60 Daaglikse gebede vir goddelike leiding

0
19354

Psalm 5: 8:
8 lei my, o Here, in u geregtigheid vanweë my vyande; maak u reg voor my aangesig.

Die Here is my herder, ek wil nie hê die wat die genadige woorde van die psalmis in die boek Psalms 23: 1 vind nie. Ons Here Jesus Christus is die goeie herder; Hy sal ons nooit in die chaos van die lewe lei nie, maar Hy sal ons lei langs die stil waters van die lewe. Vandag hou ons 60 daaglikse gebede vir goddelike leiding. goddelike leiding is werklik, en God is nog steeds besig om sy kinders te lei. Geen produk kan gemaksimeer word sonder die handleiding van die vervaardiger nie. Die vervaardigerhandleiding lei ons daartoe om die doel van enige produk wat ons koop te maksimeer. Op dieselfde manier is God ons vervaardiger en Sy woord is ons handleiding, en ons is sy produk, of soos die Bybel dit stel, sy vakmanskap, Efesiërs 2:10. Daarom moet ons altyd ons vervaardiger raadpleeg om ons te vertel van ons lewensdoel. Die beste manier om goddelike leiding en goddelike rigting van Go te kry, is deur daaglikse gebede en die woord van God.

Die daaglikse gebede vir goddelike leiding is vandag vir diegene wat God se leiding wil soek rakende die lewensvraagstukke. Kwessies soos: huwelik, besigheid, loopbaan, roeping, kinders, familie, ens. God sal ons nooit in die duister laat oor ons lewe nie, maar ons moet leer om Hom in gebede aan te roep. Dit is net diegene wat rigting vra wat dit sal geniet, Matteus 7: 7-8. Ons moet God in gebede vra, nie belangrike stappe neem of belangrike besprekings voer oor die kwessies van u lewe sonder om God vir rigting te vra nie. As u vandag hierdie daaglikse gebede vir goddelike leiding aanpak, sien ek dat God elke verwarring en onsekerheid in u lewe in Jesus-naam beëindig.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Ons dien 'n God wat alle geheime ken, Deuteronomium: 29: 29, niks is vir Hom weggesteek nie; daar is niks in u lewe wat God ooit kan verras nie. Hy ken al die moontlike uitkomste van u lewe, ongeag ewekansig. As jy nodig het rigting God is jou enigste bron in jou lewe. Hy is jou maker, en net soos Hy vir die profeet Jeremia gesê het, in Jeremia 1: 5, het Hy gesê voordat jy selfs gebore is, weet ek al wat jou doel en bestemming in die lewe is (geparafraseer). Dit is om ons te vertel dat slegs God ons die rigting kan gee om in die lewe te gaan, nie ons leermeester nie, nie ons ouers en beslis nie ons vriende nie, maar God en net God. Ons moet leer om daagliks te bid vir Sy leiding, ons moet leer om hom altyd in al ons besprekings te raadpleeg, ons moet 'n lewe van beproewinge en dwaling verwerp. Ek sien dat God u oë oopmaak om die regte pad van u lewe in Jesus Naam te sien. Bid hierdie gebed met geloof en ontvang leiding in Jesus Naam.

GEBED

1. Loof die Here in liedjies vir ongeveer tien minute of langer.

2. Dank die Here vir die openbaringskrag van die Heilige Gees.

3. Dank die Here vir die reinigende krag van die vuur van die Heilige Gees.

4. Ek bedek myself met die bloed van die Here Jesus.

5. Vader, laat u vuur wat elke deposito van die vyand wegbrand, op my val in die Naam van Jesus.

6. Die Heilige Gees vuur, broei my uit in die Naam van die Here Jesus Christus.

7. Ek verwerp enige bose stempel of seël wat deur voorvadergeeste op my geplaas is, in die naam van Jesus.

8. Ek bevry my van elke negatiewe salwing in die naam van Jesus.

9. Elke deur van geestelike lekkasie, naby, in die naam van Jesus.

10. Ek daag elke liggaam van my liggaam uit met die vuur van die Heilige Gees. (Sit u regterhand op verskillende dele van u liggaam, vanaf die kop), in die naam van Jesus.

11. Elke menslike gees wat my gees aanval, maak my vry in die Naam van Jesus.

12. Ek verwerp elke gees van die stert, in die naam van Jesus.

13. Sing die lied: "Heilige Gees vuur, vuur val op my."

14. Alle bose merke op my liggaam, brand af deur die vuur van die Heilige Gees, in die Naam van Jesus.

15. Die salwing van die Heilige Gees, val op my en breek elke negatiewe juk in die Naam van Jesus.

16. Elke kledingstuk van hindernis en vuilheid, word ontbind deur die vuur van die Heilige Gees in die Naam van Jesus.

17. Al my seëninge wat vasgemaak is, moet u nie in die naam van Jesus kry nie.

18. Alle geestelike hokke, wat my vordering belemmer, word gebraai deur die vuur van die Heilige Gees, in Jesus se naam.

19. Here, gee my die gees van openbaring en wysheid in die kennis van U.

20. Here, maak u weg voor my aangesig oor hierdie saak.

21. O Here, verwyder geestelike katarak uit my oë.

22. Here, vergewe my elke valse motief of gedagte wat nog ooit in my hart gevorm is sedert die geboorte van my dag.

23. Here, vergewe my die leuen wat ek ooit teen enige persoon, stelsel of organisasie gesê het.

24. O Here, verlos my van die gebondenheid en sonde van geestelike luiheid.

25. O Here, maak my oë oop om alles te sien wat ek oor hierdie saak moet sien.

26. O Here, maak my oë oop om alles te sien wat ek oor hierdie saak moet sien.

27. Here, leer my diep en geheime dinge.

28. O Heer, bring alles aan die lig wat in die duisternis teen my beplan word.

29. O Here, ontsteek en laat herleef my voordelige potensiaal.

30. Here, gee my goddelike wysheid om my lewe te beoefen.

31. Here, laat elke sluier wat my verhinder om 'n geestelike gesig te hê, verwyder word.

32. Here, gee my die gees van openbaring en wysheid in die kennis van U.

33. O Here, open my geestelike begrip.

34. O Here, laat my alles weet wat ek oor hierdie saak moet weet.

35. O Heer, openbaar aan my elke geheim agter hierdie spesifieke saak, of dit voordelig is of nie.

36. O Here, verwyder my aanhoudende begrawe wrok, vyandskap teen enigiemand anders wat my geestelike visie kan blokkeer.

37. O Heer, leer my om te weet wat die moeite werd is om te weet, en om lief te hê wat die moeite werd is om lief te hê en om niks van te hou wat U nie aangenaam is nie.

38. O Here, maak my 'n vaartuig wat u geheime dinge kan weet.

39. Vader, in die Naam van Jesus, vra ek om U gedagtes te ken, oor die (slot in die regte situasie) situasie.

40. U gees van profesie en openbaring, val op die totaliteit van my wese, in die naam van Jesus.

41. Heilige Gees, openbaar diep en geheime dinge oor my (noem die saak) in die Naam van Jesus.

42. Ek bind elke demoon wat my geestelike visie en drome besoedel, in die Naam van Jesus.

43. Elke vuil wat my kommunikasiepyp met die lewende God blokkeer, moet met die bloed van Jesus in die Naam van Jesus skoon gewas word.

44. Ek ontvang krag om te werk met skerp geestelike oë wat nie mislei kan word nie, in die naam van Jesus.

45. U eer en die krag van die Almagtige God, val op my lewe op 'n geweldige manier in die Naam van Jesus.

46. ​​Ek verwyder my naam uit die boek van diegene wat in die duisternis tuimel en struikel, in die Naam van Jesus.

47. Goddelike openbarings, geestelike visioene, drome en inligting sal in my lewe, in die naam van Jesus, nie 'n skaars handelsmerk word nie.

48. Ek drink ten volle uit die put van verlossing en salwing in die Naam van Jesus.

49. O God aan wie geen geheim verborge is nie, maak my bekend of hy (of noem die naam van die saak) U keuse vir my is in die Naam van Jesus.

50. Elke afgod wat bewustelik of onbewustelik in my hart teenwoordig is oor hierdie saak, smelt weg deur die vuur van die Heilige Gees in die naam van Jesus.

51. Ek weier om onder die manipulasie van die geeste van verwarring te val, in die naam van Jesus.

52. Ek weier om fundamentele foute te maak in my besluitneming, in die naam van Jesus.

53. Vader Here, lei en lei my om u gedagtes te ken oor hierdie spesifieke saak, in die naam van Jesus.

54. Ek staan ​​teen alle sataniese aanhangsels wat my besluit, in die naam van Jesus, moontlik wil verwar.

55. As. . . (noem die naam van die ding) is nie vir my nie, o Here herlei my voetstappe.

56. Ek bind die aktiwiteite van demoniese manipulasie in drome en visioene in my lewe, in die naam van Jesus.

57. O God, U wat geheime dinge openbaar, maak my keuse aan my bekend oor hierdie saak in die Naam van Jesus.

58. Heilige Gees, maak my oë oop en help my om die regte besluit in die Naam van Jesus te neem.

59. Dankie Jesus vir U teenwoordigheid en die goeie getuienisse wat sal volg.

60. Bid ten minste 15 minute in die gees voordat u gaan slaap.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.