Oggend toewyding

0
16779
Oggend toewyding

Goeie more mense van 'n groot God, laat ons maar net herhaal wat God vanmôre oor ons gesê het.

 

“En dit is my verbond met hulle,” sê die Here. 'My Gees sal hulle nie verlaat nie, en hierdie woorde sal ek jou ook nie gee nie. Dit sal vir altyd op u lippe en op die lippe van u kinders en u kind se kinders wees. Ek, die Here, het gespreek!

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Jesaja 59:21 NLV.


 

Daarom,

Die Here is my sterkte en my lied, en Hy het my tot heil geword; dit is my God, en ek sal hom prys, die god van my vader en hom verhef.

Eksodus 15: 2 ESV

 

O, dat jy uit die hemel sou bars en afkom! Hoe sou die berge in u teenwoordigheid bewe! As vuur hout laat brand en water laat kook, sou u nasies die siddering laat bewe. Dan sou u vyande die rede vir u roem leer! Toe u lank gelede afgekom het, het u wonderlike dade gedoen wat bo ons hoogste verwagting was. En o, hoe het die berge gebewe! Want vandat die wêreld begin het, het geen gehoor gehoor nie en geen oog het 'n God soos u gesien nie, wat werk vir die wat op Hom wag! U verwelkom diegene wat graag goed doen, wat goddelike weë volg ...

 

Verbind julle dan, mense, sodat julle stukkend kan wees. Luister na alle lande van ver; omgord julle, raad saam, dit sal tot niet gaan; spreek die woord, en dit sal nie bestaan ​​nie; want God is met my. Isa. 8: 9-10

 

As gevolg van my verbond met my God en my lof en aanbidding van my God, sal die Here altyddeur sy aangesig laat skyn, en Hy sal my en my genadig wees. Sy lig sal skyn op my pad en sy guns sal my al my dae omvat in Jesus Naam

 

As ek van nou af die Naam van die Here aanroep, sal Hy sy hand uitsteek en my verhef bo al my vyande en hulle werke teen my, en Hy verlos my van almal in Jesus Naam.

 

Kyk, elke mag / persoon / demoon wat teen my opgegooi word, sal beskaamd staan ​​en in die skande kom; hulle sal soos niks wees nie; en die mag en die mense wat saam met my strewe, sal vergaan. Ek sal hulle soek en nie eers die magte vind wat met my en myne te make het nie. Diegene wat teen my oorlog voer, sal soos niks in die Naam van Jesus wees nie

 

In hierdie tye en vir altyd, sal geen wapen wat teen my vervaardig is, voorspoedig wees nie, en elke tong wat teen my opstaan, is alreeds veroordeel, in Jesus Naam

 

Die kinders van die ellende wat my getref het, sal my neerbuig, en almal wat my verag het, sal voor my voete neerbuig in die Naam van Jesus.

 

As die vyand die bloed van Jesus sien, sal hulle verbygaan, en verwoesters kan nie in my huisgesin ingaan weens die bloed van Jesus nie, in Jesus naam.

 

Here, ons dank U vir u woord wat nooit misluk nie en dat u ons gebede in Jesus Naam beantwoord het

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelOORDEEL VAN DIE MORGEN: DIE TYD VERLOS
Volgende artikelHulp is oppad
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.