30 Inspirerende Bybelverse

Datum:

Jeremia 29: 11:
Want Ék weet watter gedagtes Ek aangaande julle koester, spreek die HERE, gedagtes van vrede en nie van onheil nie, om julle 'n hoopvolle toekoms te gee.

Ons gaan vandag kyk na inspirerende Bybelverse. Die woord inspirasie beteken om geestelik gestimuleer te word of 'n positiewe gevoel van opwinding. Die Bybel is gevul met inspirerende Bybelverse. hierdie Bybelverse wek ons ​​op en verhoog ons verwagting van goeie dinge wat kom. Byvoorbeeld die Bybel wat in Markus 9:23 praat, sê dit vir ons dat as ons kan glo, alles moontlik is vir die wat glo. Wat impliseer dit? Dit beteken dat daar geen beperkinge op ons geloof is nie; dit beteken dat alles wat ons in die hart lê om dit te bereik, dit kan bereik. Dit is regtig 'n groot waarheid om te aanskou. Ook in Matteus 17:20 sien ons dat niks vir ons onmoontlik sal wees nie. U sien, die Bybel bevat die woord van God en die woord van God is waar.

Hierdie inspirerende Bybelverse sal ons oë oopmaak om te sien wat God vir ons in die lewe bepaal het. Dit sal ons aanmoedig en motiveer tot sukses in die lewe. Jesus het gesê dat dit slegs die waarheid is wat ons kan bevry. Hierdie inspirerende Bybelverse is die rou waarhede van God se woord wat die vermoë het om ons vry te maak van alle lewensbeperkings. Terwyl u hierdie Bybelverse vandag bestudeer, wil ek hê dat u elke woord daarvan moet glo, dat dit u sal inspireer tot grootheid, onthou, elke woord van God word gerugsteun deur die Gees van God. My gebed vandag vir u is: Hierdie inspirerende Bybelverse sal u 'n super sukses maak in Jesus se naam.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

BYBELVERSE

1. Hebreërs 12: 1-2:
Daarom, omdat ons ook omring word met so 'n groot wolk van getuies, laat ons elke gewig opsy sit en die sonde wat ons so maklik tref, en laat ons met geduld die wedloop wat voor ons gestel is, 12: 2 kyk. aan Jesus, die skrywer en voleinder van ons geloof; wat die vreugde wat voor Hom gestel is, die kruis verduur, die skande verag het en aan die regterhand van die troon van God neergesit is.


2. 1 Korintiërs 15:58:
Daarom, my geliefde broeders, wees vas, onbeweeglik, altyd oorvloedig in die werk van die Here, omdat julle weet dat julle arbeid nie tevergeefs in die Here is nie.

3. Josua 1: 7:
Wees net sterk en baie dapper, sodat u kan sorgvuldig wees volgens die hele wet wat my kneg Moses u beveel het; draai nie daarvan na regs of links nie, sodat u voorspoedig kan wees waar u ook al gaan.

4. Psalms 23: 1-6:
Psalms 23: 1 Die HERE is my herder; Ek sal nie wil hê nie. 23: 2 Hy laat my op groen weivelde gaan lê; hy lei my na stil waters. 23: 3 Hy herstel my siel; Hy lei my op die paaie van geregtigheid ter wille van sy Naam. 23: 4 En al loop ek deur die dal van die doodskaduwee, sal ek geen onheil vrees nie; want U is met my; u staf en u staf vertroos my. 23: 5 U berei 'n tafel voor my aangesig voor my vyande; u salf my hoof met olie; my beker loop oor. 23: 6 Waarlik, goedertierenheid en goedertierenheid sal my volg al die dae van my lewe; en ek sal vir ewig in die huis van die HERE woon.

5. Deuteronomium 31: 6:
Wees sterk en vol moed; wees nie bevrees en wees nie bevrees vir hulle nie; want dit is die HERE jou God wat met jou saamtrek; Hy sal jou nie versaak en jou nie verlaat nie.

6. Romeine 1:17:
Want daarin is die geregtigheid van God geopenbaar van geloof tot geloof. Soos geskrywe is, sal die regverdige deur die geloof lewe.

7. Jakobus 1: 2-4:
My broeders, ag dit almal vreugde as julle in verskillende versoekings val; 1: 3 Weet dit dat die beproewing van u geloof geduld bewerk. 1: 4 Maar laat die geduld haar volmaakte werk hê, sodat julle volmaak en volkome kan wees en niks wil hê nie.

8. 1 Petrus 2: 9-11:
Maar julle is 'n uitverkore geslag, 'n koninklike priesterdom, 'n heilige volk, 'n eienaardige volk; dat julle die lofsange moet verkondig van Hom wat julle uit die duisternis geroep het in sy wonderlike lig. 2:10 wat vroeër nie 'n volk was nie, maar nou die volk van God is; genade verkry. 2:11 Geliefdes, ek vermaan julle as vreemdelinge en pelgrims, onthou my van vleeslike begeerlikhede wat teen die siel oorlog voer;

9. Hebreërs 10: 19-23:
Daarom, broeders, die vrymoedigheid om deur die bloed van Jesus die heiligste te gaan, 10:20 op 'n nuwe en lewende weg wat Hy vir ons ingewy het deur die voorhangsel, dit wil sê sy vlees; 10:21 en 'n hoëpriester in die huis van God gehad; 10:22 Laat ons nader kom met 'n ware hart in die volle versekering van die geloof, en ons harte van 'n bose gewete besprinkel en ons liggame gewas met suiwer water. 10:23 Laat ons die beroep van ons geloof vashou sonder om te waai; (want hy het die belofte getrou;)

10. 1 Johannes 3: 1-3:
Kyk, watter liefde het die Vader aan ons gegee om kinders van God genoem te word; daarom ken die wêreld ons nie, omdat dit Hom nie geken het nie. 3: 2 Geliefdes, nou is ons kinders van God, en dit kom nog nie voor wat ons sal wees nie; maar ons weet dat as hy verskyn, ons soos hy sal wees; want ons sal hom sien soos hy is. 3: 3 En elkeen wat hierdie hoop op hom het, moet homself reinig soos hy rein is.

11. 1 Johannes 3:22:
En alles wat ons vra, ontvang ons van Hom, omdat ons sy gebooie bewaar en doen wat voor Hom behaaglik is.

12. Markus 9:23:
Jesus sê vir hom: As u kan glo, is alles moontlik vir die gelowige.

13. Matteus 21:22:
En alles wat julle in die gebed vra, as julle glo, sal julle ontvang.

14. Numeri 23:23:
Waarlik, daar is geen betowering teen Jakob nie, en daar is geen waarsêery teen Israel nie; volgens hierdie tyd sal van Jakob en van Israel gesê word: Wat het God gedoen?

15. Efesiërs 3: 17-21:
Dat Christus deur die geloof in u harte kan woon; dat julle gewortel en gegrond is in liefde, 3:18 met alle heiliges kan begryp wat die breedte, lengte en diepte en hoogte is; 3:19 En om die liefde van Christus te ken wat kennis verwerf, sodat julle vervul kan word met al die volheid van God. 3:20 Nou aan hom wat in staat is om oorvloedig te doen bo alles wat ons vra of dink, volgens die krag wat in ons werk, 3:21 aan Hom die heerlikheid in die kerk deur Christus Jesus, deur alle eeue, wêreld sonder einde. . Amen.

16. Filippense 3: 7-9:
Maar wat dit vir my baat, ek het die verlies vir Christus gereken. 3: 8 En ek reken alles behalwe die verlies vanweë die uitnemendheid van die kennis van Christus Jesus, my Here; vir wie ek die verlies gely het, tel ek dit net as mis om Christus te wen, 3 : 9 En word in hom gevind sonder om my eie geregtigheid te hê wat uit die wet is, maar wat deur die geloof van Christus is, die geregtigheid wat uit God is uit die geloof.

17. 1 Korintiërs 16:13:
Waak, staan ​​vas in die geloof, hou op soos mense, wees sterk!

18. 2 Korintiërs 4: 16-18:
Daarom beswyk ons ​​nie; maar al vergaan ons uiterlike mens, tog word die innerlike mens dag vir dag vernuwe. 4:17 Want ons ligte ellende, wat net 'n oomblik is, werk vir ons 'n baie groter en ewige gewig van heerlikheid; 4:18 Terwyl ons nie kyk na die dinge wat gesien word nie, maar na die dinge wat nie gesien word nie, want die dinge wat gesien word, is tydelik; maar die dinge wat nie gesien word nie, is ewig.

19. Klaagliedere 3: 22-23:
Dit is deur die barmhartigheid van die HERE dat ons nie verteer word nie, omdat sy medelye nie teleurstel nie. 3:23 Hulle is elke môre nuut; u trou is groot.

20. 1 Korintiërs 13:12:
Vir nou sien ons donker deur 'n glas; maar dan van aangesig tot aangesig: nou weet ek gedeeltelik; maar dan sal ek weet net soos ek ook bekend is.

21. Romeine 8:38:
Want ek is versekerd dat geen dood of lewe of engele of owerhede of magte of teenwoordige of toekomende dinge hoor,

22. Romeine 15:13:
En mag die God van die hoop julle vervul met alle blydskap en vrede deur die geloof, dat julle oorvloedig kan wees in die hoop deur die krag van die Heilige Gees.

23. Romeine 8:31:
Wat sal ons dan aan hierdie dinge sê? As God vir ons is, wie kan dan teen ons wees?

24. Romeine 8:28:
En ons weet dat alles werk ten goede mee vir hulle wat God liefhet, hulle wat geroep is volgens sy doel.

25. Romeine 8:1:
Daar is dan nou geen veroordeling vir die wat in Christus Jesus is, wat nie na die vlees wandel nie, maar na die Gees.

26. Johannes 15:13:
Groter liefde het niemand as dit nie, dat iemand sy lewe aflê vir sy vriende.

27. Jesaja 40: 28-31:
Weet jy nie? Het u nie gehoor dat die ewige God, die HERE, die Skepper van die eindes van die aarde, nie beswyk of moeg word nie? daar word nie na sy begrip gesoek nie. 40:29 Hy gee krag aan die wat sleg is; en vir die wat nie mag het nie, vermeerder hy krag. 40:30 Ook die jeugdiges sal beswyk en moeg word, en die jongmanne sal heeltemal val; 40:31 maar die wat op die HERE wag, sal hul krag hernu; hulle sal met vleuels optrek soos arende; hulle sal hardloop en nie moeg word nie; en hulle sal wandel en nie flou word nie.

28. Spreuke 17:17:
'N Vriend het te alle tye lief, en 'n broer word gebore weens teenspoed.

29. Psalms 34: 8:
Proe en kyk dat die HERE goed is; geseënd is die man wat op hom vertrou.

30. Psalms 27: 4:
Een ding het ek van die HERE begeer, wat ek sal soek; dat ek kan woon in die huis van die HERE al die dae van my lewe, om die skoonheid van die HERE te aanskou en in sy tempel te raadpleeg.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedumhttps://everydayprayerguide.com
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...