Psalm 27 Gebedpunte vir beskerming

1
20992

Psalms 27: 1 Die HERE is my lig en my heil; vir wie sal ek vrees? die HERE is die sterkte van my lewe; vir wie sou ek bang wees? 27: 2 Toe die goddelose, selfs my vyande en my vyande, oor my kom om my vlees op te eet, het hulle gestruikel en geval. 27: 3 Alhoewel 'n leër teen my laer opslaan, sal my hart nie vrees nie; al sou oorlog teen my opstaan, sal ek hiervan vertrou.

Die boek van Psalms is so 'n kragtige gebedsboek in die Bybel, die krag van God in die psalmsboek kan nooit uitgeput word nie. Ons sal vandag kyk na psalm 27 gebedspunte ter beskerming. Word u ontsteld deur vyande?, ly jy aan huishoudelike boosheid or huishoudelike toordery? Hierdie psalm is 'n baie kragtige psalm om die magte van die vyande teen u lewe te oorkom. Ek moedig u aan om hierdie gebedspunte met geloof te bid en te verwag dat God homself sterk in u lewe sal toon. Al die planne van die vyande van u lewe en u bestemming sal in Jesus se naam misluk.

Die Here is u lig en u reddingdaarom hoef u geen vyand te vrees nie. Die Here is die vesting van u lewe, daarom kan geen vyand u skade berokken nie. Dit is kragwoorde van die Here vir u, ek moedig u aan om die hele Psalm 27 te lees voordat u hierdie gebede vir beskerming begin doen. Dit is slegs as u die Woord van God aangaande u verstaan, dat u dit in u lewe kan maksimeer. Geen duiwel kan 'n kind van God skade berokken nie, geen betowering en betowering kan 'n kind van God benadeel nie. As jou vyande teen jou versamel, sal hulle almal struikel en val, want die Here is met jou. Sy beskerming is altyd by u aanwesig. Ek wil hê dat u hierdie psalm 27 gebedspunte met 'n oorwinnaarsmentaliteit moet bid. Bid met vrymoedigheid om te weet dat u nie die slagoffer van die duiwel kan wees nie. Elke planne van u vyand rakende u lewe moet vandag in Jesus naam misluk. Elke pyl van duisternis wat na u gestuur word, sal in Jesus se naam na die sender terugkeer. U word baie beskerm en geseën in Jesus se naam.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Gebedspunte

1. Die Here is my Lig en my heil, daarom weier ek om die vyand in Jesus Naam te vrees

2. Die Here is die vesting van my lewe; daarom sal geen wapen van die vyand oor my heers in Jesus Naam nie

3. Ek verklaar dat geen kwaad wat in die Naam van Jesus deur my vyande na my gestuur word nie

4. Ek verklaar dat elke demoniese vleiseter en bloedsuiker na my lewe sal struikel en val in Jesus se naam
5. Elke leër van bose mans en vrouens wat teen my versamel is, sal in die Naam van Jesus met vuur versprei

6. Ag God van Oorlog, staan ​​op en val almal aan wat oorlog voer teen my lot

7. Almal wat my dood wil hê, sal in my plek sterf in die Naam van Jesus

8. Elkeen wat my in my moeilikheid verlaat het, sal beskaamd staan ​​deur my opkoms in Jesus Naam

9. Vader, verlos my nie na die wil van my vyande in Jesus Naam nie

10. Vader, laat my vyande nie die laaste lag in my lewe hê in Jesus Naam nie.

11. Laat die goddelose mense weggedryf word in die menigte van hul oortreding in die Naam van Jesus.

12. Here, laat al my vyande beskaamd staan ​​en ontsteld wees in die Naam van Jesus.

13. Here, laat al my vyande skielik skaam word, en laat hulle pyle na hulle terugkeer in die Naam van Jesus.

14. Staan op, o Here, in u toorn en verhef U vanweë die woede van my vyande.

15. O Heer, laat die boosheid van die goddelose tot 'n einde kom.

16. Here, berei die instrumente van die dood op teen my vervolgers.

17. Here, bepaal u pyle teen my vervolgers.

18. Here, laat die vyande van my siel val in die kuil wat hulle gegrawe het.

19. Here, laat die onheil van die verdrukkers op hul hoof kom.

20. Here, laat die gewelddadige hantering van die vyand op sy eie pad neerdaal.

21. Here, laat my vyande val en vergaan voor U aangesig.

22. Here, laat die net van die vyand sy eie voete vang.

23. Laat die goddelose mense neem in toerusting wat hulle hulle voorgestel het, in die Naam van Jesus.

24. Here, breek die arm van die goddelose oor my lewe in Jesus Naam.

25. Laat die smart van my vyande vermenigvuldig word in Jesus Naam

26. Staan op, Here, teleurstel die vyand en verlos my siel van die goddelose in Jesus Naam

27. Laat die donder, haelstene, kole van vuur, weerlig en pyle van die Here die magte van die vyand in die Naam van Jesus verstrooi.

28. Here, gee my die nekke van my vyande.

29. Laat alle verdrukkers klein geslaan word soos stof voor die wind, in die Naam van Jesus.

30. Laat hulle weggegooi word soos die vuilgoed op straat, in Jesus se Naam

Dankie Jesus.

 

 


1 KOMMENTAAR

  1. Merci pour cette prière qui me galvanize d'autant plus que le psaume 27 m'a été insufflé par le St Esprit dans mon sommeil il y'a quelques jours.
    Je rappelle is op die oomblik besig om jou moeilikheid te maak, l'ennemi me persécute de toute part.
    Et comme je l'ai dit plus haut je me suis réveillée dimanche matin avec ce psaume dans ma tête: Une réponse à ma prière. Même comme tout semble encore flou, l'oppression étant à son comble, je ne puis que te rendre grâce Seigneur Jesus. Merci Seigneur pour cette assurance, pour la victoire sur mes ennemis🙏🏾🙏🏾💪🏾💪🏾

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.