Beveel die naggebedspunte

3
22123

Exodus 12:12 Want ek sal hierdie nag deur Egipteland trek en al die eersgeborenes in Egipteland tref, mense sowel as diere; en teen al die gode van Egipte sal ek reg uitspreek; Ek is die HERE.

Ons beveel die nag ure as gelowiges, nie demone nie. Elke kind van God het mag oor die dag en die nag. Vandag sal ons betrokke raak punte vir oorlogvoering gebed Ek het die titel, beveel die naggebedspunte. Die nagure is gewoonlik geestelik sensitiewe ure; demoniese magte benut hierdie ure om geestelik lui Christene te verdruk. Maar die goeie nuus is: omdat u hierdie stuk vandag lees, is u dae van onderdrukking verby in Jesus Naam.

Die bevel van die naggebedspunte gaan oor die oorheersing van die magte van duisternis, dit gaan alles oor die neem van die gevegte in die kamp van die vyande. Ly u aan enige vorm van geestelike aanslag? is u 'n slagoffer van mariene geeste? Is hekse en towenaars jou lastig? is u 'n slagoffer van vreemde siektes? Dan moet u opstaan ​​en geestelike oorlog voer. U moet gebruik maak van die kragte van die hemel tot u beskikking. Baie Christene is bewus van demone, maar slegs baie min is bewus van engele. Engele is God se kraghuis, hulle is dodeliker as enige duiwel wat jy ooit kan beeld. As ons die naggebedspunte beveel, los ons hierdie dodelike engele in die kamp van die vyand in. Enigiemand wat sê dat u dit nie in die lewe sal regkry nie, sal onder die oordeel van God val.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Moenie 'n fout van u kind maak nie; u kan nie die duiwel uit u lewe wens nie; u kan die duiwel nie uit u lewe verwilder nie. As u wil sien dat die duiwel uit u lewe en familie moet verdwyn, moet u hom gewelddadig teenstaan. U moet in die nagure opstaan ​​en die duiwel aanval wat u lot aanval. U moet oorlogvoering en engele in die vyand se kamp vernietig om hulle en al hul toestelle in Jesus se naam te verstrooi. Terwyl u vandag opstaan ​​en die bevel van die naggebedspunte onderneem, sien ek alle duiwels buig voor u voete in Jesus se naam.


Beveel die naggebedspunte

1). Ek praat lig oor elke demoniese duisternis wat in my lewe vandag in Jesus se naam hang.

2). O Heer! Ek beveel elke demoniese agent van duisternis wat teen my veg om te val en te sterf in Jesus naam.

3). Here, ek skei myself van elke duisternis of donker voorwerpe waarmee ek miskien bewustelik of onbewustelik in Jesus se naam verstrengel was.

4). Elke afgod wat deur my voorouers aanbid word en steeds met my lot veg, beveel hulle om vernietig te word deur die heilige spookvuur in Jesus se naam.

5). Ek kom te staan ​​teen elke demoniese godheid wat teen my en my huisgesin opduik, word verteer deur die Heilige Gees-vuur in Jesus Naam.

6) .Ek beveel alle geestelike konings van Egipte (geestelike slawe-meesters) om vandag in my lewe daar vas te hou deur die bloed van Jesus in Jesus Naam.

7). O Heer! Veg teen diegene wat teen my veg, staan ​​op, Here, en slaan my pynigers met verskillende plae soos die dae van moses en farao in Jesus se naam.

8). Alle hekse, towenaars en bekende sprits wat in my gebied werk, word in die Naam van Jesus deur die vuur van die Heilige Gees geleë en vernietig.

9). Al die reuse van my lewe, my neerpen en op my lot sit, moet val en sterf in Jesus se naam.

10). Hoor die woord van die Here al die reuse van my lewe; val nooit weer op in Jesus se Naam nie.

11. Alle voorvadergeeste in my lewe, gaan nou in die Naam van Jesus.

12. O Here, ek beveel elke sterkman / vrou wat aan my lewe geheg is om die vinger van God te ontvang en my nou vry te laat in die Naam van Jesus
13. Here, werk deur u magtige hand teen elke diepgewortelde probleem in my lewe in Jesus Naam

14. O Here, ek versprei alle sataniese bendes teen my lewe in Jesus Naam.

15. Here, openbaar elke menslike en onbekende agent, agter al die probleme wat ek in Jesus se naam het

16. Verskeie sterkmense verbonde aan my lewe, word verlam en sterf in die Naam van Jesus.

17. Elke probleem spruit uit die bose uitsprake, word gekanselleer in die naam van Jesus.

18. Ek breek die hand van bose geestelike kragte oor my lewe, in die naam van Jesus.

19. Ek maak myself los van die vesting van Jezebel-geeste, watergeeste en geestelike man / vrou in die naam van Jesus.

20. Elke plaaslike en internasionale hekserynetwerk van my huishoudelike hekse, word in stukke verbrysel in die naam van Jesus.

21. Wees gefrustreerd oor elke kommunikasiestelsel van my huishoudings in die naam van Jesus.

22. U verskriklike vuur van God, gebruik die vervoermiddele van my heksery, in Jesus se Naam

23. Elke agent wat in die huis van die heksery in my huis dien, val en sterf in die Naam van Jesus.

24. Donderweer en vuur van God, soek die pakhuise en kluise van enige heksery in die huis, en beskrywe my seëninge en trek dit neer, in die Naam van Jesus.

25. Enige vloek van heksery wat teen my werk, word herroep deur die bloed van Jesus.

26. Elke beslissing, gelofte en verbond van toordery vir huishoudings, wat my raak, word nietig verklaar deur die bloed van Jesus.

27. Ek het in die Naam van Jesus elke vuurwapen wat teen my gebruik is, vernietig

28. Enige materiaal wat uit my liggaam geneem is en nou op 'n hekseryaltaar geplaas is, gebraai deur die vuur van God, in Jesus se naam

29. Ek keer elke heksery begrafnis wat teen my gemaak is, in die naam van Jesus om.

30. Elke lokval wat hekse vir my stel, begin u eienaars vang in Jesus se naam.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikel50 Gebedsoorlogvoering gedurende die nag
Volgende artikelKersgebede vir gesinne
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

3 KOMMENTAAR

  1. Ek het al hierdie gebede gebid en ek sal dit op WhatsApp in Jesus-naam deel.
    Pastoor, hou hulle aan die kom. God seën die werk wat u in Jesus se naam doen.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.