Oggend toewyding: kosbaar

0
13045
Oggend toewyding

Kosbaar. Deur Mhlekazi

Matthew 26: 26-29:
En terwyl hulle besig was om te eet, neem Jesus brood en seën dit, breek dit en gee dit aan die dissipels en sê: Neem, eet; dit is my liggaam. 26:27 Toe neem hy die beker en dank en gee dit aan hulle en sê: Drink alles daaruit; 26:28 Want dit is my bloed van die nuwe testament wat vir baie vergiet word vir die vergewing van sondes. 26:29 Maar Ek sê vir julle: Ek sal van nou af nie meer van hierdie vrug van die wingerdstok drink nie, tot op die dag dat Ek dit saam met julle nuut sal drink in die koninkryk van my Vader.

Vandag gaan ons kyk na die onderwerp Kosbaar in vandag se toewyding. Die feit dat sonde die bloed van die mens (deur Adam) beïnvloed het, het die maagdelike geboorte nodig gemaak. As Christus die seun van Adam sou wees, sou Hy nie 'n sondelose mens gewees het nie. Hy het nie 'n druppel Adam se bloed in sy are gehad nie, omdat Hy nie 'n menslike vader gehad het nie. Die saad van 'n man het Maria nie bevrug vir Christus se geboorte nie. Sy liggaam was van Maria, maar sy bloed was van die Heilige Gees. En omdat hy geen menslike vader gehad het nie, was hy 'n afstammeling van Dawid na die vlees.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Jesus se liggaam het na drie dae nie ontbind nie, maar Lasarus se liggaam het na 3 dae ontbind (PSALMS 4:16). Elke druppel bloed wat in sy liggaam gevloei het, bestaan ​​nog en is so vars soos toe dit uit sy wonde gevloei het. Die bloed van Jesus is een van die kragtigste wapens wat ons in gebed kan gebruik. Smeek die bloed in gebed en dit spreek vir u (Heb. 10:12). Dit spreek lewe en vergifnis terwyl Abel se bloed om dood en wraak roep. Wat ook al die bloed van Jesus aangewend of gepleit word deur geloof, die satan kan nie daardie persoon of situasie raak waarop dit van toepassing is nie. Hy kan nie by die bloed van Jesus verbygaan nie.

Satan kan nie die bloed van Jesus weerstaan ​​nie.

As 'n gelowige in Jesus Christus is u beskerming en skuilplek onder die bloed. Dit is geloof in die bloed wat u die oorwinning oor die duiwel gee en elke probleem wat u mag ondervind. Pas dit toe deur geloof en u sal getuig dat "daar mag in die bloed is"

Laat ons bid

1. Satan, ek hou die bloed van Jesus teen u en verklaar dat u permanent verslaan is in die Naam van Jesus

2. Ek gaan in die Allerheiligste in deur die bloed van Jesus, in die Naam van Jesus

3. Deur die bloed van Jesus, skande ek die gees van stagnante op enige terrein van my lewe in die naam as Jesus

4. Deur die krag in die bloed van Jesus beveel ek al my vertraagde getuienisse om met vuur te openbaar in die Naam van Jesus

5. Bloed van Jesus, bring die doodsoordeel oor toordery krag wat my gelag en viering in die Naam van Jesus belemmer

6. Bloed van Jesus, herstel my die goeie dinge wat die vyand in die Naam van Jesus van my gesteel het

7. Ek omring my lewe en kan nie in die naam van Jesus met die bloed van Jesus wees nie

8. Dankie Here Jesus vir beantwoorde gebede

Bybellees
Jeremia 7: 9

Geheue vers

Efesiërs 1: 7

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.