3 dae vas en gebede vir gesinslewering

2
23684

Ester 4:16 Gaan versamel al die Jode wat in Susan teenwoordig is, en maak vas vir my, en eet of drink nie drie dae, nag of dag nie; ook ek en my diensmeisies sal ook vas; en so sal ek ingaan by die koning wat nie volgens die wet is nie; en as ek omkom, gaan ek om.

Baie gesinne is onder die beleg van die land vyand, het die duiwel en sy demone daardie gesinne vasgevang en in hul demoniese gevangenis geplaas. Daar is vandag baie gesinne wat niemand van daar af slaag nie, omdat die duiwel al die vordering geblokkeer het. Vir enige familie om vry te wees van die vyande se boeie, moet die gesin bymekaarkom vir 'n bevryding van die gesin. Ons gaan vandag drie dae lank vas en gebede bid vir gesins verlossing. Hierdie vas en gebede moet deur die hele gesin gedoen word as daar 'n gebed uit die duiwel se toevlug is.

Familie vloeke werklik is, is dit herhalende bose patrone wat deurlopend in baie gesinne gesien word. Daar is sommige gesinne waar die vroue nie trou nie, hulle het net kinders buite die huwelik, ander gaan nie verder as die sekondêre opleidingsvlak nie, sommige gesinne word deur terminale siektes geteister, terwyl ander deur armoede geteister word, al is dit nie natuurlike oorsake, dit is geestelike pyle wat op gesinne gerig is om hulle onder die mag van duisternis. Maar vandag, as u hierdie drie dae vas en gebede bid vir die bevryding van die gesin, sal u en u huisgesin in Jesus se naam vrygestel word. Terwyl u en u familielede hierdie vasbyt en gebede doen, sal elke bose vesting wat u gesin onderhou, in Jesus se naam vernietig word. Ek moedig u aan om hierdie gebede saam met u familielede te bid, hulle met geloof te bid, en u moet van u vryheid in Jesus Naam getuig.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Gebedspunte

1. Ek bely alle voorvaderlike afgodsaanbidding, in die Naam van Jesus.

2. Elke sterkman van die huis van my vader, los my lewe in die naam van Jesus.

3. Elke sterkman van die huis van my vader sterf in die naam van Jesus.

4. Ek maak die bose uitroep van die bose magte van my vader se huis stil, in die Naam van Jesus, teen my.

5. Alle gevolge van die aanbidding van die bose magte van my vader se huis op my lewe, vee ek af, deur die bloed van Jesus.

6. Heilige Gees vuur, verbrand alle geestelike tempels in die huis van my vader, in die naam van Jesus.

7. Onderdrukkende agenda van die bose magte van my vader se huis, sterf, in die naam van Jesus.

8. Enige bloed wat teen my geslagslyn praat, word deur die bloed van Jesus stilgemaak.

9. Elke bose mag in die huis van my vader, spreek teen my lot, verstrooi in die Naam van Jesus.

10. Ek verbreek alle voorvaderlike verbonde met die bose magte van die huis van my vader, in die Naam van Jesus.

11. Droog elke bitter water uit my familie uit die bose magte van my vader se huis; in die naam van Jesus.

12. Enige tou wat my familielyn aan enige bose mag in die huis van my vader bind, breek in die naam van Jesus.

13. Elke huisbewoner-gees, wat my lot ontstel, moet verlam word in die Naam van Jesus.

14. Elke uitvloei van sataniese familiename sterf in die naam van Jesus.

15. Ek verdien elke voordeel wat gesteel word deur die bose mag van die huis van my vader, in die Naam van Jesus.

16. Waar is die God van Elía, staan ​​op, skande elke bose mag van die huis van my vader, in die Naam van Jesus?

17. Elke sataniese priester wat in my familie dien, word afgelê in die naam van Jesus.

18. Pyle van ellende, afkomstig van afgodediens, maak u greep los in die naam van Jesus.

19. Elke invloed van die bose magte van my vader se huis op my lewe sterf in die naam van Jesus.

20. Elke netwerk van die bose magte van die huis van my vader in my geboorteplek, verstrooi in die Naam van Jesus

21. Ag Here, aktiveer U hoë oproep in my lewe in die Naam van Jesus.

22. Ag Here, salf my om die verspilde jare op elke terrein van my lewe te herstel, in die Naam van Jesus.

23. Ag Here, as ek op baie terreine van my lewe agterweë gekom het, bemagtig my om alle verlore geleenthede en vermorste jare in die naam van Jesus te herstel.

24. Enige mag wat sê dat ek nie vorentoe sal gaan nie, sal in hegtenis geneem word in die Naam van Jesus.

25. Enige krag wat my te midde van oorvloed in gebrek wil hou, sterf in die Naam van Jesus.

26. Enige mag wat my wil weglei van die aangesig van die Here om my te vernietig, sterf in die naam van Jesus.

27. Ek sal by my beloofde erfenis uitkom in die naam van Jesus.

28. Enige mag wat wil hê dat ek my bestemming slegs gedeeltelik moet vervul, sterf in die naam van Jesus.

29. O Heer, salf my met krag om alle fondamentverbond in die Naam van Jesus te vernietig.

30. Ag Here, gebruik my stof om die evangelie te bevorder, in die Naam van Jesus.

31. O Heer, staan ​​op en seën my erfdeel in die Naam van Jesus.

32. Al my gesteelde deugde, moet my terugbesorg word in die Naam van Jesus.

33. O Here, laat my vrylating herlewing bring in die Naam van Jesus.

34. O Heer, openbaar alle onkundige maniere in my deur U Heilige Gees, in die Naam van Jesus.

35. Vandag, my geestesman, sal jy my nie betower in die Naam van Jesus nie.

36. Krag in die bloed van Jesus, verlos my lot in die Naam van Jesus.

37. Elke sataniese wapen, gevorm teen my lot, terugvuur, in die naam van Jesus.

38. Pyle van bevryding, soek my bestemming, in die Naam van Jesus

39. Elke geestelike spinnerak op my lot, brand, in die Naam van Jesus.

40. Elke slang in my fondament wat my lot sluk, sterf in die Naam van Jesus.

 


Vorige artikel30 Gebedspunte vir guns en genade
Volgende artikel100 gebedspunte vir vroue
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n man van God wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk mag word nie; ons het die mag om in heerskappy te leef en te wandel deur gebede en die Woord. Vir meer inligting of berading, kan u my kontak by chinedumadmob@gmail.com of my op WhatsApp en Telegram by +2347032533703 kontak. Ek sal u ook graag wil uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik op hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

2 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.