28380

Romeine 8: 11:
11 Maar as die Gees van Hom wat Jesus uit die dode opgewek het, in u woon, dan sal hy wat Christus uit die dood opgewek het, ook u sterflike liggame lewend maak deur sy Gees wat in u woon.

Die Paasfeesviering is die tyd van die jaar wanneer alle Christene regoor die wêreld bymekaarkom om die dood, begrafnis en opstanding van ons Here Jesus Christus te vier. Hierdie geleentheid word gewoonlik een keer per jaar gedoen. Baie Christene verstaan ​​egter nie die regte rede vir paasfees nie, hulle weet nie hoekom ons die doodsbegrafnis en opstanding van Christus Jesus moet vier nie. Vandag gaan ons besig wees met paasgebede en die mag van die opstanding beveel.

Die rede waarom die Christendom vandag enigiets werd is, is as gevolg van die krag van die opstanding. Paulus praat in 1 Korintiërs 15: 16-21 en vertel dat ons saamgevat het dat ons hoop as Christene op die opstanding van ons Here Jesus Christus is. Jesus het gesterf vir ons sondes en Hy het uit die dood opgestaan ​​vir ons regverdigmaking en ons verheerliking. Die Christendom is vandag meer as godsdiens omdat Jesus Christus vir ewig lewe. Laat ons kyk na die belangrikste van die paasfees voordat ons vandag met die paasfees bid.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Die betekenis van Paasfees: die opstandingskrag.

Die belangrikheid van die paasfees vertel ons van die belangrikheid van die paasfeesviering, waarom verheug ons ons gedurende hierdie seisoen. Dit sal u ook help om te verstaan ​​wat u as wedergebore gelowige kan verdien as gevolg van die opstanding van Christus.

1. Die mens was vir ewig vry van sonde:

Jesus het vir sondaars na hierdie wêreld gekom, Hy het sy lewe gegee vir ons sondes en Hy het opgestaan ​​uit die dood om ewige getuienis te lewer vir ons regverdigmaking. Die opstanding van Christus het gewaarborg dat die mens volkome vry van sonde was. Sonde heers nie meer oor die mens nie. Elke sonde wat u gepleeg en ooit sal pleeg, is vergewe in Christus Jesus.2 Korintiërs 5: 17-21 sê vir ons dat God nou die wêreld met Christus versoen en dat Hy nie meer hul sondes teen hulle tel nie. Wanneer u egter na Christus kom, help die Heilige Gees u om 'n regverdige lewe te lei.

2. Die mens was vry van siektes en siektes:

Deur Jesus se strepe is U gesond gemaak. Jesus het ook deur sy opstanding ons hele lewe weggeneem siektes. Siekes het nie meer mag oor u liggaam nie. Die lewe van God is nou in u as gelowige. U kan nie meer 'n slagoffer van siektes en siektes wees nie. As u dus siekte in u liggaam opmerk, begin dit dan in die naam van Jesus Christus verwerp.

3. Verlossing was beskikbaar vir alle mans:

Die opstanding van Christus het die heil vir alle mense beskikbaar gestel. Christus het gesterf om alle mense te red, dit beteken dat vir elke mens op aarde, redding is gratis vir almal beskikbaar. Slegs diegene wat glo, kan voordeel trek uit hierdie gratis verlossing. Christus het ons die grootste geskenk van die lewe, verlossing, gegee. Jesus het die uiteindelike prys betaal vir ons verlossing, wat die dood is. Almal wat in Jesus Christus glo, sal vir ewig gered word. Johannes 3:16.

4. Die mens is regverdig gemaak deur Christus:

Christus het ons geword geregtigheid, 2 Korintiërs 5:21. Wat die mens nie deur sy krag en vasberadenheid kon bereik nie, wat hy nie onder die wet kon bereik nie, het Christus dit vir die mens gedoen. As u wedergebore is, is u die geregtigheid van God in Christus Jesus. Nie u eie geregtigheid nie maar die van Christus in u. God het u deur Christus vir ewig volmaak gemaak.

5. Die mens is Seuns van God verklaar:

Ons is deur Christus tot die Seuns van God gemaak, en Sy opstanding het ons teruggebring tot God, en deur sy bloed is ons ewig gereinig van alle sondes en rein voor God. Daarom is ons nou die seuns van God deur Christus Jesus, ons Here. Johannes praat in 1 Johannes 3: 1, en sê: "kyk watter liefde die Vader aan ons gegee het dat ons Sy seuns genoem moet word" Christus het dit laat gebeur, daarom, as u vandag 'n wedergebore gelowige is, is u 'n Seun van God. Halleluja.

Hoe kan ek die opstandingskrag beveel?

Die antwoord is eenvoudig deur gebede. Ek het 20 paasgebede saamgestel wat u kan help om die krag van die opstanding in u lewe te beveel. Die dood, begrafnis en opstanding van Christus het ons die oorwinning oor die vyand op alle terreine van ons lewe gegee. Daarom moet ons hulle in gebede eis en verklaar hoe ons wil hê dat ons lewe moet wees. Christus is al vir u dood, u kan nie voortgaan om onder enige vorm van onderdrukking te leef nie. Maak gebruik van hierdie paasgebede vandag en oorheers die magte van die duisternis oor u lewe vandag.

Gebede

1. Vader, ek dank U dat u Jesus uit die dood opgewek het om vir ewig te lewe

2. Vader, dankie dat u my in Christus verlos het deur die krag van die opwekking

3. Vader, ek verklaar dat ek deur die opstandingskrag vry is van sonde in Jesus Naam

4. Ek verklaar dat ek deur die krag van die opstanding vry is van siektes en siektes in Jesus Naam.

5. Ek verklaar dat deur die mag van die opstanding geen wapen wat teen my gevorm is, ooit in Jesus se naam sal voorspoedig wees nie.

6. Ek verklaar dat ek deur die krag van die opstanding vry is van alle vorme van demoniese onderdrukkings in Jesus Naam.

7. Deur die krag van die opstanding het die dood geen mag oor my lewe in Jesus Naam nie

8. Christus is opgestaan, daarom is alles dood in my lewe, ek beveel u om terug te ruk in die Naam van Jesus

9. Deur die krag van die opstanding word my verlossing in Christus gevestig in Jesus Naam.

10. Ek verklaar dat ek in die Naam van Jesus wandel in die guns van God.

11. Ek verklaar dat ek in Jesus Naam met goddelike gesondheid verkeer

12. Ek verklaar dat ek in die Naam van Jesus in goddelike voorspoed wandel

13. Ek verklaar dat ek wandel in die wysheid van Christus in Jesus Naam

14. Ek verklaar dat die godsoort van die lewe 'zoe' in my werk in Jesus naam

15. Ek verklaar dat ek die teenwoordigheid van God beveel oral waar ek in Jesus Naam gaan

16. Die genade van Christus werk in my lewe in Jesus Naam

17. Die krag van God werk in my in Jesus Naam.

18. Ek verklaar dat my lewe 'n wonderlike wonder is onder mense in die Naam van Jesus.

19. Ek verklaar dat ek gesag het oor al die magte van die duisternis in Jesus Naam

20. Vader, ek dank U vir die krag van die opstanding van Christus in Jesus Naam.

 

 


1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.