30 Oorlogvoeringpunte teen vreemde vrou in my huwelik

1
26441

Genesis 21:10 Daarom sê sy vir Abraham: Dryf hierdie slavin en haar seun uit; want die seun van hierdie slavin sal nie erfgenaam wees by my seun of Isak nie.

Elke vreemde vrou in u huwelik sal vandag in Jesus Naam uitgedryf word. Ek bid hierdie gebed vir elke getroude vrou wat 'n slagoffer van 'n vreemde vrou is. Wie is 'n vreemde vrou? 'N Vreemde vrou is enige vrou wat jou man met jou deel. Sy is enige vrou wat nie respek vir jou het nie huwelik. 'N Vreemde vrou is enige vrou wat by u man slaap en nie omgee as u huwelik ineenstort of nie. Vandag het ek goeie nuus vir u; ek het in u huwelik 30 oorlogsgebede teen vreemde vrouens opgestel. Geen vreemde vrou in u huwelik sal hierdie gebede in Jesus naam oorleef nie. Hierdie gebede dek ook vreemde mans in enige huwelik.

Daar is baie bose mense in hierdie wêreld, man- en vrouemense. Baie gelowiges het gesterf weens hierdie vreemde vrou. daar is aan my vertel van 'n dame wat haar vriend vergiftig het wat getroud is om net met die man van haar beste vriend te trou. Vreemde vroue in die huwelik is baie gevaarlik. As Christenvrou en -vrou moet u gewelddadig wees in gebede. U moet u huwelik op u knieë beskerm. U gebedskamer moet u oorlogskamer wees. U verdryf nie 'n vreemde vrou uit u huwelik deur haar te veg nie, of deur beledigings nie, u verdryf nie 'n vreemde vrou uit u huwelik deur u man aan te val nie, maar verdryf eerder vreemde vroue deur oorlogspunte te doen. Wanneer u geestelike missiele in die lug loslaat terwyl u bid, sal elke vreemde vrou in u huwelik in Jesus-naam vrag begin wegpak en uit u huwelik verdwyn. Ek moedig u aan om hierdie gebede vandag in geloof te bid, en elke vreemde vrou in u huwelik sal in Jesus se naam daaruit opraak.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Gebede

1). Vader, ek dank U dat u my 'n baie aantreklike man in Jesus naam gegee het.

2). Vader, ek vra om u ontferming oor my geliefde man in Jesus Naam.

3). Ek bedek my man met die bloed van Jesus, in Jesus naam

4). Ek het my man en enige vreemde vrou in Jesus se naam geskrywe

5). Ek maak die engel van die heer vry om enige vreemde vrou agtervolg en my huweliksbed in Jesus se naam verontreinig agtervolg en aanval.

6). Ek verwerp die gees van egskeiding in my huwelik in Jesus naam.

7). Vader, laat my man my weer liefhê in Jesus naam.

8). Vader, ek vra Goddelike wysheid om die sake van my huwelik in Jesus Naam te hanteer

9). Vader, enige vrou wat my man nie sal laat rus nie, mag nooit rus in Jesus se naam sien nie.

10). Enige vrou wat my man laat tuisgaan, val nou op die oordeel van God in Jesus Naam.

11. Laat ons verwarring die lot wees van elke vreemde vrou wat teen my huwelik optree.

12. Laat my onherstelbare verdeeldheid tussen my man / vrou en daardie vreemde vrou / man in die naam van Jesus wees.

13. Engel van God, gaan dadelik en ontkoppel die verhouding tussen my man / vrou en die vreemde vrou / man, in Jesus se naam.

14. Elke vreemde vrou / man wat teen my huwelik optree, ontvang die oordeel van God in die Naam van Jesus.

15. Ek vernietig elke bose oordeel wat teen my is in my huwelik, in die Naam van Jesus.

16. Laat al die belemmerings vir die manifestasie van my herstel in my regmatige huis van my en my huwelik, in Jesus se naam, afwyk.

17.Leon van Juda, verteer elke valse leeu van die vreemde vrou wat brul teen my huwelik, in die naam van Jesus.

18. Donderweer en vuur van God, begin versprei elke vesting van die vreemde vrou / man in die hart van my man / vrou, in Jesus se naam.

19. Julle demone wat die verhouding tussen my man / vrou en enige vreemde vrou / man aanhits, word onmagtig gemaak en deur die vuur van God gebraai in die Naam van Jesus.

20. Engele van die lewende God, verwyder die liefde van die vreemde vrou heeltemal

21). Vader, verlos my man van owerspel in Jesus Naam.

22). Vader, verlos my man uit formasie in Jesus Naam

23). Vader, verlos my man uit die gees van die lys in Jesus Naam.

24). Vader, red my man uit volwasse films in Jesus naam

25). Vader, bring liefde terug in my familie in Jesus naam.

26). Gryp my man aan en stel hom vir ewig vry in die naam van Jesus

27). Vader, beskerm my man teen Jesus se seksuele oordraagbare siektes.

28). Ek beveel dat die aktiwiteite van rommel in die lewe van my man in Jesus naam eindig.

29). Vader, vul my man se hart met u liefde in Jesus naam.

30). Dankie Jesus dat ek my gebede beantwoord het

 


1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.