30 Oorlogsgebede tydens swangerskap

3
18436

Exodus 23:26 Niks sal hulle kleintjies werp en onvrugbaar wees in u land nie; die getal van u dae sal ek volbring.

Swangerskap periode vir elke vrou, is altyd 'n gevegstydperk. Baie vroue ervaar baie uitdagings, beide medies en geestelik. Hierdie uitdagings, indien dit nie medies en geestelik hanteer word nie, kan tot ernstige probleme lei komplikasies. Ons sal vandag swangerskap bid vir oorlogvoering. Terwyl dokters die mediese aspekte van u swangerskap oppas, moet u en u man geestelik waaksaam wees. Swangerskap is oorlogvoering, moet ons geestelike gevegte voer om al die bose planne van die duiwel teen die sukses van u swangerskap te vernietig.

God het ons in sy woord belowe dat geeneen van ons swanger vroue mishandel en babas daar sal verloor nie. Dit is die woord van God, wanneer u negatiewe simptome in u swangerskap sien, moet u opstaan ​​en die duiwel weerstaan ​​met die woord van God. Selfs as u bloed uit u liggaam sien kom, moet u nie daardeur beweeg nie, staan ​​by die woord van die Here en bid die duiwel uit u lewe. Hierdie oorlogsgebede tydens swangerskap sal u help om u geloof op te bou tot die dag van u veilige bevalling. Ek bid vir elke swanger moeder wat dit vandag lees, U SAL VEILIG LEWER IN JESUS ​​NAAM AMEN.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Gebedspunte

1. Ek onttrek alles wat die vyand uit my lewe gesteel het, in die naam van Jesus.

2. Ek kanselleer alle visioene, drome, woorde, vloeke wat strydig is met die bevrugting en die bevalling in my lewe, in die naam van Jesus.

3. Ek beveel elke negatiewe verbeelding teenoor my kindertjie om in die Naam van Jesus neergeslaan te word.

4. Here, laat u genesende krag vloei in elke area van my liggaam wat relevant is vir swangerskap en geboorte.

5. God wat die dooies lewend maak, maak alles vinnig wat my swangerskap en geboorte aangaan, in die Naam van Jesus.

6. Ek bind, plunder en gee niks terug nie, in stryd met die vrede van my huis, in die Naam van Jesus.

7. Ek jaag alle hardkoppige agtervolgers terug en sny elke nuttelose familieverbond uit, in die naam van Jesus.

8. Here, laat hierdie maand ons wondermaand wees.

9. Ek beveel alle demone wat met die toewyding verband hou, nou om in die naam van Jesus Christus te vertrek.

10. Ek neem gesag oor al die verwante vloeke, in Jesus se naam.

11. Here, kanselleer die bose gevolge van enige gebroke demoniese belofte of toewyding.

12. Ek neem gesag oor al die vloeke wat voortspruit uit gebroke toewyding, in die Naam van Jesus.

13. Ek beveel alle demone wat verband hou met enige bose ouerlike gelofte en toewyding om nou, in die Naam van Jesus, van my af te wyk.

14. Vra die Here om u te skei van al die sondes van u voorvaders deur die kosbare bloed van Jesus.

15. Vra die Here om die vloek te verwyder as dit van Hom af is.

16. Beveel die vloek van miskraam om in die naam van Jesus te breek.

17. Wend die olie aan en gee opdrag aan alle demone wat met die vloek verband hou, onmiddellik in die naam van Jesus.

18. Beveel enige demoon wat my liggaam teister of komplikasies veroorsaak onmiddellik in die naam van Jesus.

19. Vra die Here om al die skade wat aangerig is, te genees.

20. Ek verwerp en ontbind elke gedagte, beeld of beeld van mislukking in hierdie aangeleenthede uit my hart, in Jesus se naam.

21. Ek verwerp elke gees van twyfel, vrees en ontmoediging in die Naam van Jesus.

22. Ek kanselleer alle goddelose vertragings in die manifestasies van my wonderwerke in die Naam van Jesus.

23. Laat die engele van die lewende God elke steen van hindernis vir die manifestasie wegrol

van my deurbrake, in die naam van Jesus.

24. O Here, maak u woord vinnig om dit in elke afdeling van my lewe uit te voer.

25. Here, wreek my vinnig op my teëstanders.

26. Ek weier om met die vyande van my vooruitgang, in die magtige Naam van Jesus, saam te stem.

27. O Here, ek verlang deurbrake met betrekking tot hierdie swangerskap vandag in die Naam van Jesus.

28. Here, ek verlang hierdie week deurbrake rakende hierdie swangerskap in die naam van Jesus.

29. O Here, ek verlang deurbrake oor hierdie swangerskap hierdie maand in die Naam van Jesus.

30. O Here, ek verlang na deurbrake met betrekking tot hierdie swangerskap hierdie jaar, in die naam van Jesus.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

3 KOMMENTAAR

  1. Bid asseblief vir my. Ek het 'n baba wat in my womg groei wat aktief beweeg en skop, maar die dokter kan dit nie op ultraklank sien nie. Hulle het vir my gesê ek het 'n miskraam en maande later het ek beweging gevoel en nou kraampyn ervaar. Maar dokter kan my nie help nie

    • Ek beveel bonatuurlike hulp van God vir jou in die magtige Naam van Jesus Christus... Engele van God neem asseblief beheer, hou jou sterk en gee jou veilige aflewering in Jesus Naam, Amen

  2. Dankie vir die lys van kragtige gebedsgidse en vir die video van gebed ook. Ek sukkel al 12 jaar met onvrugbaarheid. Ek en my man het 5 jaar gelede 'n baba aangeneem. Prys God vir haar. Ek ken die belofte van die Here vir my om 'n kind te baar en die tyd is nader en nader. Ek is 'n aanbiddingsleier en predikant. Ek het eendag tydens diens leiding ontvang dat ek geboorte sou gee aan 'n herlewingsman. Ek het toe gelei gevoel om te soek gebede vir my baarmoeder en vir 'n tweeling. In die video, die verwysing vir babas en hulle, het my gelei om te bid vir nie net een gesonde God wat baba eer nie, maar twee. Ek bestraf die vloek van een slegte tweeling en een goeie een soos Jakob en Esau of Cane and Able. Bid dat my baarmoeder sal oopmaak en die gawe van die Here op Sy bestemde tyd sal ontvang en dat my hart, liggaam, verstand, wil en emosies in lyn sal kom met die woord van die Here wat geduldig wag om 'n houer te wees wat twee pragtige babas baar wat die Here sal dien.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.