30 Gebedspunte vir die verbreking van voorvaderlike verbonde

0
5669

Jesaja 49:24 Sal die prooi weggeneem word van die helde of die wettige gevangene verlos word? 49:25 Maar so sê die HERE: Ook die gevangenes van die helde sal weggeneem word, en die buit van die verskriklike sal gered word; want Ek sal twis teen die een wat met jou twis, en jou kinders verlos. 49:26 En Ek sal die wat U verdruk met hul eie vlees laat wei; en hulle sal dronk word van hul eie bloed soos met soetwyn; en alle vlees sal weet dat Ek, die HERE, jou Verlosser is en jou Verlosser, die sterke van Jakob.

Ons gaan vandag deelneem aan 30 gebedspunte vir die verbreking van voorouersverbond. elke bose verbonde om teen u lewe te werk, sal nou gebreek word !!! In die naam van Jesus. Wat is voorvaderlike verbonde? Dit is slegte verbonde wat tussen ons voorvaders en hulle gode of afgode gesluit word. 'N Verbond is 'n ooreenkoms tussen twee of meer mense, gebaseer op goed gedefinieerde terme en verseël deur 'n eed of bloed. 'N Verbond kan vir 'n oomblik mense insluit wat nie fisies teenwoordig is nie, het Josua gesê:' Wat my en my huis betref, ons sal die Here dien 'Josua 24:15. Sy huis daar beteken, sy hele gesin, albei sy ongebore kinders. Baie gelowiges sukkel daarmee voorvaderlike magte vandag as gevolg van die verbond wat voorouers met godhede daar gesluit het. Verbonde soos ek en my hele gesin sal u dien, of ek sal al my eersgebore seuns of dogters aan u oorhandig. As sulke verbonde met 'n eed gesluit en verseël word, praat die verbond dikwels geslagte lank in daardie familie. Elke geslag wat die verbond begin oortree, begin dikwels met alle vorme van demoniese aanvalle te kampe het. Hierdie gebedspunte vir die verbreking van voorouersverbond sal u bemagtig om vry te kom van elke bose skakel in Jesus se naam.

Gebed is die sleutel tot vryheid van voorvaderverbond. As u wedergebore is, is u nie meer onder die Ou verbond of enige demoniese verbond nie, dan is u nou 'n nuwe skepping, gebore onder 'n nuwe verbond, verseël deur die bloed van Jesus. Geen duiwel het die reg om u te onderdruk of u onder enige bose verbond te laat rol nie. U moet verklaar dat u in gebede staan, want die duiwel is 'n hardkoppige gees; hy sal u nie laat gaan voordat u hom uit u lewe dwing nie. U moet die duiwel deur die woord van God en gevaarlike gebedspunte weerstaan. Hierdie gebedspunte vir die verbreking van voorvaderverbond sal u bemagtig om elke bose voorvaderlike skakel wat u naam in Jesus se naam hang, te verbreek. U sal vrygemaak word in Jesus se naam.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebedspunte

1. Ek het elke skakel en etiket van demoniese onderdrukking in Jesus se naam afgesny.

2. Laat my God opstaan ​​en elke geestesbeheersende gees in die Naam van Jesus ontvlug.

3. Ek beveel die gees van die dood en die hel om my lewe in Jesus se naam te verloor.

4. Laat alles wat my inskripsie bevat, geestelik teruggetrek word en die negatiewe gevolge daarvan in Jesus se naam gekanselleer word.

5. Ek beveel elke orgaan van my liggaam om die vuur van die Heilige Gees en die bloed van Jesus te ontvang.

6. Elke 'verbeeldingsbederwer', hou vas aan my lewe in die naam van Jesus.

7. Laat al die verwerpers van goedheid, verlede, hede en toekoms gebind wees, en laat hulle my vrylaat in die Naam van Jesus.

8. Ek verwerp elke kledingstuk van verwarring in die Naam van Jesus.

9. Vra vir die salwing vir geestelike kennis, in Jesus se naam.

10. Die duiwel sal my nie in die diens van die Here in die Naam van Jesus vervang nie.

11. Ek beveel die gees van die dood en die hel om my lewe in Jesus se naam te verloor.

12. Ek verwerp en verloën elke ordening van 'laatheid in goedheid', in die naam van Jesus.

13. Ek breek elke demoniese kring in my lewe, in die naam van Jesus.

14. Ek beveel elke bose geestelike klok om vernietig te word deur die vuur van die Heilige Gees, in die naam van Jesus

5. Ek beveel geestelike etiket en stempel om skoongemaak te word met die bloed van Jesus.

16. Here, stuur u byl na die fondament van my lewe en vernietig elke bose plantasie.

17. Vader, laat die vuur van die Heilige Gees in my bloedstroom ingaan en my stelsel reinig in die Naam van Jesus.

18. Ek verloën en verbreek alle bose demoniese besittings, vreemde magte, slawerny en vloeke en maak myself en al my nageslag daarvan los, in die Naam van Jesus.

19. Ek verloën en verbreek alle bose vloeke, sjarme en betowering wat op my familielyn geplaas is en maak myself en al my nageslag daaruit los in die Naam van Jesus.

20. Ek neem gesag oor en beveel die binding van elke sterkman in elke afdeling van my lewe, in die naam van Jesus.

21. Ek verbreek elke vloek van outomatiese mislukkingsmeganisme wat in my gesin werk, tot tien geslagte aan beide kante van my gesin, in die naam van Jesus.

22. Bid aggressief teen die volgende bose fondamente. Bid soos volg: U (kies die onderstaande lys een vir een), maak u greep oor my lewe los en word uit my
fondament, in Jesus se naam.
- vernietigende effek van poligamie
- slegte fisiese ontwerp
- onskriftuurlike maniere van bevrugting
- ouer vloeke
- demoniese bloedoortapping
- bose toewyding
- demoniese insnydings
- demoniese huwelik
- droombesoedeling
- demoniese opoffering
- gemeenskap met familie-afgode

23. Ek trek my naam uit die lys van ontydige dood, in Jesus se naam.

24. Laat elke bose verbruik uit my stelsel gespoel word, in die Naam van Jesus.

25. U agente van frustrasie, ek beveel u in die naam van onse Here Jesus Christus, verloor u greep oor my lewe.

26. U agente van armoede, ek beveel u in die naam van onse Here Jesus Christus, verloor u greep oor my lewe.

27. U skuldmakelaars, ek beveel u in die naam van onse Here Jesus Christus, maak my greep oor my lewe los.

28. U agente van geestelike vodde, ek beveel u in die naam van onse Here Jesus Christus, verloor u greep oor my lewe.

29. U agente van nederlaag, ek beveel u in die naam van onse Here Jesus Christus, verloor u greep oor my lewe.

30. U agente van krankheid, ek beveel u in die naam van onse Here Jesus Christus, verloor u greep oor my lewe

 


VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.