30 kragtige verjaarsdaggebede vir danksegging

1
36917
rayers verjaarsdag

Psalms 139: 13: Want U het my leisels in besit geneem; U het my in die skoot van my moeder bedek. 139: 14: Ek wil U loof; omdat ek so vreeslik wonderbaar is; wonderbaar is u werke! En my siel weet dit alte goed.

Hurra !!! dit is jou geboortedag vandag. elke verjaardagseisoen is altyd 'n opwindende seisoen, dit is altyd 'n seisoen om die geskenk van die lewe te vier. As Christene is dit ook 'n tyd om God te bedank vir sy getrouheid om u aan die lewe te hou. Ons kyk vandag na 30 kragtige gebede vir dankseggingsdag. God is ons maker, die gewer van die lewe; ons verjaardagvieringe is eers voltooi voordat ons God dank. In die bybel wat in Psalm 92: 1-2 gepraat word, staan ​​daar 'dit is goed om die Here te dank'. Dit danksegging verjaarsdag gebede sal u lei terwyl u God waardeer vir al sy goedheid en barmhartighede in u lewe. As u hierdie nuwe era betree, sien ek dat die genade van die Here in u lewe toeneem.

Waarom dankseggingsverjaarsgebede?

Vir baie mense gaan verjaarsdae oor eet, dans en vrolik maak, alhoewel dit wonderlik is, is daar meer as verjaarsdae. Ons moet verstaan ​​dat die lewe wat ons gegee het, 'n geskenk van God is, en nie ons reg of deur ons pogings nie. As ons dit besef, is dit nie 'n moeilike ding om met dankseggingsverjaarsgebede deel te neem nie.
'N Mens kan vra:' waarom moet ek God dank, ek het nog nie veel vordering gemaak nie ', ja, dit is waar, jy het miskien nog nie gekom waar jy wil wees nie, maar jy was nog nie voorheen nie. Sommige van u kollegas is dood, ander is in die hospitale, ander mense leef in die slegste omstandighede as wat u leef. U is beter as hulle, nie omdat u regverdiger of heiliger is as hulle nie, dit is eenvoudig deur die genade van God dat jy is waar jy vandag is. As u dit verstaan, sal u altyd danksy geboortedaggebede elke keer as u verjaar. Ek moedig u vandag aan, skep tyd om God te dank terwyl u verjaar, gee u lewe weer aan God oor wanneer u 'n nuwe jaar en ouderdom binnegaan. Ek sien dat u die volgende fase van u lewe suksesvol in Jesus naam betree.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

DANKBAANDE VERJAARDAG GEBEDE

1). Vader, ek dank U dat u vandag 'n nuwe jaar bygevoeg het
2). U is inderdaad 'n groot God, dankie vader vir u eindelose genade en genade oor my
3). Dankie Here vir u onverdiende guns wat u oor my lewe gebring het.
4). Ag God, U is inderdaad my Vader en my Koning, ek sal U vir altyd dien in Jesus Naam
5). Dankie vader dat ek my sondes in Jesus se Naam vergewe het
6). Dankie vader dat u my genees het van alle siektes en siektes in Jesus Naam
7). Dankie Vader dat u my lewe gered het van vernietiging in Jesus Naam
8). Dankie Vader dat u elke plan van die vyande in my lewe in Jesus se naam frustreer
9). Vader, dankie dat u my verjaardaggesondheid en heelheid in Jesus se naam laat vier.
10). Vader dankie vir u daaglikse voorsiening vir my die afgelope jare in Jesus naam.
11). Vader, ek dank u dat hierdie nuwe tyd en die jaar vir my en my huisgesin groot sal wees in Jesus Naam
12). Vader, ek dank U vir alles deur my nuwe tyd en daarna, ek sal lag en vier in Jesus Naam
13). Vader, ek dank U vir alles deur my nuwe tyd en daarna, niemand sal my in Jesus Naam 'jammer' sê nie.
14). Vader, ek dank U vir alles deur my nuwe tyd en daarbuite, dit sal vir my gelukwensing wees in Jesus Naam
15). Vader, ek dank U vir alles deur my nuwe tyd en daarbuite sal daar geen kwaad in my Naam val nie.
16). Vader, ek dank U vir my, en my huisgesin sal deur die jaar en daarna in Jesus Naam bewaar word.
17). Vader, ek dank U dat dit my jaar van guns is in my Naam van Jesus.
18). Vader, ek dank U vir hierdie verjaarsdag en nuwe era sal 'n jaar van vieringe wees in Jesus se naam.
19). Vader, ek bedank u dat siektes en siektes hierdie jaar en verder in my naam sal wees.
20). Vader, ek bedank u vir gebrek en gebrek hierdie jaar en verder in my naam, ver van my en my huisgesin
21). Vader, ek dank U dat u engele hierdie jaar en daarna voortdurend ons families sal bewaar in Jesus Naam.
22). Vader, ek dank U vir hierdie nuwe era en my jaar van vrugbaarheid, ek sal vrugbaar wees op alle terreine van my lewe in Jesus naam.
23). Vader, ek dank U dat ek in hierdie nuwe tyd en my jaar my omstandighede sal oorheers in Jesus Naam
24). Vader, ek dank U, in hierdie jaar en ouderdom, sal ek u meer dien as voorheen in Jesus Naam
25). Vader, ek dank u dat u hierdie jaar die regte geselskap in my Naam gemaak het
26). Vader, ek bedank U dat u my met die gees van wysheid in Jesus Naam toegewens het
27). Vader, ek dank U dat u my uit niks opgewek het en my op die koninklike troon laat sit het in Jesus naam.
28). Vader, ek dank U dat u my afguns in Jesus Naam beny het
29). Vader, ek dank U vir u goddelike teenwoordigheid deur my gedurende hierdie jaar en daarna in Jesus Naam
30). Vader, ek dank u dat u my danksegging in Jesus naam aanvaar het.


 

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1 KOMMENTAAR

  1. Seigneur merci infiniment pour tous ces hommes et femmes qui te connaissent and te rendent grâce, je te bénis pour leurs vies oh Dieu,
    Je rends grâce également pour mon anniversaire que je célèbre demain,
    Aucun mot ne pourras exprimé ma verkenning devant toi mon Dieu, je te dis juste merci, merci, merci et merci pour tout.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.