20 redes waarom gebede nie beantwoord word nie

18
41663
20 redes waarom gebede nie beantwoord word nie

Matthew 21: 22:
En alles wat julle in die gebed vra, as julle glo, sal julle ontvang.

Gebed kan gedefinieer word as om u versoek aan God bekend te maak en te glo dat Hy na u sal luister en u versoek sal toestaan. Gebed kan ook gedefinieer word as kommunikasie met God oor die kwessies van u lewe. As gelowige kan die plek van gebed nooit oorbeklemtoon word nie. Jesus het in Lukas 18: 1 gepraat, het ons aangespoor om altyd te bid en nie flou te raak nie. Gebede kan egter baie frustrerend wees as ons nie antwoorde op ons gebede kry nie. Niemand wil tot 'n God bid wat nie sy / haar gebede sal verhoor nie. Vandag gaan ons kyk na 20 redes waarom gebede nie beantwoord word nie. Dit sal ons help om nie net te verstaan ​​hoe om te bid nie, maar ook hoe ons antwoorde op ons gebede kan ontvang. Gebed word dwaas as ons nie weet hoe om antwoorde te ontvang nie. Prediker 10:15.

Die uitdaging by baie Christene is nie gebed nie, maar ons bid baie, maar ons grootste uitdaging is om antwoorde op ons gebede te ontvang. Ons voel baie keer moedeloos en beskou ons as dwase om te bid omdat ons nie antwoorde op ons gebede ontvang nie. Die waarheid is dit, ons God is 'n liefdevolle God, wat altyd na sy kinders sal luister en hulle hul hartsbegeerte sal skenk. Ons God is nie 'n gebed wat God bewaar nie, Hy is 'n gebed wat God verhoor. Al wat ons hoef te doen is om die kuns van gebed te verstaan. Dit verg begrip om iemand uitstaande in die lewe te maak. As u 'n gebrek aan begrip het, sal u aanhou bid soos die fariseërs in die bybel wat nooit antwoorde op hul gebede kry nie. Terwyl ons hierdie 20 redes ondersoek waarom gebede nie beantwoord word nie, sal u die stappe sien wat u moet neem om u gebede te beantwoord. My gebed vir u vandag is dit, terwyl u hierdie artikel vandag bestudeer, sal u gebede vinnige antwoorde in Jesus naam begin ontvang. Klik vir meer inligting oor hoe om te bid hier. Kom ons gaan nou oor die sake van vandag.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Rede 1: SONDE:

Psalm 66:18: As ek ongeregtigheid in my hart ag, sal die Here my nie verhoor nie


Sonde is die hoofrede waarom gebede nie verhoor word nie. Nou wil ek hê dat ons hierdie konsep moet verstaan. Die bybel het gesê as ek ongeregtigheid in my hart beskou, nie in my lewe nie. Wat beteken dit? Die Bybel het duidelik gemaak dat almal gesondig het en nie aan die heerlikheid van God te kort gekom het nie, Romeine 3:23. Wat die sonde betref, is ons almal skuldig, maar dank God vir die volmaakte offer van Christus wat ons almal onvoorwaardelik van sonde gered het en wat ons regverdig voor God gemaak het. Deur Christus word ons van sonde verlos en is ons aanneemlik vir God deur sy bloed. Daarom het die mens geen sonde-probleem meer nie. Maar dit kan net werk vir diegene wat in die perfekte offer van Jesus glo. As u nie Jesus as u Heer en Verlosser aanvaar nie, is u steeds in u sondes, en die ongeregtigheid bly in u hart. As u bid, kan u nie antwoorde op u gebede ontvang nie. Geen sondaar kan met sukses in gebede by God uitkom nie, en 'n sondaar is iemand wat Christus verwerp as sy Heer en Verlosser. Die oplossing vir hierdie rede is Redding.

Rede 2: Gebrek aan geloof

Markus 11:23 Want voorwaar Ek sê vir julle, elkeen wat aan hierdie berg sê: Gaan weg en word in die see gewerp; en sal nie in sy hart twyfel nie, maar sal glo dat die dinge wat hy sê, sal gebeur; hy sal alles hê wat hy sê.

Geloof is 'n absolute afhanklikheid van God. Sonder geloof is dit onmoontlik dat God u gebede kan beantwoord, Hebreërs 11: 6. God is nie 'n towenaar nie, Hy is 'n God van geloof, Hy werk in die ryke van geloof, en as God in u lewe moet verskyn, moet u in Hom glo. Baie Christene bid sonder geloof tot God, hulle bid net en stap weg en vergeet selfs waarvoor hulle gebid het. Geloof is die sleutel tot beantwoorde gebede. U moet glo dat u tot 'n lewende God bid en dat u antwoorde van Hom moet verwag. Verwagting is 'n bewys van geloof. As u in geloof bid, sal u altyd verwag dat u gebede beantwoord sal word.

Rede 3: BID AMISS:

Jak 4: 3 Julle vra en ontvang nie, omdat julle verkeerd vra, dat julle dit op julle welluste kan verteer.

Om verkeerd te bid is om buite die wil van God vir jou lewe te bid. Dit is nie alles wat u wil hê nie, is goed vir u. As ons buite die plan van God vir ons lewe bid, sal ons dikwels die rotse tref. As u vriend studeer om medies te studeer, beteken dit nie dat u ook na die studie van medisyne gaan nie. As ons God se plan vir ons lewe ontdek, help dit ons om ons gebede daarvolgens te kanaliseer. Baie gelowiges bid vandag oor dinge net omdat hulle sien dat ander dieselfde doen. Jou vriend het pas met 'n man uit Amerika getrou, en jy vra God nou in gebede om vir jou 'n man uit Amerika te gee. Sulke gebede word dikwels onbeantwoord, nie omdat God vasbeslote is nie, maar omdat u buite God se plan bid ??? vir u lewe bid u verkeerd. Jesus Christus, ons Here, het ook buite God se plan vir sy lewe gebid, toe hy God gevra het om hierdie beker van Hom af te neem, maar onmiddellik het Hy weer gesê: 'nie my wil nie, maar u wil geskied'. Matteus 26:39. Die oplossing vir hierdie rede is om die teks te ondersoek en die plan en doel van God vir u lewe te ontdek en in ooreenstemming daarmee te bid. Vra God om sy planne en doel met u lewe te vervul, en u sal vinnige antwoorde op u gebed sien.

REDE 4: Vrees

2 Timoteus 1: 7 Want God het ons nie die gees van vrees gegee nie; maar van krag en van liefde en van 'n gesonde verstand.

Vrees is die omgekeerde van geloof, terwyl geloof in God glo, vrees is om in die duiwel of in jou omstandighede te glo. Vrees is ook geloof, maar geloof in die verkeerde rigting. Waaraan jy vrees, glo jy in. As jy met vrees in jou hart bid, kan God jou nie antwoord nie, want God manifesteer homself slegs in 'n geloofsgevulde omgewing. Kind van God, moenie dat die geloof van God aan u binnekant verlam nie. Dit maak nie saak hoe moeilik u situasie is nie, u kan dit deur geloof oorkom. Markus 9:23 sê vir ons: “As u kan glo, is alles wat moontlik is vir hom / haar wat glo”. bid sonder geloof is om met vrees te bid en hulle enigste manier om te oorkom vrees is om die woord van God meer te glo. U moet leer om God meer in gebede te vertrou, en u sal oorkom.

REDE 5: WOORDLOS

Jesaja 43:26 Dink aan my; laat ons saam pleit; verkondig u dat u geregverdig kan wees.

Die woord van God is die enigste ding wat vir ewig bly, Matteus 24:35. Om te bid sonder dat die woord van God u gebede ondersteun, protesteer sonder om dit te weet. Dit is die woord van God wat sterkte gee aan u gebede. Net soos in die geregshof, kan u nie u saak pleit sonder om relevante gedeeltes in die wetboek aan te haal nie, en u kan ook nie deurbraak in u gebed sien sonder om relevante Skrifgedeeltes uit die Bybel aan te haal nie. Byvoorbeeld, as u God glo vir die vrug van die baarmoeder, terwyl u bid, herinner u God aan sy woord in Genesis 21: 1, Eksodus 23: 25-26. U daag Hom uit met sy woord en u sal die God van bede wat beantwoord word in aksie sien. Dit is waarom gebed nie effektief is sonder voldoende kennis van die woord van God nie. Om effektief te wees in gebede, moet u tyd spandeer met die woord, sodat u sterk redes kan ontdek waarom u gebede beantwoord moet word.

REDE 6: TROTS

Psalms 138: 6 Alhoewel die HERE hoog is, ag Hy tog op die nederiges; maar hy ken die vermeteles van ver af.

Trots is 'n baie gevaarlike ding. Trots beteken eenvoudig die oorskatting van die self. Dit is die rede waarom die duiwel vandag die duiwel is. Die gees van trots is 'n anti-Christus gees. Geen trots man kan antwoorde op sy gebede ontvang nie. Dit is omdat God die trotsste weerstaan, 1 Petrus 5: 5-6. 'N Goeie voorbeeld is die van die fariseër en die tollenaar of tollenaar in Lukas 18: 9-14. Ons sien dat die gebede van die fariseër nie beantwoord is nie, omdat hy vol trots was, maar God het die tollenaar geantwoord en gered. U moet trots in u lewe verwerp as u wil hê dat God u gebede moet beantwoord. U moet die Here vra om u te breek en u te leer om nederig te wees, sodat u gebede beantwoord kan word.

REDE 7: ONBEVOELDHEID

Hebreërs 6:12 dat julle nie lui is nie, maar volgelinge van hulle wat deur die geloof en geduld die beloftes beërwe.

Geduld is die vrug van die gees; ons het daardie deug nodig om antwoorde op ons gebede te sien. Daar is altyd 'n wagtydperk tussen wanneer u bid en wanneer u antwoorde ontvang. Net soos elke boer op die oes moet wag nadat hy saad daar gesaai het, moet u ook leer om te wag totdat u gebed verhoor word. Habakuk 2: 2-3, vertel ons dat die visie van God vir ons moet geskied, maar ons moet daarop wag. Ons moet verstaan ​​dat God ons gebede in prosesse beantwoord, ons moet leer om deur ons eie proses te loop. Sommige dinge waarvoor u bid, God het die bal al vir u antwoorde aan die rol gesit, die proses het begin, maar die rede waarom ons nie antwoorde sien nie, is omdat ons dikwels opgee voor die einde van ons proses. Gebede is soos om 'n bestelling in 'n e-commerce winkel soos Amazon te plaas, u bestelling moet verwerk word en na u plek gestuur word, en dit kan tussen 24 uur en 3 maande duur. Dit is dieselfde met gebede; ons moet leer om op ons antwoorde te wag. Hoe wag jy? Ons wag in geloof en groot verwagtinge.

REDE 8: GODSDIENS

Matteus 6: 5 En as u bid, sal u nie wees soos die geveinsdes nie; want hulle hou van bid in die sinagoges en in die uithoeke van die strate, sodat hulle deur mense gesien kan word. Voorwaar Ek sê vir julle, hulle het hul loon.

Godsdienstige gebede is gebede wat net vir 'n vertoning gebid word. In die dae van Jesus, die Fariseërs, waar baie godsdienstige mense was, het hulle gedink hulle is naby aan God, maar het nooit geweet dat hulle baie ver van God was nie. Die liefde om in straathoeke te bid en in die sinagoges te staan. Hulle is mal daaroor as mense hulle sien en hulle juig. Maar dit is alles die voordeel van God, die applous van mense. Gebed is nie 'n godsdienstige oefening nie, dit is die rou kommunikasie met God deur geloof en om onmiddellike antwoorde te verwag. Godsdienstige gebede kan nie met geloof vermeng word nie weens die kanaal en vleeslike motiewe. Die oplossing hiervoor is altyd in die gees en soek God in gees en waarheid.

REDE 9: GESIN

2 Korintiërs 5:16 Daarom ken ons voortaan niemand na die vlees nie; alhoewel ons Christus ook na die vlees geken het, ken ons Hom nou nie meer nie.

Bekendheid bring minagting. Om vertroud te wees met gebed beteken om gebed as 'n roetine-betrokkenheid te beskou. Baie gelowiges doen byvoorbeeld elke oggend familietoewydings, tydens die toewyding word die meeste gebede gebid met die mentaliteit van vertroudheid. Dit kom nie uit ons harte nie, ons bid net omdat ons Christene is, nie omdat ons geestelik honger is vir 'n herlewing nie. U mag geen geleentheid gebruik om ligtelik te bid nie, want elke geleentheid om te bid is 'n geleentheid om 'n verandering in u wêreld te skep. Moenie vertroud wees met gebede nie.

REDE 10: VERNEDIGING

Matteus 6: 7 Maar as julle bid, gebruik nie tevergeefs herhalings soos die heidene doen nie; want hulle dink dat hulle verhoor sal word tot hulle baie spraak.

Ydele herhaling gaan rondom gebed. Dit beteken om nie spesifiek te wees of reguit te wees nie. Ydele herhaling beteken om baie dinge te sê en beteken tog niks in u gebede nie. Hulle Fariseërs in die dae omdat hulle wou hê dat die mense hulle as geestelik moes sien, het hulle vir lang ure gebid net om te praat. Ons moet leer om spesifiek te wees in ons gebede. Nadat ons God gedank het, moet ons leer om direk na die punt te gaan en vir God te sê wat ons nodig het.

REDE 11: NEGATIEWE BEKENNING

MATTHEUS 17:20 En Jesus sê vir hulle: Vanweë julle ongeloof; want voorwaar Ek sê vir julle, as julle geloof het soos 'n mosterdsaad, sal julle vir hierdie berg sê: Gaan hiervandaan na u plek; en dit sal verwyder; en niks sal vir jou onmoontlik wees nie.

In hierdie koninkryk sal jy net hê wat jy sê, Markus 11:23. As ons bid, vernietig ons ons gebede met negatiewe belydenisskrifte. Wat u sê, is wat u sal sien. U kan nie van God verwag om u deurbraak gebede te beantwoord as u altyd nederlaag praat nie. U kan nie heeltyd mislukking praat nie en verwag dat God u gebede vir sukses sal beantwoord. Negatiewe belydenis is giftig vir u gebede. U belydenis moet ooreenstem met u gebede dat God u sal beantwoord. Dit is belangrik dat u moet weet dat u lewe altyd in die rigting van u mond sal beweeg. As u mislukking praat, sien u mislukking, as u sukses praat, sien u sukses. Dit is omdat lewe en dood in die mag van die tong is. Spreuke 18:21.

REDE 12: ONRESPONSITEIT:

Jak 2:18 En iemand kan sê: U het vertroue, en ek het werke; toon my u geloof sonder u werke, en ek sal u my geloof toon deur my werke.

Onverantwoordelikheid in gebede is om alles aan u alleen aan God oor te laat. Enige geloof wat God absoluut verantwoordelik maak vir alles in u lewe, is 'n onverantwoordelike geloof. Om u gebede te beantwoord, moet u geloofsaksies doen, Jesus het altyd vir die mense vir wie Hy bedien het gesê: "U geloof het u gesond gemaak", waarom is dit? Omdat ons 'n rol in ons gebede moet speel. As u byvoorbeeld God glo vir 'n wonderwerk Job en daaroor gebid het, moet u na die strate gaan en u werkaansoeke indien. U sal nooit werk kry deur die hele dag in die huis te gaan sit en films kyk nie. As u bid vir akademiese sukses, moet u uself ook besig hou met die effektiewe bestudering van u boeke, want die Heilige gees sal u net onthou van wat u gelees het. Dit is verantwoordelikheid, maar as jy bid en gaan slaap, sal jou frustrasies waarskynlik toeneem. Bid dus en neem stappe.

REDE 13: LAASINESS

2 Tessalonisense 3:10 Want selfs toe ons by u was, het ons dit beveel dat as iemand nie sou werk nie, ook nie sou eet nie.

Daar is geen toekoms vir 'n lui persoon in die koninkryk nie, hoe biddend jy ook al is. Oral dink baie lui Christene dat gebede hulle sal help. U sien dat sommige gelowiges die hele week deurbring in die kerk om te bid, in plaas van om te gaan soek na werksgeleenthede. Die waarheid is: gebed is nie 'n plaasvervanger vir werk nie. Gebed kan u effektiwiteit verhoog, gebed kan u toegang tot die top gee, maar harde werk en toewyding sal u daar hou. Baie Christene bid om toelating tot die Universiteit te kry en wanneer hulle uiteindelik daar is, raak hulle te lui om te studeer. Luiheid is 'n geestelike kanker en u moet dit teenstaan ​​in u lewe vandag.

REDE 14: STERF

Efesiërs 4:32 En wees vriendelik met mekaar, teer en vergewe mekaar, net soos God julle ter wille van Christus vergewe het.

Woede, bitterheid, kwaadwilligheid, in vergifnis is alles produkte van twis, en dit is geestelike gifstowwe in u gebedslewe. As u hart bitter teenoor iemand is, wanneer u hart vol haat en onvergewensgesindheid is, kan u nie op die altaar van gebed vloei nie. Ek verstaan ​​dat sommige mense jou beledig het, sommige selfs verraai het, maar dink daaraan hoe ons God as Christene daagliks beledig, en tog vergewe Hy ons om Christus ontwil. Vra die Here om u hart te genees en die pyn weg te was sodat u met u lewe kan voortgaan. As u hart vry is van twis, sal u gebede beantwoord word.

REDE 15: GEBEURTENDE GEeste

Daniël 10:12 Toe sê hy vir my: wees nie bevrees nie, Daniël; want van die eerste dag af dat u u hart gerig het om te verstaan ​​en u tugtig voor u God, is u woorde gehoor, en ek het gekom om u woorde te spreek. 10:13 Maar die owerste van die koninkryk van Persië het my een en twintig dae lank teëstaan; maar kyk, Migael, een van die owerstes, het my kom help; en ek het daar gebly by die konings van Persië.

Hinderlike geeste is territoriale geeste wat 'n bepaalde gebied beheer. Hierdie geeste kan probeer om ons gebede te weerstaan, daarom moet ons volhard in gebede. Solank ons ​​ons gebedsaltaar nie opgee nie, sal ons hierdie kragte sekerlik oorkom. Daniël het vir sy nasie gebid en die demoon van Persië het sy gebede 21 dae lank teëgestaan, maar daniël het nooit moed opgegee nie, maar hy het aangehou bid totdat God 'n aartsengel Michael gestuur het om die vyand te onderwerp. Volharding in gebede sal altyd lei tot antwoorde op gebede.

REDE 16: GRONDSLAGPROBLEME

Psalms 11: 3 As die fondamente vernietig word, wat kan die regverdiges dan doen?

Fundamentele probleme is baie ernstige probleme. U grondslag is u wortels, en totdat u dit aanpak, kan u aanhou sukkel in die lewe. Baie gelowiges word in families gebore wat onder vreemde demoniese onderdrukking verkeer. Selfs nadat hulle wedergebore is, al is die gees gered, maar deur die vlees is hulle steeds vasgevang in hierdie demoniese hok. Byvoorbeeld, daar is 'n paar gesinne wat aan 'n laat huwelik ly, dit loop in die gesin, dit is 'n bose patroon, selfs nadat u wedergebore is, moet u uself gewelddadig met mekaar skei om die oorwinning in die lewe te geniet. Die hantering van fundamentele probleme is om u probleme van die bron af aan te val. Jabez het geweet dat sy probleme by sy geboortenaam begin het, dieselfde met Jakob. Maak nie saak waarvoor u bid nie, totdat u met u grondslag gaan, kan u aanhou sukkel.
Hoe kan jy jou grondslag, eenvoudig, deur gebed en vas, hanteer? Lees hierdie artikel vir meer inligting hieroor die hantering van bose onderbou.

REDE 17: SELFISHNESS

Matteus 15: 8 Hierdie volk kom nader na My met hul mond en eer My met hul lippe; maar hulle hart is ver van my af.

Selfsug is om met die verkeerde motief te bid. God deursoek die hart van die mens en Hy weet waarom ons doen wat ons doen. As u met die verkeerde beweegrede bid, ontvang u nie antwoorde op u gebede nie. Om byvoorbeeld teen iemand te bid net omdat hulle nie met u saamstem nie, is 'n verkeerde gebed wat nie verhoor sal word nie. Ons moet om die regte redes bid om antwoorde te kry.

REDE 18: SORG VAN DIE LEWE

Mat 13:22 Hy wat die woord hoor, het ook saad ontvang onder die dorings; en die versorging van hierdie wêreld en die bedrog van rykdom, verstik die woord, en hy word onvrugbaar.

As u toelaat dat die sorge van hierdie wêreld u neerlê, kan u nie antwoorde op u gebede ontvang nie. Jesus sê vir ons in Matteus 6:33 dat ons net sy koninkryk en sy geregtigheid moet soek en alle ander dinge tot ons toe sal voeg. Bekommernis kan u probleme nooit oplos nie, maar gebede kan wel. Ons moet leer om al ons laste op die Here te werp en hy sal vir ons sorg. Solank ons ​​vrede hou, sal God aanhou veg vir ons. Vra die Here om genade om op Hom en Hom alleen te vertrou.

REDE 19: INGRATITUDE

Filippense 4: 6 Pasop vir niks; maar laat u versoeke in alles deur gebed en smeking met danksegging aan God bekend gemaak word.

Dankbaarheid is 'n katalisator vir beantwoorde gebede. As ons Hom bedank vir wat Hy gedoen het, sien ons meer van sy goedheid in ons lewens. In werklikheid begin elke gebed met danksegging. Wat u ookal nie dankbaar is nie, sal u waarskynlik verloor. Ondankbaarheid sal altyd lei tot onbeantwoorde gebede. Danksegging is die enigste dankbaarheid.

REDE 20: SELFSORG.

Deuteronomium 28:13 En die HERE sal jou die hoof maak en nie die stert nie; en jy sal net bo wees en nie onder wees nie; as u luister na die gebooie van die HERE u God wat ek u vandag beveel om dit te onderhou en te doen;

God het elke gelowige verordineer om slegs die hoof te wees en nie die stert nie. Ons is georden om afgunstig te wees en nie jammer te wees nie. 'N Selfbejammeringse mentaliteit kan nie lei tot beantwoorde gebede nie. God kan nie deur jou trane beweeg word nie, Hy word slegs deur jou geloof ontroer. Solank u jouself sien as 'n persoon wat jammer voel, kan u nie genoeg geloof hê om antwoorde op u gebede te ontvang nie. Maar u moet opstaan ​​uit die stof en sê dat die duiwel genoeg is. U moet u omstandighede in gebede konfronteer en sien dat die Here u vinnig in Jesus Naam beantwoord.

Gevolgtrekking.

Ek glo dat u geseën is deur hierdie artikel, dit is enkele van die algemene redes waarom baie van ons gebede nie beantwoord word nie. Maar as ons begin verstaan ​​hoe om al hierdie redes te oorkom, sien ons dat ons gebedslewe van heerlikheid tot eer verbeter. Ek kan u met gesag sê dat God hoor as ek bid, en Hy antwoord my. Ek het gebid uit ontelbare situasies in die lewe. U kan ook dieselfde getuienis hê. Ek bid dat hierdie 20 redes waarom gebede nie beantwoord word nie, u mislukkings in gebed in Jesus Naam sal beëindig. Wees geseënd.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebedspunte vir huweliksvoorbereiding
Volgende artikelLaat die Bybel egskeiding toe?
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

18 KOMMENTAAR

 1. Dankie meneer vir hierdie leer. Ek het hierdie bladsy 3 dae gelede ontdek en ek is geseënd. Ek is in 'n vasprogram, hierdie bladsy help om baie dinge te ontdek en die kragtige gebedspunte wat ek gebruik het. Weereens dankie.

 2. Ag my !!! Wat 'n fantastiese uiteensetting van die Woord. Mag ons soms gebede misluk, bloot omdat ons die moenie beantwoord nie, maar van vandag af sal ek die 20 punte in ag neem. Amen, ek is geseënd

 3. Dit is nie waar dat God net gebed tot gelowiges verhoor nie. Geloof kom vir sommige omdat hulle gebed verhoor word ondanks twyfel in God of sy bestaan. Sommige mense is baie desperaat en roep om hulp. God ignoreer nie ware nood nie, anders sou sy goedheid beperk wees. Dit is nie.
  Want sommige geloof kom na 'n lang reis van agnostisme.

  • God kent jou liewerd. God telt selfs jou tranen en bewaard ze. Selfs al kun jy alleen met jou knipperen om ons Vader te pryse….. is God jou zéér dankbaar. Want jy gee Hom alles wat jy besit én kan. En dit het méér waarde vir Hom dan iemand wat 2 hande omhoog kan hou… maar is maar 1 omhoog hou (byvoorbeeld) Vertrou op Hom alleen. En Hy sal jou nooit voorbij loop nie.

 4. EK IS Pastoor Charles Abangi van die kisii -provinsie, en word geseën met die leringe. Dankie vir goeie leerstellings.

 5. BID AL 41 JAAR VIR 'N VROU, 2 CHRISTELIKE VROUES HET MY VERVLOEK,……EK HET GEPROBEER OM VAN HULLE VLOEKE TE BID, NIKS WERK, EK HET GERED TOE EK 25 WAS,…..NOU IS EK 57….NIKS HET WERK EK,….HET DIESELFDE GEBEDE EN STELLINGE PROBEER WAT HIERDIE PASTOOR GEMAAK HET,….DIT HET NIE VIR MY UITWERK NIE,….NIE GELOOF NIE, NIE VAS NIE, NIE KERK GAAN NIE, NIE TIENDES NIE, NIKS VIR 41 JAAR NIE … NIKS WERK NIE,… ….EK VERSTAAN VERSEKER WAAROM MENSE DIE KERK VERLAAT,.LYK VIR MY NA, JY KAN NIE GENOEG DOEN OM GOD GELUKKIG TE MAAK NIE,.. DAAR IS ALTYD IETS WAT JY NIE DOEN NIE, JY HET NIE GENOEG GELOOF NIE, NIKS MAAK NIKS GELUKKIG,…..EK SAL DIT AAN HOM EN JOU, DIE LESER VERTEL OP DIE OORDEELSDAG.. DIT IS DIE WAARHEID !…..LYK VIR MY NA MY,….NET EEN SONDE, ONBEKEND OF ONBEKEND SAL JOU GEBEDE VERPREUK…EEN SONDE SAL JOU REGUIT HEEL TOE NEEM, EN NIE JOU GEBED BEANTWOORD KRY NIE…. NA JAAR VAN STUDIE, PROBEER, BID, VAS, TIENDE, WERK NIKS VIR MY...

  • Ek voel die pyn in wat jy sê. Een en veertig jaar is 'n baie lang tyd om 'n versoek aan God bekend te maak en dit wat jy vra het nie gebeur nie. Dit laat jou die einste geloof bevraagteken wat die grondslag is van ons doel as Christenmense. Ek sal nie probeer om my eie stryd gelyk te stel wat soortgelyk is aan joune nie. Ons is almal uniek en ek weier om, selfs in skyn, jou pyn te verminder of te verminder deur myne langs dit te plaas. Ek sal net sê wat ek weet so is... eerstens, Christenmense, ware volgelinge van Christus MOENIE iemand vervloek nie. Dit is teenstrydig met om 'n gelowige te wees. Ons het nie 'n hemel of hel om iemand in te plaas nie en ons het almal te kort skiet aan die heerlikheid van God. Ek weet nie wie hierdie vroue is nie, maar weet Christus se onbaatsugtige daad aan die kruis het jou verlos van sulke boosheid, leuens en bedrog. In plaas daarvan om vloeke te probeer wegbid (wat jou in elk geval nie as kind van God kan raak nie), bid vir hierdie vroue dat hulle hul ware doel in die Here mag weet. Ten slotte, die dinge wat jy doen in die naam van Jesus, bid, vas, tiendes gee, kerk bywoon, ens. MOET NIE noodwendig tot verhoorde gebede lei nie. Dit is dade van onderwerping aan hom en ons doen dit omdat ons Hom liefhet en Hy waardig is. Ons bid omdat ons met hom moet praat, met hom moet kommunikeer, vir Hom ons gedagtes moet vertel. Sonde verpletter nie gebed nie; dit versterk die behoefte daaraan. As jy 'n gelowige is, as jy met jou mond bely het en met jou hart glo dat Christus die Here is, gaan jy nie hel toe nie. Jy moet daarop vertrou. Niks skei ons van hom nie. Sodra ons Syne is, is ons aan hom gebonde, behoort ons aan hom, 'n kind van Hom. Daardie een sonde wat jy genoem het, wel, Hy het geweet jy sou dit pleeg voor die grondlegging van die wêreld, en omdat Hy geweet het jy sou Sy kind word, het Hy jou daarvoor vergewe. Ek sou net dit vra; bid dat, ongeag Sy wil vir jou, Hy jou geloof in Hom laat groei om daardie dinge te doen. Vra Hom om Sy doel aan jou te openbaar voordat jy enige ander ding vra. Soek eers Sy Koninkryk. Soek dit dan weer. En gaan voort om dit te soek, klop aan die deur en vra Hom om Sy doel vir jou te openbaar. Nou hier is die uitdagende ding, wat ek vir jou sê ... ek kan nie waarborg dat dit sal lei tot dit waarvoor jy gevra het nie. Jy sien, dit gaan nie oor ons nie. Dit gaan oor Hom. Maar weet sodra jy jou aan net Sy wil in jou lewe verbind; die vrede van God wat alle verstand te bowe gaan, sal joune wees. Hy is nie 'n genie in 'n bottel nie, wat wense toestaan ​​wat jy vra. Ons is in verhouding met Hom, en soos die geval is met alle verhoudings, om suksesvol te wees moet ons eers ons doel daarmee ken. Moenie vasgevang word in die leuen dat daar iets is wat jy as 'n Gelowige moet doen sodat God jou kan hoor nie. Hy hoor jou wel. Hy het jou altyd gehoor. En kyk dit uit, voordat jy gebore is, het hy jou gehoor! Hy is GOD! Christus het dit reeds op Golgota gedoen, so daar is nie “Iets wat jy nie doen nie” wat 'n probleem is nie. Sekerlik ... vra vir 'n vrou, maar net soos Christus in die Tuin gebid het toe Hy God gevra het om die beker van hom af te neem, onthou om by te voeg, nie my wil nie, maar joune moet geskied. Bly in gebed. Moenie opgee nie. Vra Hom vir vrede en stel Sy wil bo joune.

 6. Ek is evangelis mark wat in Suid-Afrika vertrek. dit is 'n eer om te seën wanneer jy gelei word oor sekere gebede soos hierdie, ek kan getuig dat my lewe verbeter het deur jou ontsagwekkende leringe...

 7. Jesus leef regtig, ek het gevoel hoe die heilige gees my aanraak toe ek verlore was in sonde en sy vergifnis gevra het, dit het gevoel soos 5 gal. van warm water wat oor my vloei, en my trane verander in onmiddellike vreugde en lag, ek het letterlik deur die kamer gespring met 'n vreugde wat ek nog nooit geken het nie, hy het soveel vir my gedoen, kitaarspeler in 'n country-rockgroep 50 jaar, i skryf nou baie gospel liedjies oor my smaak, ek het nooit die gawe gehad om liedjies te skryf totdat ek hom ontmoet het nie, ek verander my baie letsels in sterre

 8. ek is mal daaroor om oor Jesus te spog,hy het my 3 keer fisies genees ,twee keer deur 'n woord van kennis, een keer deur elektrisiteit, deur my te skiet by 'n outydse tentvergadering, ons politici in dc het Jesus so nodig

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.