OORDEEL VAN DIE MORGEN: DIE TYD VERLOS

1
5620
Oggend toewyding

 

Pred. 3: 1-8

TYD is die waardevolste skat wat God aan die mens gegee het om mee te handel.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

TYD kan 'n seisoen wees wat gekenmerk word deur spesifieke aktiwiteite en gebeure (Prediker 3: 1-8). Die mens is 'n produk van hoe en waarvoor hy sy tyd gebruik. Geliefde, hoe laat van jou lewe is jy nou? Is dit oggend, middag of aand? Hoeveel het u verdien uit die tyd wat God u gegee het om mee te handel? Hoe sou u u oorblywende toegewysde tyd gebruik om vermorsing of tekort te voorkom? Dit is hoog tyd om 'n hartseer-soektog oor u lewe te doen en te kyk hoe u met u God gegaan het.

Die vyf wyse maagde het geweet dat die bruidegom sou kom en hulle het hul lampe geknip! Wees voorbereid! . Dit is nie wat u so af en toe doen nie. Dit is wat u minuut doen, verskuldig is. Die tyd van die einde is naby, 'n tyd van benoudheid soos daar nog nooit was nie, tot op daardie tydstip; God se volk sal verlos word; elkeen wat in die boek (Daniël 5: 12) geskrywe is, is u naam daar geskryf?

Laat ons bid

Enige skade wat aan my lot aangerig is, moet in die Naam van Jesus herstel word

O Here, herstel my na u oorspronklike ontwerp vir my lewe

Here, seën my en vergroot my kus.

Ek weier om onder my goddelike bestemming in die Naam van Jesus te werk

O lorda sal my oë, hande en voete nie vergewe om my goddelike doel in Jesus Naam te vind nie

Elke krag wat met my goddelike bestemming te kampe het, versprei tot verlatenheid in die Naam van Jesus

Laat die gees van uitnemendheid in Jesus Naam oor my kom

Dankie Jesus vir beantwoorde gebede

Bybellees
Jesaja 54- 58

Geheue vers
Eerw. 2: 7

 


advertensies

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in