30 Gebedspunte vir volgende vlakke

0
20522

Deuteronomium 2: 3 Julle het hierdie berg lank genoeg omring; draai u noordwaarts.

Ek het goeie nuus vir almal wat dit vandag lees, dit is u tyd om vlakke te verander. U het lank genoeg in daardie posisie gewonder, dit is tyd dat u na u volgende vlakke beweeg. Ek het 30 gebedspunte vir die volgende vlakke saamgestel; hierdie gebedspunte sal jou katapulteer van waar jy nou is na jou volgende vlakke. Ek moedig u vandag aan om hierdie gebede met u hele hart te beoefen, as u moeg is om op dieselfde plek te wees, bid dit dan gebedspunte met passie vandag en sien hoe u die vlakke in Jesus se naam verander.

Wat is volgende vlakke?

Die volgende vlakke praat oor 'n positiewe verandering van posisie, 'n verandering van status en 'n toename in u lewe. Josef is bevorder van 'n gevangene tot 'n eerste minister, koning Dawid is bevorder van 'n herderskind na 'n koning, Gideon is bevorder van 'n arme boer tot 'n regter in Israel, Nehemia is bevorder van 'n beker tot 'n goewerneur in Juda, Ester was bevorder van 'n gewone Joodse meisie tot 'n Koningin in Persië en Medië, is dit voorbeelde van volgende vlakke. As God dit vir al hierdie mense gedoen het, kan Hy dit vandag nog vir u doen. Jesus Christus is gister, vandag en tot in ewigheid dieselfde. Hy het nie verander nie, daarom weet ek dat hierdie gebedspunte vir volgende vlakke u vlakke vandag in Jesus se naam sal verander.
Verlang u na 'n bevordering by die werk? is jy moeg vir stagnasie in jou lewe? dan is hierdie gebedspunte vir u. Dit is tyd om 'n goeie geloofsgeveg te beveg, dit is tyd om te maak vordering met geweld. Die hart van 'n koning is in die hande van God, terwyl u hierdie gebede onderneem, gaan God die harte van u lotgevalle help om u te help. Bid hierdie gebede met geloof vandag, verklaar u volgende vlakke met geweld, kom te staan ​​teen elke mag wat u terughou, en u sal oorwin in Jesus Naam. Ek sien dat u u volgende vlakke in Jesus se naam betree.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Gebedspunte

1. Ek herroep elke sataniese besluit wat teen my bevordering uitgereik is, in die naam van Jesus.

2. O God, laat verskrikkinge soos 'n vloed agtervolg, inhaal in die Naam van Jesus vyande van my deurbrake.

3. Vinger van God, maak my huisgenoot sterk in die naam van Jesus.

4. Elke bose voël wat om my ontwil rondvlieg, word in Jesus se naam vasgevang.

5. Elke man van skande, agterlikheid en skaamte maak my vry in die Naam van Jesus.

6. Ek werp elke bose troon in my naam neer op my lewe

7. Elke agent van wanorde in my lewe, versprei tot verlatenheid in die Naam van Jesus.

8. Elke krag, wat my probleme opwek, val neer en sterf in Jesus se Naam.

9. Ek bevry my van elke vloek wat in my familie werk, in Jesus se naam.

10. Elke geestelike aasvoël wat teen my afgevaardig is, eet u eie vlees in die Naam van Jesus.

11. Here, laat al die teëstanders van my deurbrake beskaamd staan ​​in die Naam van Jesus.

12. Ek eis die mag om te oorkom en te presteer onder alle ander mededingers, in die naam van Jesus.

13. Here, laat elke besluit van enige paneel gunstig wees in die Naam van Jesus.

14. Elke negatiewe woord en uitspraak teen my sukses, word in Jesus se naam heeltemal nietig verklaar.

15. Al die mededingers wat saam met my in hierdie uitgawe is, sal my nederlaag in die Naam van Jesus nie haalbaar vind nie.

16. Ek eis op bonatuurlike wysheid om alle vrae te beantwoord op 'n manier wat my saak in die Naam van Jesus sal bevorder.
17. Ek bely my sondes van die feit dat ek af en toe twyfel getoon het.

18. Ek bind elke gees wat my begunstigdes teen my manipuleer, in die naam van Jesus.

19. Ek verwyder my naam uit die boek van diegene wat goed sien sonder om dit te proe, in die naam van Jesus.

20. U, die wolk, wat die sonlig van my heerlikheid en deurbraak blokkeer, versprei in die Naam van Jesus.

21. Ek verklaar my volgende vlakke in my lewe in Jesus naam

22. Ek verklaar my volgende vlakke in besigheid in Jesus naam

23. Ek verklaar my volgende vlakke in my verwondering in Jesus naam

24. Ek verklaar my volgende vlakke in my loopbaan in Jesus naam

25. Ek verklaar vandag dat mans en vrouens wat aan my lot gekoppel is, my vandag in Jesus se naam sal vind

26. Ek laat Engele in die vier uithoeke van die aarde los om my noodhelpers nou in Jesus se naam na my toe te bring.

27. Ek verwerp stagnasie in my lewe vir altyd in Jesus Naam

28 .. Ek verwerp agteruitgang in my lewe vir ewig in Jesus Naam

29. Ek bedek myself met die bloed van Jesus Christus.

30 Dankie Jesus dat u my vlakke in die naam van Jesus verander het.

 


Vorige artikel30 Gebedspunte voor die diens
Volgende artikel30 Gebedspunte vir heerskappy
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n man van God wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk mag word nie; ons het die mag om in heerskappy te leef en te wandel deur gebede en die Woord. Vir meer inligting of berading, kan u my kontak by chinedumadmob@gmail.com of my op WhatsApp en Telegram by +2347032533703 kontak. Ek sal u ook graag wil uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik op hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.