Psalm 51 Gebedspunte vir reiniging en kwytskelding

3
22427

Psalms 51: 1
Wees my barmhartig, o God, na u goedertierenheid; volgens die menigte van u barmhartigheid, verydel my oortredinge.

Ons dien 'n God van genade en deernis, 'n God wat altyd gereed is om ons te vergewe as ons nie aan sy heerlikheid kom nie. Ons gaan vandag deelneem aan psalm 51 gebedspunte vir reiniging en kwytskelding. Hierdie psalm is deur koning Dawid gekomponeer nadat hy owerspel gepleeg het met badsjeba en haar man, uriah, die hittiet, in die geveg doodgemaak het. (Sien 2 Samuel 11). Dawid is gekonfronteer en bestraf deur profeet Natan, die profeet het 'n vreeslike oordeel oor die huis van Dawid gemaak weens sy sondes, maar wat het King gedoen? Hy het na die Here gegaan en gehuil vanweë sy barmhartigheid. Hy het sy sondes erken en God om genade gevra. Die boek Psalm 51 beklemtoon die gebede wat Dawid in daardie dae van nood gebid het.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

As kinders van God, sondig ons baie keer dat ons God se heerlikheid ontneem, moet ons weet dat die God wat ons dien, 'n barmhartige God is. Hy is 'n God wat sonde haat, maar Hy is lief vir Sondaars. Baie Christene hardloop weg van God as hulle sondig, omdat die gedagte dat God 'n kwaad God is wat hulle weens hulle sondes sal straf, maar soos ons in die psalm 51 sien, het Dawid anders gedink. Dawid het geweet dat alhoewel God nie gelukkig was met sy dade nie, Hy steeds bereid is om dit te doen vergewe Hierdie psalm 51 gebedspunte vir reiniging en kwytskelding gaan u oë oopmaak vir God se onfeilbare liefde en oneindige barmhartigheid in Jesus se Naam
Volgens 1 Johannes 1: 8 het die apostel Johannes geskryf: 'As ons sê dat ons geen sonde het nie, mislei ons onsself en die waarheid is nie in ons nie, maar as ons ons sondes bely, is God getrou en regverdig om ons ons sondes te vergewe en ons van alle ongeregtigheid te reinig' Nou is dit die deel waarvan ek die meeste hou:


1 Johannes 2: 1 My kinders, ek skryf aan hierdie dinge aan julle, dat julle nie sondig nie. En as iemand sondig, dan het ons 'n voorspraak by die Vader, Jesus Christus, die regverdige. 2: 2 En hy is 'n voorspraak vir ons sondes; en nie net vir ons s'n nie, maar ook vir die sondes van die hele wêreld.

U sien dit !, God het deur Christus voorsiening gemaak vir ons sondes en kort koms. Sover ons in die vlees is, sal ons altyd foute maak. Daarom moet u geloof as gelowige afhang van die voltooide werke van Christus en nie net u werke of uitvoering nie. U moet ook altyd bid vir reiniging. Hierdie psalm 51 gebedpunte vir reiniging en kwytskelding is die regte gebed vir u. Elke keer as ons in die teenwoordigheid van God kom, ontvang ons sy genade, sy genade reinig ons en sy genade bemagtig ons om voort te gaan om soos Jesus te leef. Hierdie psalm 51 gebedspunte sal u bemagtig om soos Christus te lewe, afhangende slegs van sy genade om 'n regverdige lewe in Jesus Naam te leef.

Terwyl u hierdie psalm 51-gebedspunte gebruik, moet u dit nie vanuit die standpunt van veroordeling bid nie, bid dit eerder uit die oogpunt van liefde, weet dat God u vader is, en ongeag u tekortkominge, sal hy nooit ophou om u lief te hê nie. Hy sal jou nooit verlaat of verlaat nie. Bid dit met u hele hart en met geloof. Ek sien dat God u stort met sy genade en genade in Jesus Naam.

PSALM 51 GEBEDSPUNTE

1. Vader, ek dank U, want u goedheid en die barmhartigheid is tot in ewigheid

2. Vader, ek dank U dat U my al my toegangspasse vergewe het

3. Vader, ek dank U dat u nie al my sondes teen my opgeneem het nie.

4. Vader, ek ontvang barmhartigheid en genade om versoekings in Jesus Naam te oorkom

5. Vader, lei my nie in versoekings in Jesus Naam nie

6. Vader, verlos my van elke verskyning van kwaad in Jesus Naam

7. Vader, met die bloed van Jesus, spoel elke bose verslawing uit my lewe in Jesus Naam weg

8. Vader, sorg vir my oë dat ek geen kwaad in die Naam van Jesus sal aanskou nie

9. Vader, waak my bene dat ek nie in die Naam van Jesus sal verkeerd loop nie

10. Vader sorg vir my tong dat ek geen kwaad moet sê in Jesus Naam nie

11. Hemelse Vader, help my deur u genade om die toets van die tyd te hou. Moenie toelaat dat beproewings, verdrukkinge en versoeking my van u teenwoordigheid wegvee nie. Help my geloof om net in u en u te groei.

12. Vader Here, U is die Skepper van alle dinge; laat 'n straal van u oorvloedige lig deur die donker duisternis van my behoeftes in U gaan. Deur u genade Heer, help om my vlak van spiritualiteit te verhoog.

13. Vader Here, ek verstaan ​​dat die doel van ons bestaan ​​as gelowige is om meer siele in die Koninkryk te wen. Gee my die genade om die goeie nuus van u woorde aan die ongelowiges te verkondig. Help hulle deur u barmhartigheid tot die besef van u, laat hulle weet dat ek en u alleen God in die geheel is.

14. Here God, ek bid dat U my sal versterk om in U te oud word. Gee my die genade om nie geskud te word deur die tekens en afleiding van hierdie eindtyd nie. Help my Here om my hemelse burger deur Christus Jesus te bereik.

15. Hemelse Heer, u woord sê dat ons moet bid vir die goeie van Jerusalem, dat diegene wat dit liefhet, voorspoedig sal wees. Here God, help Nigerië om weer op haar voete te staan. Gee die goeie boodskap van die hemel aan hierdie land. Laat u lig van waarheid, deursigtigheid en liefde al die mans in die gang van mag oorskadu.

16. Here God, deur u genade en barmhartigheid, help my om 'n vergewende gees te hê. Ek verstaan ​​dat die aard van die mens brutaal is, maar help u Heilige Gees om in my te groei dat ek elkeen sal vergewe wat 'n gruweldade teen my gedoen het.

17). Ag Here, die uitdagings van my lewe is oorweldigend, dit is so sterk dat ek u goedertierenheid kan hanteer en my in Jesus Naam kan help.

18). O Here, wees my vandag genadig. Laat my vyande my nie in 'n put in Jesus se naam plaas nie.

19). Jesus Christus, die seun van Dawid, wees my genadig en veg die stryd in my lewe in Jesus Naam.

20). O Heer, wees my genadig en help my in hierdie naam van Jesus in hierdie periode van my lewe.

21). Ag Here, laat my nie skaam wees as ek U aanroep oor hierdie saak nie, help my deur u genade en gee my 'n getuienis in Jesus Naam.

22). O Here, maak die deur van genade vir my oop, sodat ek binne-in kan hardloop voordat hierdie probleem my in die naam van Jesus verswelg.

23). O Heer, hoor my hulpgeroep vandag as ek U aanroep in die geloof oor hierdie probleem, wys my u genade in Jesus Naam.

24). O Here, oordeel my nie volgens die mate van my geloof nie. Laat die stort van genade vandag val in my naam van Jesus.

25). Ag Here, ek vertrou op U, laat my nie beskaamd staan ​​nie, laat my vyande nie my naam oor Jesus val nie

26). Ag Here, maak my lewe 'n voorbeeld van u genade in Jesus Naam.

27). Ag Here, laat u genade vir my spreek in my werk in Jesus Naam.

28). O Here, wees my genadig en staan ​​op vir my hulp in Jesus Naam.

29). Ag Here, red my van my teëstanders, sonder U kan ek niks in my Naam genadig wees nie.

30). Ag Here, want genade behoort aan U, laat geen beskuldigende vinger teen my heers in Jesus Naam nie
Dankie Jesus dat U my met u genade en genade in Jesus Naam gereinig het.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

3 KOMMENTAAR

  1. My sondes het my laat dink dat God my verlaat het, want ek het onlangs slegte drome gehad omdat ek voorheen gebid het, en die sonde het oopgegaan vir die vyande, ek is jammer vir myself, maar ek dank die Here dat ek my oë op hierdie webwerf geopen het Ek hoop dat God my vergeet het en my sal help om BETROKKE sondes te oorkom

    • 1 Johannes 2: 1 My kinders, ek skryf aan hierdie dinge aan julle, dat julle nie sondig nie. En as iemand sondig, dan het ons 'n voorspraak by die Vader, Jesus Christus, die regverdige. 2: 2 En hy is 'n voorspraak vir ons sondes; en nie net vir ons s'n nie, maar ook vir die sondes van die hele wêreld.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.