Algemene gebedspunte vir u man

11
13359
Gebedspunte vir u man

Spreuke 14: 1:
Elke wyse vrou bou haar huis, maar die dwaas pluk dit met haar hande af.

Huwelik is 'n instelling wat deur God geskep is. Die huwelik word ook deur God georden om tussen 'n man en 'n vrou te wees. Om 'n huwelik te onderhou, moet ons probeer om die maniere te ken van die Een wat dit in die eerste plek ingestel het. Baie huwelike sukkel deesdae omdat die Godfaktor daaruit verwyder is. Egskeiding die wêreld se koers is vandag so hoog omdat paartjies die goddelike beginsels van die huwelik laat vaar het. Ons gaan vandag kyk na algemene gebedspunte vir u man. Hierdie gebedspunte fokus op die man wat die hoof van die huis is in elke huwelik. In hierdie artikel sal elke vrou verstaan ​​hoe om probleme wat met jou man te make het in u huwelik te hanteer. Hierdie gebedspunte is algemeen vir mans omdat dit die volgende insluit: gebed vir my man by die werk, gebed vir my man se verstand, gebed vir my man se besigheid, gebed vir my man se beskerming, oorlogsgebed vir my man, gebed vir my bedrieglike man, en ook gebed vir my man om owerspel te stop. Ek het my tyd gevat om al die bogenoemde gebede te lys, sodat u kan verstaan ​​dat u ook al in die huwelik van u huwelik gaan staan.

Gebed is die sleuteloplossing vir elke huwelik. As vrou is die doeltreffendste manier om jou man te laat terugkom huis toe en jou lief te hê deur die krag van gebede. 1 Korintiërs 11: 3 sê vir ons dat die hoof van die mens God is. As u man nie reg optree in 'n huwelik nie, of as die duiwel sy lewe of besigheid aanval, moet u verdien om die saak in gebede na sy hoof te neem. Die meeste vroue verkies vandag om mans daar te konfronteer, aan te val as om vir hom te bid. As Christenvrou moet u altyd op u knieë bid vir u man, u moet vir u man op die werk bid, u moet bid vir u man se besigheid, u moet bid vir u man se redding, u moet bid vir u bedrieglike man, ongeag die uitdaging waarmee hy te doen kry, moet u altyd die gebed aan God rapporteer.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Elke keer as u as vrou vir u man bid, bring u God in u huwelik en as God in u huwelik is, kan die duiwel nie u huwelik oorkom nie. Dit maak nie saak die duiwel se aanval op u huwelik nie, terwyl u besig is met gebedsoorlogvoering, terwyl u hierdie algemene gebedspunte vir u man bid, ek sien hoe God u man verlos van daardie slawerny in Jesus-naam. Elke vreemde vrou in die lewe van u man sal in die naam van Jesus vernietig word. So sal dit in Jesus se naam wees. Kom ons gaan nou direk na die algemene gebedspunte vir u man.

GEBEDE VIR MY MENS BY DIE WERK

1). Vader, ek dank U dat u my 'n baie aantreklike man in Jesus naam gegee het.

2). Vader, ek vra om u ontferming oor my geliefde man in Jesus Naam.

3). Ek bedek my man met die bloed van Jesus, in Jesus naam

4). Vader, ek bid vir bonatuurlike wysheid oor my man in sy werkplek in Jesus Naam.

5). Vader, gun my man bonatuurlike guns in sy werkplek in Jesus Naam.

6). Vader, ek bid dat u weer die ballingskap van my gesin sal bekeer deur die vlak van my man finansieel te verander in Jesus naam.

7). Ek laat die vuur van God los om enige hindernisse te vernietig wat onderweg is vir my man se vordering in Jesus-naam.

8). Elke mag van die duisternis wat hom in sy finansies beveg, word nou in Jesus se naam vernietig.

9). Ek verklaar dat my man bonatuurlike bevordering in sy werkplek in Jesus naam sal ervaar.

10). Dankie Jesus dat u my gebed in Jesus naam amen beantwoord het.

GEBED VIR MY HANDSE BAND (SOUL).

1). Vader, ek dank U dat u my 'n baie aantreklike man in Jesus naam gegee het.

2). Vader, ek vra om u ontferming oor my geliefde man in Jesus Naam.

3). Ek bedek my man met die bloed van Jesus, in Jesus naam

4). Vader, arresteer my man vir Jesus, net soos u Saul gearresteer het op pad na Jerusalem.

5). Ek breek nou elke keer die sonde in sy lewe in die naam van Jesus

7). Elke bose vereniging wat die duiwel op die been gebring het, ontkoppel ek nou met Jesus in die vuur.

8). Vader, in die naam wat bo alle name is, verklaar ek dat my mans geestelike ore het wat nou oop is om die evangelie van Jesus Christus te ontvang.

9). Vader, bestel die man se voetstappe na die redding van Jesus se Naam.

10). Dankie vader dat u my man in Jesus naam gered het.

GEBED VIR MY BESIGHEID VAN MY MAN

1). Vader, ek dank U dat u my 'n baie aantreklike man in Jesus naam gegee het.

2). Vader, ek vra om u ontferming oor my geliefde man in Jesus Naam.

3). Ek bedek my man met die bloed van Jesus, in Jesus naam

4). Vader, seën die werke van my mans se hande in Jesus Naam

5). Vader, verhoog die besigheid van my man na die bevel van Isak in die naam van Jesus Christus.

6). Vader, gee my man die genade om 'n toegewyde tier te wees in die huis van die Here in Jesus Naam.

7). Ek beveel die bonatuurlike uitbreiding vir my man se besigheid in Jesus naam.

8). Ek vernietig elke aktiwiteite van verwoesters in my man se lewe in Jesus naam

9). Ek verklaar dat my man in Jesus se naam 'n geldskieter sal wees.

10). Dankie Jesus dat ek my man se besigheid in Jesus se naam seën

GEBED VIR MY MENSBESKERMING

1). Vader, ek dank U dat u my 'n baie aantreklike man in Jesus naam gegee het.

2). Vader, ek vra om u ontferming oor my geliefde man in Jesus Naam.

3). Ek bedek my man met die bloed van Jesus, in Jesus naam

4). Ek verklaar dat my man geseënd in Jesus se naam uitgaan en inkom

5). Ek beskerm my man teen die pyle wat dag en nag in Jesus se naam vlieg

6). Ek verklaar dat my man in Jesus Naam beskerm word teen goddelose en onredelike mans.

7). Ek beskerm my man teen man se rowers in Jesus Naam.

8). Geen bose vrou sal my man in Jesus se naam sien nie

9). Geen demoniese agent uit die seeryk sal my man in die naam van Jesus sien nie.

10). Vader ek dank U dat u my man in Jesus naam beskerm het.

WARFARE GEBED VIR DIE MENS

1). Vader, ek dank U dat u my 'n baie aantreklike man in Jesus naam gegee het.

2). Vader, ek vra om u ontferming oor my geliefde man in Jesus Naam.

3). Ek bedek my man met die bloed van Jesus, in Jesus naam

4). Ek omring my man met vuur in Jesus naam

5). Elkeen wat die lewe van my man soek, sal in die Naam van Jesus vernietig word

6). Ek besluit vandag dat geen wapen wat teen my man gemaak is, in Jesus se naam sal voorspoedig wees nie.

7). Elke bose agent uit die seewêreld wat my man probeer verlei, los ek nou die vuur van God op jou in Jesus Naam.

8). Ek versprei elke bose bende met vuur in my Naam in Jesus naam.

9). Ek besluit dat ek elke blinde gees blind is en die vordering van my man in Jesus naam monitor

10). Elke vyand van my man se vordering sal permanente skaamte hê in Jesus Naam
Dankie Jesus

GEBED VIR MY VROULIKE MENS

1). Vader, ek dank U dat u my 'n baie aantreklike man in Jesus naam gegee het.

2). Vader, ek vra om u ontferming oor my geliefde man in Jesus Naam.

3). Ek bedek my man met die bloed van Jesus, in Jesus naam

4). Ek het my man en enige vreemde vrou in Jesus se naam geskrywe

5). Ek maak die engel van die heer vry om enige vreemde vrou agtervolg en my huweliksbed in Jesus se naam verontreinig agtervolg en aanval.

6). Ek verwerp die gees van egskeiding in my huwelik in Jesus naam.

7). Vader, laat my man my weer liefhê in Jesus naam.

8). Vader, ek vra Goddelike wysheid om die sake van my huwelik in Jesus Naam te hanteer

9). Vader, enige vrou wat my man nie sal laat rus nie, mag nooit rus in Jesus se naam sien nie.

10). Enige vrou wat my man laat tuisgaan, val nou op die oordeel van God in Jesus Naam.

11). Vader, verlos my man van owerspel in Jesus Naam.

12). Vader, verlos my man uit formasie in Jesus Naam

13). Vader, verlos my man uit die gees van die lys in Jesus Naam.

14). Vader, red my man uit volwasse films in Jesus naam

15). Vader, bring liefde terug in my familie in Jesus naam.

16). Gryp my man aan en stel hom vir ewig vry in die naam van Jesus

17). Vader, beskerm my man teen Jesus se seksuele oordraagbare siektes.

18). Ek beveel dat die aktiwiteite van rommel in die lewe van my man in Jesus naam eindig.

19). Vader, vul my man se hart met u liefde in Jesus naam.

20). Dankie Jesus dat ek my gebede beantwoord het

 


11 KOMMENTAAR

  1. Vader God wat in die hemel is in Jesus Naam Ek het besluit en verklaar dat my huwelik vir ewig hier op aarde in Jesus Naam herstel is .. Vader God wat in die hemel is in Jesus Naam. My man, Anthony Weaver, word teruggekeer huis toe permanent na sy vrou in Jesus Noem Amen. Vader God wat in die hemel in Jesus is, noem my man deur God se vuur Anthony Weaver is verlos van alle vreemde vrou en vreemde man, goddelose sielsbande, wellus, owerspel, seksuele immoraliteit en webstrikke van sy moeder en sy broers in die mag Van Jesus, In Jesus Naam Amen. Vader God is in die hemel in Jesus Naam. My man is gered en hy dra die kruis van Jesus van die bloed in sy hart. Sy gedagtes, sy ore en sy loop hier vir ewig op aarde in Jesus Almagtige Naam Amen. Ek dank Vader God wat in die hemel is. Hierdie gebed het nou vinnig gekom in die natuurlike geestelike ryk hier op aarde. Dit is gedoen. Dit is gedoen. Dankie God wat in die hemel is vir die beantwoording van my gebede 🙌🏼🙌🏼🙌🏼

  2. Pastoor ek het nodig dat u bid vir my man wat hierdie kant kuiken het, haar naam is liefie wat kwaad doen in my huwelik, en my man misbruik my mondelings en as ek met hom daaroor praat, sê hy dat hy nie die dinge een of ander tyd gesê het nie hy sê dinge vir my en vra dan om verskoning dat hy verlossing nodig het asb. pastoor ek het hulp nodig

  3. Ek is lief vir God, want hy is my ebenezer. Ek bid dat ek verlos moet word van vreemde vroue in Jesus naam amen. Ek bid in Jesus-naam dat hy verlos kan word van drank en swembaddens in Jesus-naam. Laat hom op sy gesin fokus in Jesus se naam amen amen en amen.

  4. Geagte Pastoor Chinedum 7 24 21 my man TK BENODIG HIERDIE dag KOMPETE bevallers van Owerspel, Here stel hom vry van S. & E & enige ander VREemde VROU NOU in Jesus naam amen. DLKDo

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.