Psalm 121 Gebed vir beskerming en goddelike hulp

5
33554

Psalms 121: 1 Ek sal my oë opslaan na die heuwels, waarvandaan my hulp kom. 121: 2 My hulp kom van die HERE wat hemel en aarde gemaak het. 121: 3 Hy laat u voet nie wankel nie; hy wat u bewaar, sal nie sluimer nie. 121: 4 Kyk, hy wat Israel bewaar, sal nie sluimer of slaap nie. 121: 5 Die HERE is u wagter; die HERE is u skaduwee aan u regterhand. 121: 6 Die son sal jou nie bedags slaan nie, en ook nie die maan in die nag nie. 121: 7 Die HERE sal u bewaar vir al die kwaad; hy sal u siel bewaar. 121: 8 Die HERE sal u uitgang en ingang bewaar van nou af tot in alle ewigheid.

Ons sal vandag Psalm 121 bid vir beskerming en goddelike hulp. Psalm 121 is een van die mees kragtige psalms as dit kom by gebed beskerming en goddelike help. As u uself op die kruispad van die lewe bevind, moet u onthou dat u hulp van die Here kom; u moet verstaan ​​dat niemand u 'n permanente oplossing vir u probleme kan gee nie; slegs God kan u help. Hierdie psalm 121-gebed is 'n gebed van absolute afhanklikheid van God. As die uitdagings van die lewe voor u brul, wanneer vyande u probeer afbring, moet u hierdie gebede om beskerming en goddelike hulp aanwend.
Waarom moet ons bid vir beskerming en goddelike hulp? Matteus 7: 8 vertel dat diegene wat vra, ontvang. Vir u om goddelike beskerming en hulp in u lewe te sien, moet u God in gebede vra. U moet op u knieë gaan en eis vir beskerming en hulp. Elke kind van God word deur die koninkryk van die duisternis aangeval. Die duiwel wil nie hê dat enige gelowige in die lewe moet slaag nie, as u die duiwel toelaat, sal hy u en al die werke van u hande aanval, net soos hy gedoen het. Maar as u aan die brand is deur die verandering van gebede, sal u lewe te warm wees vir die duiwel om naby te kom. As 'n christen, as u moet slaag, moet u geestelik aanstoot neem. U moet 'n radikale christen wees wat weet hoe om die duiwel deur gebede te weerstaan. U moet ook bid dat God u sal help op u bestemming.

Hoe help God? Hy gebruik menslike vate, hierdie mense word genoem lot helpers. Dit is vrouens en mans wat God aan u stuur, sodat hulle u kan help en u kan help as u dit vul lot. U moet die Here vra om u aan hulle te verbind vir die verandering van vlak. Hierdie psalm 121-gebed vir beskerming en goddelike hulp, sal u plaas in 'n ryk waar demoniese magte nie naby u kan wees nie, en dit sal ook help dat u lotgevalle u help en u seën. ryklik. Die geestelike beheer die liggaamlike, as u hierdie gebede in die geheim beywer, sal u die sigbare manifestasie in die openbaar sien. Bid hierdie gebede vandag met geloof en ontvang u langverwagte wonderwerk.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

PSALM 121 GEBEDSPUNTE


1. Vader, ek dank U, want U is my altyd huidige helper in die tyd van nood in Jesus Naam
2. Vader, ek dank U dat U nooit slaap of sluimer oor kwessies in my lewe nie
3. Vader, omdat U my skild is, sal ek nie bang wees vir die vyand in Jesus Naam nie
4. Ek verklaar dat ek sterk beskerm word deur die hand van God in Jesus Naam
5. Ek verklaar vandag dat ek beskerm word teen alle bose aanvalle van die dag in Jesus naam
6. Ek verklaar dat ek beskerm word deur elke bose aanvalle van die nag in Jesus Naam
7. Vader, ek verklaar dat my siel in U bewaar is, daarom kan my vyande my nie benadeel in Jesus Naam nie.
8. Ek maak die engele van die Here vry om my in my Naam met die noodlot te verbind
9. Ek sal nooit in Jesus se Naam gestrand wees nie
10. Ek sal nooit hulp in die lewe in Jesus se naam kry nie
11. Elke mag, wat teen my voorspoed werk, val en sterf in die Naam van Jesus.
12. Elke krag wat my wil ontken van my lot, gebraai in die Naam van Jesus.
13. Daar is oor my geskrywe dat ek die buit van die land met groot en magtige sal verdeel, en dit sal so wees in die Naam van Jesus.
14. Ek profeteer dat ek my posisie sal inneem onder die heersers van hierdie wêreld, naamlik Jesus.
15. Heilige Gees, U is my helper van die noodlot; verbind my met my ander noodhelpers, in die Naam van Jesus.
16. Elke krag, wat my nie toelaat om my potensiaal, gebraai, in die Naam van Jesus te bereik nie.
17. Krag van verlossing, vind my in die Naam van Jesus.
18. Ag Here my God, verbind my met my heerlikheid, in die Naam van Jesus.
19. Heilige Gees, arresteer enige krag wat my van my heerlikheid wil verloën in die Naam van Jesus.
20. Ag hemel, veg vir my teen magte wat op my heerlikheid sit, in die Naam van Jesus.21). Ag Here verklaar ek van vandag af dat u genade oor my alle bose oordele in Jesus Naam sal oortref.
22). O Heer, u naam is 'n sterk toring en die regverdige vind hulp in hulle, ek verklaar dat ek van vandag af nooit hulp sal kry in Jesus se naam nie.23). Ag Here, help my om sterk te staan ​​te midde van hierdie beproewings en versoekings in Jesus Naam.
24). Ag heer ek kyk vandag na u om hulp, ek weet ek sal nooit in die Naam van Jesus beskaam word nie.
25). Omdat ek hulp van bo ontvang het, sal diegene wat my veroordeel, met ontsag staan ​​en kyk hoe my God my lewe in Jesus se naam sal versier.
26). Ag Here, dit is duidelik dat daar niemand is wat kan help nie. Daarom steek ek my hande na u uit vir hulp (noem die gebied waar u hulp nodig het) van Jesus af.
27). Ag, Here, terwyl U engel Michael gestuur het om Daniël te help in nood, stuur u engele om my te help in Jesus Naam.
28). Ag Here, ek het gemoedsrus, want U is my helper in Jesus Naam.29). Vader ek verklaar dat die mens nie as die bron van hulp in my lewe sal spog nie, U is my enigste helper in Jesus Naam.
30). Ag Here, help my om 'n goddelike lewe te leef soos ek U dien.
Dankie Jesus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

5 KOMMENTAAR

  1. 'N Kultus wat my nie geestelik kan oorheers nie, martel my gesin om by my uit te kom. Help asseblief om hulle uit demoniese fisiese vervolging te bid.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.