Laat die Bybel egskeiding toe?

0
16955
Laat God egskeiding toe

Egskeiding het vandag aan die orde van die dag geword. Die duiwel val huwelike in hierdie eindtyd desperaat aan. In die verlede was egskeiding slegs algemeen onder ongelowiges, maar dit is deesdae 'n algemene voorkoms onder Christene. Ongelukkig het selfs pastore slagoffers geword van gebrokenes huwelike. Egskeiding is 'n eindtyd instrument van die duiwel om die reputasie van die kerk te vernietig. Maar vandag kyk ons ​​na 'n belangrike vraag: laat die Bybel egskeiding toe? Wat sê die Bybel oor die egskeidingsaak? Is die Bybel daarvoor of daarteen? Ons sal ook kyk na gebede om die egskeiding te stop en die huwelik te herstel. Ek glo dat die God van die hemel aan die einde van hierdie artikel vandag 'n oplossing vir u huwelik in Jesus Naam sal gee.

WAT IS VERSKEIDING?

Egskeiding kan gedefinieer word as die wettige skeiding tussen 'n man en sy vrou of 'n vrou en haar man. Dit kan wees as gevolg van baie redes, waarvan sommige in hierdie artikel bespreek sal word. Egskeiding moet wettiglik geskied voordat dit erken word. U kan nie net u vrou of man vra om u huis uit te pak en te sê dat u van haar geskei het nie. Dit is nie egskeiding nie, dit word skeiding genoem. Alhoewel julle nie saamwoon nie, is julle steeds getroud en word elke poging om intiem met 'n ander persoon te wees, beskou as owerspel. Net soos die huwelik wettiglik bindend is, moet die egskeiding ook wettig geskied. Dit lei ons steeds tot dieselfde vraag: laat die Bybel egskeiding toe? Kan ek van my huweliksmaat skei sonder om God aanstoot te gee? Lees verder.

GOD SE POSISIE OOR EGSKEIDING

Wat is God se standpunt oor egskeiding oor die onderwerp? Dit is die kern van hierdie artikel en hier sal ek 'n paar Bybelverse oor egskeiding vertoon, en ons sal dit een vir een ondersoek. 'N Goeie begrip van hierdie onderwerp sal ons bespreking as egpare beter inlig. Om nou God se standpunt oor egskeiding te ken, gaan ons van die Ou Testament af.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Ou-Testamentiese siening oor egskeiding.


Deuteronomium 24: 1 As 'n man 'n vrou neem en met haar trou, en dit gebeur dat sy geen guns in sy oë vind nie, omdat hy 'n onreinheid in haar gevind het; laat hy dan vir haar 'n skeibrief skryf en gee dit in haar hand en stuur haar uit sy huis uit. 24: 2 En as sy uit sy huis vertrek, kan sy gaan en die vrou van 'n ander man wees. 24: 3 En as die laaste man haar haat en aan haar 'n skeibrief skryf en dit in haar hand gee en haar uit sy huis stuur; of as die laaste man sterf, wat haar as vrou geneem het; 24: 4 Haar vorige man, wat haar weggestuur het, mag haar nie weer as vrou neem nie, nadat sy verontreinig is; want dit is 'n gruwel voor die aangesig van die HERE; en jy sal die land nie sondig wat die HERE jou God aan jou 'n erfdeel gee nie.

Ons sien uit die bostaande skrif in die Ou Testament dat 'n man toegelaat word om van sy vrou te skei, as sy geen guns in sy oë vind nie, of as hy onreinheid in haar vind. Die redes wat hier uiteengesit word, is nie regtig duidelik of selfs billik vir die vrou nie, maar God het hulle die toestemming gegee om vrouens daarheen te laat gaan. Waarom sou God dit doen? Dit is omdat Hy die selfsug van die mens verstaan, hy weet dat dit beter is vir die vrou om vrygelaat te word as vir haar om voortdurend te pynig onder die heerskappy van 'n ondankbare man. Daarom het God hulle beveel om 'n skeisertifikaat aan die vrou uit te reik. Dit kan u interesseer om te weet dat die sertifikaat van die vrou die vrou teen die man beskerm. Sou die vrou môre suksesvol wees of in die toekoms met 'n beter man trou, kan die voormalige man nie weer terugkom om vals bewerings te maak dat sy sy eiendom is nie. Maar beteken dit dat God van egskeiding hou? Kom ons kyk na 'n ander Ou Testamentiese vers.

Maleagi 2:16 Want die HERE, die God van Israel, sê dat hy haat om weg te neem; want iemand bedek geweld met sy kleed, spreek die HERE van die leërskare; let dan op julle gees, dat julle nie troueloos handel nie.

God het sy standpunt in die bostaande Skrif duidelik gemaak dat Hy die egskeiding haat. God is glad nie lief vir egskeiding nie. Dit is nie Sy volmaakte wil dat ons ons vrouens weglê nie. Elke huwelik moet aanvaar word tot die dood toe. Wat egskeiding betref, is die standpunt van God duidelik daaroor. As God nou egskeiding haat, beteken dit dan dat ons dit nooit moet oorweeg nie? Om dit te beantwoord, kyk ons ​​wat Jesus oor egskeiding sê.

MATTHEUS 5:31 Daar is gesê: Elkeen wat sy vrou verwyder, moet haar 'n skeibrief gee. 5:32 Maar Ek sê vir julle dat elkeen wat sy vrou verwyder, behalwe vir hoerery, veroorsaak haar om egbreuk te pleeg; en elkeen wat met die geskeide vrou trou, pleeg egbreuk.

Hier veroordeel Jesus eintlik die Joodse skeidingspatroon. Hy het gesien hoe mans vroue in sy tyd behandel en die wet as verskoning gebruik. Daarom het hy vir hulle gesê dat u nooit van u vrou moet skei nie, behalwe vir die sonde van ontrouheid. Dit is belangrik dat ons moet verstaan ​​dat Jesus met die Jode praat, en dat hy geweet het hoe ernstig die wette van moses was in die geval van owerspel. Hy het hulle dus toegelaat om op hierdie gronde te skei, maar wat het Jesus ons deur die sendbriewe oor egskeiding geleer?

1 Korintiërs 7:10 En aan die getroudes beveel ek nogtans nie ek nie, maar die Here: laat die vrou nie van haar man afwyk nie. 7:11 Maar as sy vertrek, moet sy ongetroud bly of met haar man versoen word; en laat die man nie sy vrou verwyder nie. 7:12 Maar vir die ander spreek ek, nie die Here nie; as 'n broer 'n vrou het wat nie glo nie, en sy graag by hom wil woon, moet hy haar nie verwyder nie. 7:13 En die vrou wat 'n man het wat nie glo nie, en as hy graag by haar wil woon, moet sy hom nie verlaat nie. 7:14 Want die ongelowige man word deur die vrou geheilig, en die ongelowige vrou word deur die man geheilig; anders was u kinders onrein; maar nou is hulle heilig. 7:15 Maar as die ongelowige vertrek, laat hom dan gaan. 'N Broer of suster is in sulke gevalle nie gebind nie, maar God het ons tot vrede geroep. 7:16 Want wat weet u, vrou, of u u man sal red? of hoe
weet u, man, of u u vrou sal red?

Die bogenoemde skrifgedeelte hier is duidelik, as u getroud is, moet u nie 'n egskeiding soek nie, maar as u geskei moet wees, moet u ongetroud bly of met u man versoen. (Vers 10-11). Daar is ook 'n belangrike punt wat ek wil hê dat u in 1 Korintiërs 7: 13-15 moet sien. Die Bybel het gesê dat as u met 'n man trou wat nie glo nie en dat hy goed gaan met u geloof, u in die huwelik moet bly, maar as hy besluit om van u te skei weens u geloof, dan is u vry om weer te trou met vrees vir aanstoot God.

Wat is ons gevolgtrekking oor die egskeiding van God oor die egskeiding? Dit is eenvoudig. GOD HAT AFTREKKING, MAAR HY BEPAAL DIT NET NODIG NODIG. Laat ons nou kyk na 'n paar redes waarom u nooit moet skei nie.

VERKEERDE REDES VIR AFWYKING

Ons gaan na 7 redes kyk waarom u nie van u maat moet skei nie. Ek glo dat dit ons sal help deur ons huweliksbestemming.

1). egbreuk

Owerspel is 'n seksuele verhouding tussen 'n getroude man en 'n getroude vrou of 'n getroude man en 'n enkele vrou of 'n getroude vrou en 'n enkele man. Moet asseblief nie van u gade skei net omdat hulle in die sonde van owerspel beland het nie. Daar is baie redes waarom mense in die sonde val van owerspel, hoewel ons onmoontlike gevalle het, kan die meeste gevalle met berading en gebede hanteer word. Daar is baie redes waarom 'n man ontrou aan sy vrou kan wees; nie een van hulle is geregverdig nie, maar die meeste van hulle kan deur gebede hanteer word, dieselfde geld die vrou. As u deur hierdie uitdagings in u huwelik gaan, gaan na u predikante en soek geestelike berading, probeer om te verstaan ​​wat u man / vrou wil hê en gee dit aan hom. Kyk as vrou na jou karakter en houding om te sien of dit jy is wat hom uit die huis wegjaag. Ook paartjies, veral mans, moet leer om mekaar te vergewe en binne huwelike aan te gaan. Ontrouheid kan lei tot egskeiding, maar in baie gevalle kan dit hanteer word deur behoorlike geestelike leiding.

2). siekte:

Baie paartjies skei, word net een van hulle is siek en word dus 'n las vir die ander. Dit is suiwer boosheid en selfsug. U mag nooit u eggenoot laat vaar nie. Wat ook al hy of sy deurgaan, julle is almal saam. Dit is hartseer om te sien dat baie vrouens siek mans in die huwelik laat vaar of mans dieselfde doen. Dit is nie godvrugtig nie en as gelowige moet u dit nooit oorweeg nie. Gebede en geloof is die oplossing vir alle siektes en siektes. Staan saam met u maat in gebede en staan ​​saam met hom of haar tot die einde toe.

3). armoede:

Baie paartjies gaan afsonderlike maniere as gevolg van armoede. Dit is 'n verkeerde rede om van u gade te skei. Armoede is 'n gemoedstoestand, en dit is 'n tydelike situasie. Om jou maat te verlaat omdat hy of sy gebreek is, is verkeerd. Die huwelik is ten goede, dit moet slegter gaan; albei moet saamkom en armoede uit jou huwelik beveg.

4). Slegte gewoontes:

Dit is wanneer u gade sleg is, byvoorbeeld dobbel, alkohol, rook, ens. Hierdie gewoontes kan beslis 'n uitdaging in die gesin wees. As 'n vrou / man kan u dit op twee maniere beveg, werk kry en biddend wees. Om 'n man of vrou te verlaat weens 'n gewoonte wat hulle nie kan beheer nie, is nie die wil van God vir u nie. Daarom wil God hê dat ons sy aangesig moet soek voor die huwelik. As u 'n slegte gewoonte in u lewensmaat sien, bid dan vir hom / haar en moedig hulle aan om geestelike hulp te soek.

5). Geestelike uitdagings:

Dit is 'n situasie waarin die uitdaging van u huwelik die gevolg is van demoniese onderdrukking. Baie paartjies het nie die vermoë om in hul huwelik te volhard nie. As die lewensgevegte taai raak, gaan albei afsonderlik. Dit is nie God se perfekte wil vir u nie. Ons moet altyd bid en nie flou word nie. Dit verg gewelddadige geloof wat deur gebede uitgespreek word om geestelike uitdagings te oorkom.

6). Onvrugbaarheid:

Dit is hartseer as iemand vir sy vrou sê dat hulle huwelik verby is, net omdat sy nie vir hom 'n kind of kinders kan gee nie. As u waarlik wedergebore is, sal u verstaan ​​dat dit baie verkeerd is om dit te doen. Ons dien 'n God van vrugbaarheid, en as u voor 'n uitdaging van onvrugbaarheid in u huwelik te staan ​​kom, moet u God in gebede aanroep en ook mediese hulp soek om die rede vir die vertraging uit te vind. Albei is hierby saam, daarom is egskeiding nie 'n opsie nie.

7). Onversoenbare verskille:

Leuens! Leuens !! Leuens !!! Dit is die algemeenste leuen wat die meeste ongelowige paartjies insluitend Christene vertel wanneer hulle op soek is na die maklike uitweg uit 'n huwelik. Die meeste probleme met onversoenbare verskille kan regtig versoenbaar wees as albei paartjies bereid is, maar dit is die meeste kere nie. As kind van God moet u baie hard probeer om u huwelik te laat werk, albei moet u so hard werk om u verskille op te los om egskeiding te vermy.

REGTE REDES VIR AFWYKING

Ja, u het dit reg gelees, daar is regte redes waarom 'n Christen kan skei. Nie elke vereniging word deur God verenig nie, en enige vereniging wat nie deur God gevoeg word nie, moet veroordeel word. Laat ons nou die regte redes vir egskeiding ondersoek.

1) Valse huwelike:

'N Vals huwelik is wanneer iemand met 'n ander trou, nie weens liefde nie, maar om selfsugtige redes. Sulke mense kom in jou lewe met leuens, die valse elke ek oor hulle laat jou dink dat hulle van jou hou. Hulle kan selfs voorgee dat hulle Christene is net om jou te laat ja sê. Hulle is duiwel gestuur. 'N Goeie voorbeeld is:
a) Mans of vroue wat met u trou weens u geld
b). Mans of vroue wat met u trou om permanente verblyf in u land te kry
c). Politieke huwelike.
Hierdie huwelike word nie deur God verordineer nie, en as 'n mens ontdek dat hy of sy met 'n vals persoon getroud is, word egskeiding sterk aangeraai.

2). Valse huwelik:

'N Valse huwelik is 'n huwelik wat gegrond is op leuens en misleiding. Dit is net soos 'n vals huwelik net so dat dit subtieler is. Byvoorbeeld, 'n man is onmagtig en hy weet dit, maar hy het nie sy verloofde alles daaroor vertel deur hofmakery net om haar te ontdek op hul huweliksnag nie. Of 'n vrou wat haar baarmoeder beskadig het en sy dit weet en dit bewustelik wegsteek van haar maat tot na die huwelik. Sulke huwelike kan nie hou nie. God het nie by hulle aangesluit nie, want die grondslag van die huwelik is leuen. U kan nie sensitiewe besonderhede oor uself verberg nie, besonderhede wat u huweliksmaat sal beïnvloed. In sulke gevalle word egskeiding sterk aanbeveel.

3). Diaboliese huwelik:

'N Diaboliese huwelik is wanneer iemand deur demoniese invloede in die huwelik gehipnotiseer word. Baie mans en vroue word deur demoniese magte in huwelike gemanipuleer. Baie mans word byvoorbeeld slagoffers van 'n liefdesgedeelte, 'n mistieke drank wat 'n man onmiddellik op jou kan laat verlief raak. Baie mans raadpleeg ook toordokters vir liefdadigheid wat hulle kan help om jong dames in die huwelik te manipuleer. Sodanige vakbond is demonies en as iemand bevry word, word hy of sy aangeraai om egskeiding te kry.

4) .Treatreat to Life:

Enigiets wat u lewe bedreig, is nie goed vir u nie, insluitend die huwelik. Baie vroue het swaargekry en ly nog steeds aan brutaliteit in die huwelik. Mans wat vrouens daarheen draai, in middagsakke. Baie vroue is in sulke huwelike dood. As u in 'n huwelik is waar die man u dreig of u poging aangewend het, hardloop u lewe. Soek 'n egskeiding.

5). Botsing van die geloof:

Dit is eenvoudig, as u 'n ongelowige is en met 'n ander ongelowige trou, dan word u deur die jare 'n Christen, as die ongelowige in orde is met die boete, maar as hy / sy nie is nie, het u twee opsies; geloof of as u egskeiding soek, as tgbat die volgende opsie is.

6). Roekelose verlating:

Enige man of vrou wat sy gesin verlaat, verdien nie daardie gesin nie. As u van u huwelik afstap, doen u dit nie weg nie. Baie mans laat vrouens en kinders daaroor oor aan f1 Korintiërs 7:39 Die vrou is gebonde aan die wet solank haar man leef; maar as haar man dood is, kan sy getroud wees met wie sy wil; net in die Here. volg daar minnares. Party van hulle besluit selfs om nie weer huis toe te kom nie, en hou sodoende hul lewensmaats vasgevang in 'n huwelik. Niemand verdien om vasgevang te wees in so 'n huwelik nie. In sulke gevalle word egskeiding aangeraai

7). dood:

1 Korintiërs 7:39 Die vrou is gebonde aan die wet solank haar man leef; maar as haar man dood is, is sy vry om getroud te wees met wie sy wil; slegs in die Here.
Die bogenoemde Skrif het alles gesê. Die dood is die enigste ding wat die huwelik natuurlik beëindig. Maar as gelowige moet jy net in die Here trou. Dit is 'n mede-Christen.

HOE OM VERSKIL TE vermy

Om egskeidings te vermy, moet u nie haastig wees om getroud te wees nie, neem u tyd om u potensiële gade te bestudeer. U moet biddend wees en God laat weet dat hy u na die regte man / vrou lei en u moet skei van die verkeerde man / vrou. Lees ook godsdienstige boeke oor die huwelik en woon huwelikseminare by en soek geestelike raad voordat u in die huwelik aangaan. Voordat ons vandag met hierdie artikel saamwerk, sal ek uiteindelik gebede uitskryf om egskeiding te stop en deurbrake in gesinne te herstel. Ek sien u huwelik werk in Jesus naam.

GEBEDE OM DIE AFWYKING TE STOP EN HUWELIK TE Herstel

1. Ek verlam elke argitek van konflik en vyandigheid in my huis, in die naam van Jesus.

2. Ek trek my huwelik uit die hande van bose ontwerpers, in die naam van Jesus.

3. Laat elke mag wat my huwelikskaart probeer teken, in die Naam van Jesus beskaam word.

4. Laat alle goddelose huishoudings my huis in Jesus se naam vrylaat.

5. Ek ontvang verlossing van elke bose plantasie wat ontwerp is om my en my kinders onder die slawerny van die duiwel te bring, in Jesus se naam.

6. Ek verlam elke gees van haat en vyandigheid teen my huis, in die naam van Jesus.

7. Ek bederf en destabiliseer elke sataniese plan teen my huis, in die naam van Jesus.

8. Ek verlos my huwelik uit die hande van huiswrakke in die Naam van Jesus.

9. Ek agtervolg, haal my huwelik uit die hande van huweliksbrekers in die naam van Jesus.
10. Alle bose gevolge van eksterne inmenging in my huwelik, word heeltemal geneutraliseer in die naam van Jesus.

11. Here, ontbind en vergeld die boosheid wat teen my huis gemaak word.

12. Elke mag wat my as vrou verhinder om die leiding van my man te aanvaar, word verlam in die naam van Jesus.

13. Laat elke verbeelding, gedagte, plan, besluit, begeerte en verwagting van egskeiding en skeiding teen my huis, in die naam van Jesus, nietig word.

14. Satan, hoor die woord van die Here: U sal nie my huis in die Naam van Jesus breek nie.

15. Ek bind alle magte weg wat my man se vasberadenheid om met my getroud te bly, wegneem in die naam van Jesus.

16. Laat elke gadget van die vernietiging van die huwelik gefrustreer word in my huis, in die naam van Jesus.

17. Laat elke bose pyl wat deur demoniese familielede afgevuur word, in die naam van Jesus ontwortel word.

18. Laat elke bose anti-huwelikskakeling met ons ouers in die naam van Jesus verpletter word.

19. Laat elke bose effek van eksterne inmenging in ons huwelik heeltemal geneutraliseer word, in die naam van Jesus.

20. Elke mag wat my as vrou verhinder om die leiding van my man te aanvaar, moet verlam word in die naam van Jesus.

21. Elke krag wat my as man verhinder om as 'n ware hoof te leef, moet verlam word in die naam van Jesus.

22. Die Here moet elke sonde van aborsie vergewe wat kan lei tot bloedkreet teen ons huis, in die Naam van Jesus.

23. Die Here moet ons help om die regte korreksies in ons huwelik aan te bring.

24. Laat elke verbeelding, gedagte, plan, besluit, begeerte en verwagting van egskeiding en skeiding teen my huis, in die naam van Jesus, nietig word.

25. Ek bind die krag en bedrywighede van die geeste wat die huwelik verbreek in die Naam van Jesus, tot niet.

26. Satan, hoor die woord van die Here, u sal nie my huis in die Naam van Jesus breek nie.

27. Ek verlam elke gees van misverstand tussen my en my vrou / man in die Naam van Jesus.

28. Ek bind alle magte weg wat die vasberadenheid van my vrou / man om met my getroud te bly, wegneem in die naam van Jesus.

29. Laat die sataniese voëls my liefde in die hart van my vrou / man vreet, dit in die Naam van Jesus.

30. Bid ten minste 10 minute lank in die gees.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.