30 gebedspunte vir verlossing uit ballingskap

8
31071

Jesaja 49:24 Sal die prooi weggeneem word van die helde of die wettige gevangene verlos word? 49:25 Maar so sê die HERE: Ook die gevangenes van die helde sal weggeneem word, en die buit van die verskriklike sal gered word; want Ek sal twis teen die een wat met jou twis, en jou kinders verlos. 49:26 En Ek sal die wat U verdruk met hul eie vlees laat wei; en hulle sal dronk word van hul eie bloed soos met soetwyn; en alle vlees sal weet dat Ek, die HERE, jou Verlosser is en jou Verlosser, die sterke van Jakob.

Vandag kyk ons ​​na 30 gebedspunte vir verlossing uit ballingskap. Almal wat hierdie artikel vandag lees, ek het een woord van God tot u, in elke gebied waar die duiwel jou bestemming vasgevang het, sal jy in Jesus se Naam vrygestel word. Wat praat ons dan van ballingskap? In ballingskap word hier gepraat van mense wat onder die val van die Bose is. Elke sondaar is 'n wettige gevangene van die duiwel, daar is ook baie gelowiges wat ook gevange van die duiwel is; hulle word vasgevang deur een of meer demoniese kragte. Baie Christene sukkel met uiteenlopende uitdagings, sommige sukkel om te trou, sommige sukkel met armoede, sommige is vasgevang met 'n berg skuld, sommige is onvrugbaar, sommige ly net telkens teleurstellings, die lys gaan aan en aan. Die duiwel het hierdie mense vasgevang in 'n eindelose kring van nederlae. Maar vandag sal u in die naam van Jesus bevry word. Terwyl u hierdie gebedspunte vir verlossing uit ballingskap gebruik, sal u in Jesus se Naam vrygestel word.

Elke verlossing moet met geweld geneem word, as u van die duiwels se boeie wil losbreek, moet u u bevryding met geweld neem. U neem u bevryding met krag op die altaar van gebede. U moet opstaan ​​en geestelik op u grond staan. U moet deelneem aan 'n duiwel wat oorlogsgebede teenstaan. Satan buig net vir krag en mag. As u wil sien dat dinge in u lewe werk, moet u betrokke raak by hierdie verlossingsgebed. God het ons in sy woord belowe dat Hy diegene wat ons onderdruk, sal onderdruk, en dat Hy hulle met eie vlees en bloed sal voed. Terwyl u besig is met hierdie gebedspunte vir verlossing uit ballingskap, sien ek dat die Here al u verdrukkers in Jesus verdruk. noem maar op. U sal vandag in Jessu se naam vrygestel word.

Gebedspunte

1. Loof die Here vir die krag in Sy Naam waarteen elke knie moet buig.

2. Dank die Here vir die verlossing van enige vorm van slawerny.

3. Ek bedek myself met die bloed van Jesus.

4. Bely elke sonde wat u antwoorde op u gebede kan verhinder en vra dat God u sal vergewe.

5. Staan op teen enige mag wat alreeds teen hierdie gebed georganiseer is.

6. Ek vernietig die krag van elke sataniese arrestasie in my lewe, in Jesus se naam.

7. Laat alle agente wat satanies arresteer, my vry in die magtige naam van ons Here Jesus Christus.

8. Alles wat my verteenwoordig in die demoniese wêreld teen my loopbaan, word vernietig deur die vuur van God, in die naam van Jesus.

9. Gees van die lewende God, maak my hele wese vinniger, in die Naam van Jesus.

10. God, slaan my en vernuwe my krag, in die Naam van Jesus.

11. Heilige Gees vuur, steek my aan tot eer van God, in die Naam van Jesus.

12. Ag Here, laat die salwing van die Heilige Gees elke juk van agterlikheid in my lewe verbreek.

13. Ek frustreer elke demoniese arrestasie van my geestesman in Jesus Naam.

14. Bloed van Jesus, verwyder enige onprogressiewe etiket uit elke aspek van my lewe, in Jesus se naam.

15. Anti-deurbraak verordeninge, word herroep in die naam van Jesus.

16. Heilige Gees vuur, vernietig elke sataniese kledingstuk in my lewe, in die Naam van Jesus.

17. Ag Here, gee my die sleutel tot goeie sukses, sodat oral waar ek gaan, die deure van goeie sukses vir my sal oopgaan.

18. Elke goddelose huis, gebou teen my en my loopbaan, word in die naam van Jesus gesloop.

19. O Heer, stel my vir U 'n heilige persoon in Jesus se naam.

20. Ag Here, laat die salwing om in my loopbaan te presteer, in die Naam van Jesus op my val.

21. Ek sal my vyande nie dien nie; my vyande sal my neerbuig in die Naam van Jesus.

22. Ek bind elke woestyn en armoede-gees in my lewe, in Jesus se naam.

23. Ek verwerp die salwing van nie-prestasie in my loopbaan, in die naam van Jesus.

24. Ek trek al die vestings neer wat teen my vordering opgerig is, in die Naam van Jesus.

25. Ek onthou al my seëninge wat in die naam van Jesus in die water, bos en sataniese oewer gegooi is.

26. Ek kap al die wortels van die probleem in my lewe, in Jesus se naam, af.

27. O Heer, laat sataniese skerpioene in alle opsigte van my lewe, in die Naam van Jesus, onbuigbaar gemaak word.

28. O Here, laat demoniese slange gifloos word op alle terreine van my lewe, in die Naam van Jesus.

29. Ek verklaar met my mond dat niks met my onmoontlik sal wees in die Naam van Jesus nie.

30. Here, laat die kamp van die vyand in die Naam van Jesus in wanorde kom!

8 KOMMENTAAR

  1. Dit is 'n uitstekende werf. Ek gaan nou al anderhalf jaar deur 'n geestelike aanval en niks keer hulle nie. Dit is asof my gemeenskap deur hekse bestuur word. Hulle het water getoor en is dit nog steeds. Ek het my afgevra of iemand vir my en my gesin en hond van hierdie Jezebel's kan bid om my gesin met aggressiewe kanker aan te val. Baie dankie❤️

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.