GEBED VIR DIE NASIE VAN LESOTHO.

0
10862
Gebed vir Lesotho

 

Ons sal vandag bid vir die nasie Lesotho. Behalwe dat hy 'n erkende buurman van Suid-Afrika is, is Lesotho ook 'n makro-land-beskutte land wat tot sy voormelde buurman - die Republiek van Suid-Afrika, heeltemal strek. Voorheen bekend as Basoetoland om net as die Koninkryk van Lesotho te hernu, weens die onafhanklikheidsuitreik van die Verenigde Koninkryk (1966); dit kan miskien die bekende feit van haar demokratiese en soewereine regeringstelsel onderdruk.

Selfs met die feit dat daar miskien nie gesê word dat Lesotho so bevolk is as die provinsie Gauteng nie, met 'n rekord van ongeveer twee miljoen inwoners en 'n bruto binnelandse produkvlak per kapitaal van $ 1,020 XNUMX; dit is nogal neerdrukkend om te weet dat Lesotho steeds 'n land met 'n lae inkomste is, en dus die armoede is. Dit vra onbedoeld die noodsaaklikheid om gebed vir die nasie Lesotho te ontketen en om die uitspraak verder te laat geld, dit is onbetwisbaar dat armoede 'n siekte is. Alhoewel dit regstellend is, is die probleem met armoede die potensiaal om mentaliteit te infiltreer, en as daar nie behoorlik sorgvuldige sorg gedra word nie, moet u dit weer in 'n dansvloer van ernstige misdaaddade en pogings tot rampspoed neem. 'N Arm man het 'n vinniger neiging om by misdaadrillers betrokke te wees as 'n individu wat finansieel genoegsaam is, en dit is baie keer bewys dat hierdie misdaadsyfer dus op die hoogtepunt in Lesotho is, en selfs die leser hiervan sal dit eens wees dat niks anders kan wees nie. tydig as 'n vraglading gebed vir die nasie Lesotho.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Aanvanklik kleinerig, van pluksakke tot nagjuwenaar, maar nou heeltemal vererger tot gewelddadige mediums, van 'n skêr tot gesplete lui, is hierdie oomblik 'n slegte een in die geskiedenis van Lesotho en is dit kommerwekkend; van die burgers. Kakebeen wat rekords van sterftesyfers as gevolg van honger, frustrasie, vreemde siektes en paniek oor die onbekomste, breek, die enigste hefboom wat elke mens gedwing word, is om vermanings te rig tot die heilige en soos manna, miskien sal jammerte val.

HOEKOM JY MOET BID VIR DIE NASIE VAN LESOTHO.

“2 Kronieke 7:14 - as my volk, wat my naam genoem word, hulself verootmoedig en bid en my aangesig soek en hul bekeer van hul slegte weë, dan sal ek uit die hemel hoor en hulle sonde vergewe en genees hulle land. ”

Lesotho is op die punt om nie net sy eie menslike hulpbronne te verloor nie, maar selfs in 'n ekonomiese dreining te gaan deur die nadruk van hierdie gevare wat daartoe lei. Op 'n manier word selfs Lesotho 'n potensiële wrakgrond vir natuurrampe, as 'n implikasie van aanhoudende oortreding van die mens.

Alhoewel dit geen gedwonge taak van 'n mede-Afrikaner is om dit nodig te vind om 'n gebed vir die nasie Lesotho te doen nie, is dit die plig van alle mense om 'n vriendelike woord fluisterend aan hierdie sukkelende nasie oor te dra. Want as u naaste geen vrede ken nie, hoe kan u dan rustig wees? Miskien wil u ook vir die nasie Lesotho bid, volg die volgende paragraaf om duideliker besonderhede te kry oor hoe u dit kan doen.

GEBED VIR DIE REGERING VAN LESOTHO.

Om te bid is 'n holistiese handhawing, en om te bid vir die regering is nog meer 'n Bybelse uitspraak. Dit is nog kommerwekkender dat 'n aantal Christene dit nie as 'n plig beskou nie, maar eerder voel dat hulle nie verbonde is aan diegene wat in die regerende sfeer is nie. In alle eerlikheid bestaan ​​'n regering uit 'n groter persentasie biddende, holistiese omgewings as 'n groep wetgewers en Engelssprekende sprekers in pakke. Dit is nie net 'n stelling nie, maar selfs gerugsteun deur Psalm 22:28: "Want die koningskap behoort aan die Here en Hy regeer oor die nasies".

'N Land in politieke ongelukke kan teruggevoer word na wanadministrasie, aanhoudende ekonomiese erns in Lesotho kan aan duisend dinge en meer toegedien word, maar tog sou dit nie genoeg wees nie - van 'n Afrika-land wat na vryheid gesmag het toe dit nog nie gereed was nie , diktatoriale heersers, kabale en nie-verdienstelike burgerskap. Terwyl ons die skuld beskuldig, slinger die nasie in galge en verswakkinge van benoudheid, verarming, en as daar nie omgesien word nie, 'n epidemie wat die doodsgriep kan veroorsaak. Om hierdie lang, maar vinnige ketting af te weer, is om hande te vat en 'n gebed vir die nasie Lesotho in samehang te gee.

Bid dat die beste mense die troon van magte bestyg, en bid dat die beste mense nie hul goeie harte verloor terwyl hulle aan die mag is nie. Bid dat mag nie die leier verteer nie, want mag op sigself is 'n demoon. Die leier van 'n nasie is indirek die breking van sy eie burgers, is Lesotho 'n stad van verskriklike kabale en swerwers? Beslis nie, maar dit kan gevaar word om een ​​te word as ons dit nie almal as 'n kollektiewe plig beskou nie en nou en môre 'n gebed vir die nasie Lesotho brom. Môre eindig nie more nie.

GEBED VIR DIE EKONOMIE VAN LESOTHO.

Neem u ekonomiese energie weg as u 'n nasie wil vernietig. 'N Nasie wat homself nie kan onderhou nie, is meer 'n koninkryk sonder sy deurslaggewende grondslag. Van 'n kritiese blik op die wêreld van hulpbronne in Lesotho, is dit 'n noodsaaklikheid om massief te bid vir die ekonomie van Lesotho. Filippense 4: 6 lei verder tot die punt dat met genoegsame gebed en smeking tot God, klein of groot skaal (vir sover dit 'n kennis in die handelsketting vorm) baie smekinge nodig het om vas te hou tydens storms. Die mense van 'n nasie kan net baljaar en trots wees op die feit dat hulle van daardie wêrelddeel is, as hulle iets na die tafel kan bring en nie net idealiste sonder hoofletters is om dit te staaf nie. Om misdaadsyfers en armoede te verlaag, is wettige indiensneming 'n prioriteit. As ons van wettige indiensnemings praat, kom dit neer op die ekonomiese plant van die land - Lesotho, wat hier betrokke is.

Moet ek nog meer sê, sê 'n woord van gebed vir die ekonomie van Lesotho dag en nag. As dit val, sal dieselfde massas wat weier om te bid, die grootste skade ly.

GEBED VIR DIE BURGERS VAN LESOTHO.

Behalwe dat dit 'n individuele verpligting is om elke dag vir een self te bid, word dit selfs in Romeine 13: 1-7 Bybels verorden om nie net vir jouself te bid nie, maar selfs 'n goeie burger te wees deur vir 'n ander te bid om goed in vrede te leef.

Die inwoners van Lesotho is in moeilike tye, hulle probleme kan nie in woorde gekwantifiseer word nie, en selfs al kry hulle nie al die drukkies, knuffels en plakkies in die wêreld nie, kan gebede na enige sone in die wêreld kom - lang of kort afstand. Haal mense uit 'n nasie en kyk dan hoe 'n volk 'n ontheemde woestyn word. Lesotho oorleef steeds as gevolg van die gesonde verstand van haar burgers. Op hierdie oomblik is daar nog meer gebede vir die burgers van Lesotho nodig om die gesonde verstand en krag in toom te hou.

GEBED VIR DIE KERKE VAN LESOTHO.

“Daar is geen redding in niemand anders nie en daar is geen ander naam onder die hemel wat aan mense gegee is nie, en ons moet daardeur gered word” - Handelinge 4:12.
Lucifer is geneig om in sulke tydperke toe te slaan wanneer die vrede van 'n nasie sy stert swaai en die mense in waarnemende wanhoop is. Om 'n man se hart te infiltreer, moet die eerste poging wees om sy brug na God vurig te vergaan. Die kerke van Lesotho het ongetwyfeld soveel smekinge en herinneringe nodig in holistiese nagte, net soveel as mense om hul vermoëns te kan behou om alledaagse kanse te beveg wat deur agente van ondergang veroorsaak word.

Die erns van die Christelike godsdiens om die burgers eers kalm te maak, dan kan die nasie en die ekonomie in die geheel nie onderskat word nie. Die Heilige boek op sigself is 'n kluis van oop geheime om die nasie te red en daarom is daar aan die einde van die dag weinig of geen ander keuse as om terug te keer na die einste Genesis van alles wat tot stand gekom het nie - gebede.
Sê 'n gebed vir die kerke van Lesotho en die volk as geheel; hulle het meer as nuggets nodig om in hierdie tydperk in die geskiedenis aan te hou.

GEBEDSPUNTE 

1). Vader, in die naam van Jesus, dankie vir u barmhartigheid en goedertierenheid wat hierdie volk ondersteun sedert die onafhanklikheid tot op hede - Klaagliedere. 3:22

2). Vader, in die Naam van Jesus, dankie dat u tot nou toe met alle middele in hierdie volk vrede verleen het - 2Tessalonisense. 3:16

3). Vader, in die naam van Jesus, dankie dat u die toestande van die goddelose teleurgestel het teen die welstand van hierdie volk op elke punt tot nou toe - Job. 5:12

4). Vader, in die naam van Jesus, dankie dat u elke bende-hel in die wiele gery het teen die groei van die kerk van Christus in hierdie land - Matteus. 16:18

5). Vader, in die naam van Jesus, dankie vir die beweging van die Heilige Gees oor die lengte en breedte van hierdie volk, wat gelei het tot die voortdurende groei en uitbreiding van die kerk - Wet. 2:47

6). Vader, in die naam van Jesus, verlos ter wille van die uitverkorenes hierdie nasie van totale vernietiging. - Genesis. 18: 24-26

7). Vader, in die Naam van Jesus, los hierdie nasie uit elke mag wat haar lot wil vernietig. - Hosea. 13:14

8). Vader in die Naam van Jesus, stuur u reddingsengel om Lesotho te verlos van elke vernietigingsmag wat teen haar opstaan ​​- 2 Konings. 19: 35, Psalm. 34: 7

9). Vader, in die Naam van Jesus, red Lesotho uit elke bende-op-die-hel wat daarop gemik is om hierdie Nasie te vernietig. - 2 kings. 19: 32-34

10). Vader, in die Naam van Jesus, stel hierdie volk vry van elke val van vernietiging wat deur die goddelose mense gestel is. - Sefanja. 3:19

11). Vader, in die naam van Jesus, verhaas u wraak op die vyande van die vrede en vooruitgang van hierdie volk en laat die burgers van hierdie volk gered word van al die aanslae van die goddelose - Psalm. 94: 1-2

12). Vader, in die Naam van Jesus, vergoed verdrukking vir almal wat die vrede en vooruitgang van hierdie volk benadeel, net soos ons nou bid - 2 Tessalonisense. 1: 6

 

13). Vader, in die Naam van Jesus, laat elke bende teen die voortdurende groei en uitbreiding van die kerk van Christus in Lesotho permanent geknak word - Matteus. 21:42

14). Vader, in die Naam van Jesus, laat die boosheid van die goddeloses teen hierdie nasie tot 'n einde kom, soos ons nou bid - Psalm. 7: 9

15). Vader, in die naam van Jesus, vent u woede op al die oortreders van moord op hierdie land, terwyl u reën op al hulle vuur, swawel en 'n aaklige storm en sodoende permanente rus verleen aan die burgers van hierdie volk - Psalm. 7:11, Psalm11: 5-6

16). Vader, in die Naam van Jesus, beveel ons dat Lesotho die redding van die magte van die duisternis wat teen haar lot moet stry - Efesiërs. 6:12

17). Vader, los in die Naam van Jesus u instrumente van dood en vernietiging teen elke agent van die duiwel wat ingestel is om die glorieryke bestemming van hierdie volk te vernietig - Psalm 7:13

18). Vader, laat u wraak deur die bloed van Jesus in die kamp van die goddelose mense en herstel ons verlore heerlikheid as volk. - Jesaja 63: 4

19). Vader in die Naam van Jesus, laat elke bose verbeelding van die goddelose mense teen hierdie volk op hulle eie hoof val, wat lei tot die bevordering van hierdie volk - Psalm 7: 9-16

20). Vader, in die Naam van Jesus besluit ons om vinnig te oordeel teen elke mag wat weerstand bied teen die ekonomiese groei en ontwikkeling van hierdie volk - Prediker. 8:11

21). Vader, in die Naam van Jesus beveel ons bonatuurlike ommekeer vir ons volk Lesotho. - Deuteronomium. 2: 3

22). Vader, deur die bloed van die lam vernietig ons elke mag van stagnasie en frustrasie wat teen die bevordering van ons volk Lesotho bevorder. - Eksodus 12:12

23). Vader in die Naam van Jesus, ons beveel die heropen van elke geslote deur teen die lot van Lesotho. - Openbaring 3: 8

24). Vader in die naam van Jesus en deur die wysheid van bo, beweeg hierdie volk vorentoe op alle terreine en herstel haar verlore waardigheid. -Ecclesiastes.9: 14-16

25). Vader in die Naam van Jesus, stuur vir ons hulp van bo af wat sal lei tot die vooruitgang en ontwikkeling van hierdie volk - Psalm. 127: 1-2

26). Vader, in die naam van Jesus, staan ​​op en verdedig die onderdruktes in Lesotho, sodat die land bevry kan word van alle vorme van onreg. Psalm. 82: 3

27). Vader, in die naam van Jesus, betower die regering van reg en billikheid in Lesotho om haar roemryke bestemming te verseker. - Daniel. 2:21

28). Vader, in die Naam van Jesus, bring al die goddeloses voor hierdie land geregtigheid en vestig ons blywende vrede. - Spreuke. 11:21

29). Vader, in die Naam van Jesus beveel ons dat ons die geregtigheid in al die aangeleenthede van hierdie land moet regkry om sodoende vrede en welvaart in die land te vestig. - Jesaja 9: 7

30). Vader verlos Lesotho deur die bloed van Jesus van alle vorme van onwettigheid, waardeur ons waardigheid as volk herstel. -Ecclesiastes. 5: 8, Sagaria. 9: 11-12

31). Vader, laat u vrede in die naam van Jesus in Lesotho geheers, terwyl u alle oortreders in die land stil maak. -2Tessalonisense 3:16

32). Vader, in die naam van Jesus, gee ons leiers in hierdie land wat die land sal lei tot groter vrede en welvaart. -1 Timoteus 2: 2

33). Vader, in die naam van Jesus, gee Lesotho deurgaans rus en laat dit lei tot toenemende vooruitgang en welvaart. - Psalm 122: 6-7

34). Vader, in die naam van Jesus vernietig ons elke vorm van onrus in hierdie land, wat lei tot ons ekonomiese groei en ontwikkeling. Psalm. 46:10

35). Vader, in die Naam van Jesus, laat u vredesverbond oor hierdie volk Lesotho gevestig word, en sodoende word dit 'n afguns op die nasies. -Ezekiel. 34: 25-26

36).; Vader, in die Naam van Jesus, laat verlossers opstaan ​​in die land wat die siel van Lesotho sal red van vernietiging - Obadja. 21

37). Vader, stuur ons in die Naam van Jesus leiers met die nodige vaardighede en integriteit wat hierdie volk uit die bos sal lei - Psalm 78:72

38). Vader, in die naam van Jesus, stel mans en vrouens posisie met die wysheid van God op gesagsposisies in hierdie land, waardeur hierdie volk 'n nuwe in die wêreld van vrede en voorspoed laat ontstaan ​​- Genesis. 41: 38-44

39). Vader, in die naam van Jesus, laat net goddelik geposisioneerde individue van nou af die leisels van hierdie land op alle vlakke neem - Daniël. 4:17

40). Vader, in die naam van Jesus, maak leiers van hart met leiding in hierdie land op wie se hand die hindernisse wat teen die vrede en vooruitgang van hierdie volk staan, uit die weg geruim sal word - Prediker. 9: 14-16

41). Vader, in die naam van Jesus, kom ons teen die plaag van korrupsie in Lesotho en herskryf ons die verhaal van hierdie volk - Efesiërs. 5:11

42). Vader, in die naam van Jesus, verlos Lesotho uit die hande van korrupte leiers en herstel sodoende die glorie van hierdie volk - Spreuke. 28:15

43). Vader, in die naam van Jesus, rig 'n leër van Godvresende leiers in hierdie nasie op, waardeur ons waardigheid as 'n volk herstel word - Spreuke 14:34

44). Vader, laat die vrees van God in Jesus se naam die lengte en breedte van hierdie volk versadig en sodoende skande en smaad by ons nasies verwyder word - Jesaja. 32: 15-16

45). Vader, in die Naam van Jesus, draai u hand teen die teëstanders van hierdie nasie wat die weg vorentoe na ons ekonomiese groei en ontwikkeling as 'n nasie versper - Psalm. 7: 11, Spreuke 29: 2

46). Vader, in die naam van Jesus, herstel die ekonomie van hierdie nasie bonatuurlik en laat hierdie land weer gevul word met gelag - Joël 2: 25-26

47). Vader, in die naam van Jesus, maak 'n einde aan die ekonomiese ellende van hierdie land en herstel sodoende haar glorie in die verlede - Spreuke 3:16

48). Vader, in die naam van Jesus, verbreek die beleg oor hierdie volk en beëindig sodoende ons eeue lange politieke onstuimigheid - Jesaja. 43:19

49). Vader, in die naam van Jesus, het hierdie volk bevry van die plaag van werkloosheid deur golwe van industriële rewolusie in die land te roer - Psalm.144: 12-15

50). Vader, in die naam van Jesus, wek politieke leiers in hierdie land op wat Lesotho in 'n nuwe ryk van heerlikheid sal lei - Jesaja. 61: 4-5

51). Vader, in die naam van Jesus, laat die herlewingsvuur voortduur oor die hele asem van hierdie volk, wat lei tot die bonatuurlike groei van die kerk - Sagaria. 2: 5

 

52). Vader, in die naam van Jesus, maak die kerk in Lesotho 'n kanaal van herlewing oor die nasies van die aarde - Psalm. 2: 8

53). Vader, in die naam van Jesus, laat die ywer van die Here voortgaan om die harte van Christene regoor hierdie land te verteer en sodoende meer gebiede vir Christus in die land in te neem — Johannes.2: 17, Johannes. 4:29

54). Vader, in die naam van Jesus, maak elke kerk in hierdie land 'n herlewingsentrum en sodoende heerskappy oor die heiliges in die land - Miga. 4: 1-2

55). Vader, vernietig in die Naam van Jesus elke mag wat teen die groei van die kerk in Lesotho optree, en sodoende lei tot verdere groei en uitbreiding - Jesaja. 42:14

56). Vader, in die naam van Jesus. laat die verkiesing van 2021 in Lesotho vry en regverdig wees, en laat dit vernietig word deur verkiesingsgeweld - Job 34:29

57). Vader, in die Naam van Jesus, versprei elke agenda van die duiwel om die verkiesingsproses te frustreer tydens die komende verkiesings in Lesotho. Jesaja 8: 9

58). Vader, in die Naam van Jesus, beveel ons die vernietiging van elke apparaat van die bose mans om die verkiesing van 2021 in Lesotho-Job 5:12 te manipuleer.

59). Vader, in die naam van Jesus, moet daar gedurende die verkiesingsproses van 2021 staakvry wees en sodoende vrede in die land Esegiël verseker. 34:25

60). Vader, in die naam van Jesus, kom ons te staan ​​teen elke vorm van wanpraktyke in die verkiesing in die komende verkiesing in Lesotho, en sodoende word die na-verkiesingskrisis - Deuteronomium - gekeer. 32: 4

 


Vorige artikelGEBED VIR DIE NASIE VAN MAURITIUS
Volgende artikelGebed vir die nasie van Sierra Leone
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n man van God wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk mag word nie; ons het die mag om in heerskappy te leef en te wandel deur gebede en die Woord. Vir meer inligting of berading, kan u my kontak by chinedumadmob@gmail.com of my op WhatsApp en Telegram by +2347032533703 kontak. Ek sal u ook graag wil uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik op hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.