30 Gebedspunte oor herlewing met Bybelverse

2
48464

2 Kronieke 7:14 As my volk, wat deur my Naam genoem word, hulleself sal verneder en bid en my aangesig soek en hulle bekeer van hul goddelose weë; dan sal ek uit die hemel hoor en hulle sonde vergewe en hulle land genees.

Herlewing is wat ons nodig het in die liggaam van Christus vandag. Ons moet gelowiges verhoog wat Godbewus en hemelbewus is en nie net materialisme bewus nie. Ons gaan vandag deelneem aan gebedspunte oor herlewing met Bybelverse. Terwyl u hierdie gebed aangaan oor herlewing, die vuur van God in jou sal dit weer vars word; die ywer van God aan jou binnekant sal weer lewendig word en jou passie vir God sal toeneem in Jesus Naam. Ek het ook 'n paar Bybelverslae oor herlewing opgestel wat ons oë sal oopmaak vir die woord van God wat ons geeste weer sal laat herleef. Terwyl u hierdie gebed bid oor herlewing, sien ek dat God u weer besoek in Jesus Naam.

Waarom herlewingsgebed punte gee

Elke Christen het persoonlike herlewing nodig, elke kerk het 'n herlewing nodig, elke denominasie het 'n herlewing nodig. Om herleef te word beteken om jou ywer weer vir God te laat herleef, dit beteken om weer warm te wees vir God. En daar is twee agente van herlewing, die woord en gebede, daarom het ons hierdie gebedsponies saamgestel oor herlewing met Bybelverse. Daar is baie redes waarom die Kerk 'n herlewing nodig het; ons gaan na twee kyk.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1. Sonde. Die sonde in die wêreld word tans gewettig; die gruwels van die vervolgings word vinnig die norme van die hede. Sonde het selfs in die kerk ingekruip, deesdae is ons hier van pastore wat ongelooflike sondes begaan. Daarom het ons herlewing in die kerk nodig, ons het God nodig om meer godvrugtige mense op te wek, mense wat nie deur hierdie sondige wêreld beskadig sal word nie. Ons het meer nodig gees gevul en geestelik beheerde lewers om in hierdie eindtye vir Christus te staan.


2. Die Evangelie: Nog 'n rede waarom ons herlewing nodig het, is sodat die Evangelie kan voortgaan om te versprei. Ons leef in 'n generasie waar mense nie meer die evangelie verkondig soos wat hulle behoort nie, en mense is nou ekonomies met die evangelie van Christus. Die ergste is dat sommige mense selfs die evangelie verdraai en dit gebruik om mense te manipuleer en afpers. Ons het 'n herlewing nodig, mense wat na die snelweë gaan, die heinings en mense sal dwing om na Christus te kom. Mense wat Christus preek en nie kerk nie. Mense wat nie skaam sal wees om ander van Jesus Christus te vertel nie. Ons het 'n herlewing nodig.

Herlewingsgebedspunte

1. Vader, ek dank U vir my verlossing in Jesus Naam

2. Vader, ek dank U vir die krag van die Heilige Gees.

3. Vader, was my deur die bloed van Jesus van al my sondes en versterk my deur u gees in Jesus Naam.

4. Vader, laat die Heilige Gees my weer vul.

5. Vader, laat my ongebroke gebied in my lewe stukkend gaan in die Naam van Jesus.

6. Vader, inkubeer my met die vuur van die Heilige Gees in Jesus se Naam.

7. Elke anti-magsverband in my lewe, breek, in Jesus se naam.

8. O Here, laat alle vreemdelinge van my gees vlug en laat die Heilige Gees beheer neem in die Naam van Jesus.
9. Here, kataplant my geestelike lewe tot op die bergtop.

10. Vader, laat die hemele oopgaan en die heerlikheid van God oor my val in die Naam van Jesus.

11. Ek beveel dat die vreugde van die verdrukkers oor my lewe in droefheid verander word in die Naam van Jesus.

12. Laat alle meerdere sterkmanne wat teen my opereer, in die Naam van Jesus vernietig word.

13. Here, maak my oë en ore oop om wonderlike dinge van U te ontvang.

14. Here, gee my die oorwinning oor versoeking en sataniese apparaat.

15. Here, ontsteek my geestelike lewe sodat ek ophou om in onwinsgewende waters te hengel.

16. Here, laat U vuurtong oor my lewe los en verbrand alle geestelike vuilheid wat in my binneste is.

17. Vader, laat my honger en dors na geregtigheid, in die Naam van Jesus.

18. Here, help my om gereed te wees om u werk te doen sonder om enige erkenning van ander te verwag.

19. Here, gee my die oorwinning oor die beklemtoning van die swakhede en sondes van ander mense terwyl ek my eie ignoreer.

20. Here, gee my diepte en wortel in my geloof.

21. Liewe Heilige Gees, laat my U nooit in die naam van Jesus uitsluit nie

22. Liewe Heilige Gees, laat my nooit probeer om jou te beperk tot my hoedanigheid in Jesus Naam nie

23. Liewe Heilige Gees, werk vrylik in my en deur my in Jesus Naam

24. Liewe Heilige Gees, reinig die kanale van my lewe in Jesus Naam

25. Laat u hitte o Heer, verteer my wil, in die Naam van Jesus.

26. Laat die vlam van die Heilige Gees op die altaar van my hart brand in die Naam van Jesus.

27. Heilige Gees, laat u krag soos bloed in my are vloei.

28. Liewe Heilige Gees, bestel my gees en vorm my lewe volgens U wil in Jesus Naam

29. Sweet Spirit Of God, laat u vuur alles wat nie heilig is in my lewe in Jesus Naam brand nie

30. Liewe Ho! Y Gees, laat u vuur krag in my lewe in Jesus Naam opwek.

20 Bybelverse oor herlewing

1. 2 Kronieke 20:15

En hy antwoord: Luister, die hele Juda en inwoners van Jerusalem en koning Josafat: So spreek die HERE vir julle: Wees nie bevrees of verskrik oor hierdie groot menigte nie; want die stryd is nie aan u nie, maar aan God.

2. Psalm 18: 35

U het my ook die skild van u heil gegee; en u regterhand het my opgehef, en u sagmoedigheid het my groot gemaak.

3. 1 Korintiërs 15:57

Maar God sy dank, wat ons die oorwinning gee deur onse Here Jesus Christus gee.

4. 2 Korintiërs 2:14

Wees dan dank aan God wat ons altyd in Christus laat seëvier en die geur van sy kennis deur ons openbaar in elke plek.

5. Psalm 20: 7-8
Sommige vertrou op strydwaens en ander op perde, maar ons sal die naam van die HERE onse God onthou. Hulle is neergeslaan en geval; maar ons het opgestaan ​​en staan ​​opreg.

6. Psalm 44: 3-7
Want hulle het die land nie deur hul eie swaard in besit geneem nie, en hulle arm het hulle nie gered nie; maar u regterhand en u arm en die lig van u aangesig, omdat U 'n welbehae in hulle gehad het. U is my Koning, o God; beveel verlossings vir Jakob. Deur u sal ons ons vyande neerwerp; deur u Naam sal ons hulle vertrap onder die wat teen ons opstaan. Lees meer.
7. Psalm 60: 11-12
Gee ons hulp uit die moeilikheid, want tevergeefs is die hulp van die mens. Deur God sal ons dapper handel; want dit is Hy wat ons vyande sal vertrap.

8. Psalm 146: 3

Vertrou nie op vorste en ook nie op 'n mensekind in wie daar geen hulp is nie.

9. Spreuke 21:31

Die perd is gereed teen die dag van die geveg, maar die veiligheid is van die HERE.

10. Psalm 118: 15

Die stem van blydskap en heil is in die tente van die regverdiges; die regterhand van die HERE doen dapperheid.

11..Exodus 15: 1

Toe het Moses en die kinders van Israel hierdie lied tot eer van die HERE gesing en gespreek en gesê: Ek wil tot eer van die HERE sing, want hy het heerlik geseëvier; die perd en sy ruiter het hy in die see gegooi.

12. Psalm 21: 1

Vir die musiekleier, 'n psalm van Dawid. Die koning juig oor u sterkte, o HERE; en hoe groot kan hy hom verbly in u heil!

13. Openbaring 19: 1-2
En ná hierdie dinge het ek 'n groot stem van baie mense in die hemel hoor sê: Alleluia! Verlossing en heerlikheid en eer en krag tot eer van die Here onse God; want sy oordele is waaragtig en regverdig; want hy het die groot hoer beoordeel wat die aarde met haar hoerery verdorwe het en die bloed van sy dienaars gewreek het. aan haar hand.

14. 1 Kronieke 22:13

Dan sal u voorspoedig wees as u let op die insettinge en verordeninge wat die HERE Moses beveel het oor Israel: wees sterk en vol moed; wees nie bevrees of verskrik nie.

15. Eksodus 23: 20-23
Kyk, ek stuur 'n engel voor u uit om u op die weg te hou en u na die plek te bring wat ek voorberei het. Pasop vir hom, en luister na sy stem; moenie hom uitlok nie; want hy sal nie u oortredinge vergewe nie; want my Naam is in hom. Maar as u wel na sy stem luister en alles doen wat ek spreek, dan sal ek 'n vyand van u vyande wees en 'n teëstander vir u teëstanders. Lees meer.

16. Psalm 112: 8

Sy hart is gegrond, hy hoef nie bang te wees nie, totdat hy sy begeerte na sy vyande sien.

17. Spreuke 2:7

Hy lê goeie wysheid op vir die regverdige; hy is 'n geskenk vir die wat opreg wandel.

18. Numeri 14: 41-43
Toe sê Moses: Waarom oortree julle nou die gebod van die HERE? maar dit sal nie voorspoedig wees nie. Trek nie op nie, want die HERE is nie onder julle nie; dat julle nie voor u vyande verslaan word nie. Want die Amalekiete en die Kanaäniete is daar voor julle, en julle sal deur die swaard val; omdat julle van die HERE afvallig geword het, sal die HERE nie met julle wees nie.

19. Deuteronomium 28:15

Maar as u nie luister na die stem van die HERE u God nie, om al sy gebooie en sy insettinge te onderhou wat ek u vandag beveel; dat al hierdie vloeke oor u sal kom en u inhaal;

20. 2 Kronieke 24:20

Toe kom die Gees van God oor Sagaría, die seun van die priester Jojada, wat bo die volk staan ​​en vir hulle sê: So spreek God: Waarom oortree julle die gebooie van die HERE, dat julle nie kan voorspoedig wees nie? omdat julle die HERE verlaat het, het Hy julle ook verlaat.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

2 KOMMENTAAR

  1. Ek is uiters aangeraak deur die manier waarop u u bediening uitvoer
    Mag God u gebruik om ons diep te inspireer sodat ons lewens meer geestelik hernu word sodat ons aan die einde die ewigheid kan geniet

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.