24 Gebedsverlossing uit die gees van perversie

2
23762

Markus 1:23 En daar was in hulle sinagoge 'n man met 'n onreine gees; en hy het uitgeroep 1:24 en gesê: Laat ons staan; wat het ons met u te doen, Jesus van Nasaret? het u gekom om ons te vernietig? Ek ken jou wie jy is, die Heilige van God. 1:25 En Jesus het hom bestraf en gesê: Bly stil en gaan uit hom uit. 1:26 En toe die onreine gees hom skeur en met 'n groot stem uitroep, kom hy uit hom uit.

Vandag gaan ons bid uit bevryding vanuit die gees van perversie. Die gees van perversie is 'n onreine gees, dit is die gees van wellus wat manifesteer in die lewens van mense. Perversie is die onnatuurlike gebruik van iets. As u iets op 'n onnatuurlike manier begin gebruik, of dit nie gebruik soos dit bedoel was om te gebruik nie, verdraai u dit. Ons fokus vandag op seksuele perversie. Die gees van perversie is 'n opstandige gees, dit is teen alles waarvoor God staan, seksuele perversie word aan die orde van die dag in ons wêreld, dit is oral in die media, op die internet en op sosiale media. Sonde soos bloedskande, bestialiteit, masochisme, homoseksualiteit en lesbanisme word vinnig algemeen in ons wêreld. Paulus het in die boek Romeine die volgende generasie gesien en die volgende neergeskryf:

Romeine 1: 21-28 Omdat hulle God nie geken het nie, het hulle Hom nie verheerlik soos God nie en ook nie dankbaar nie; maar het tevergeefs geraak in hul verbeelding, en hulle dwase hart het verduister. 1:22 Terwyl hulle hulself as wys beskou het, het hulle dwaas geword, 1:23 en die heerlikheid van die onverganklike God verander in 'n beeld wat gelyk is aan die verganklike mens en die voëls en die viervoetige diere en die kruipende diere. 1:24 Daarom het God hulle ook oorgegee aan onreinheid deur die begeerlikhede van hul eie hart, om hul eie liggame tussen mekaar te oneer te stel; 1:25 wat die waarheid van God in 'n leuen verander het en die dier aanbid en gedien het meer as die Skepper. wat vir ewig geseën is. Amen. 1:26 Daarom het God hulle oorgegee aan bedenklike liefdes; want selfs hulle vrouens het die natuurlike gebruik verander in die teenstrydigheid. 1:27 En ook die mans het die natuurlike gebruik van die vrou verlaat in hulle begeer mekaar na mekaar; mans met mans wat onbehoorlik werk, en in hulleself die vergelding ontvang van hul foute. 1:28 En alhoewel hulle nie daarvan gehou het om God in hul kennis te behou nie, het God hulle oorgegee aan 'n verwyt om die dinge te doen wat nie gerieflik is nie;

Seksuele perversie is nie die wil van God vir enige van sy kinders nie. Vir elkeen wat vandag verlos wil word, sal hierdie verlossingsgebede uit die gees van perversie u in die Naam van Jesus bevry.

Hoe kan ek my vrymaak van die gees van perversie?

1. Verlossing: Verlossing is die eerste stap wat vrygestel word van die gees van perversie. Romeine 10:10 vertel dat verlossing eers uit die hart kom. As jy jou hart aan Jesus gee, beteken dit dat jy ook die sonde uit jou hart veroordeel het. Verlossing stel die genade om die sonde te oorkom beskikbaar aan u in Christus Jesus sodra u wedergebore word, word u 'n nuwe wese, die oue wat u verdwyn en die Heilige Gees neem die nuwe u oor, hierdie nuwe u groei in genade en wandel in geregtigheid.

2. Die Woord: Hoe meer God se woord ons bestudeer, hoe skoner raak ons ​​in ons gees. As u as kind van God aan die bestudering van die Woord van God gegee word, kan u nie die slagoffer van enige vorm van sataniese perversie wees nie. Laat die woord van God woon ryklik in jou, want slegs die woord van God kan jou verlos van vernietiging. Psalm 107: 20.

3. Gebede: Gebede is die kragstasie van God, waar ons krag binne ons opwek. As ons bid, kry ons krag om nee te sê vir sonde en alle vorme van ongeregtigheid. As u die versoeking van seksuele perversie en wellus wil oorkom, moet u die gebede volgehou word. Jesus het gesê dat jy bid dat jy nie in versoeking kom nie. terwyl u hierdie verlossingsgebede vanuit die gees van perversie beoefen, sien ek u bevryding vandag in Jesus Naam geskied.

Bevryding gebede

1. Dank die Here vir sy krag om uit elke slawerny te verlos.

2. Ek breek myself uit elke gees van seksuele perversie, in die naam van Jesus.

3. Ek maak my vry van elke geestelike besoedeling wat voortspruit uit my sondes van hoerery en seksuele onsedelikheid in Jesus se naam.

4. Ek maak myself vry van elke besoedeling van voorvaders, in Jesus se naam.

5. Ek bevry my van elke droombesoedeling, in die naam van Jesus.

6. Ek beveel elke bose plantasie van seksuele perversie in my lewe om met al sy wortels uit te kom, in die naam van Jesus.

7. Elke gees van seksuele perversie wat teen my lewe werk, moet verlam wees en uit my lewe kom, in die naam van Jesus.

8. Elke demon van seksuele perversie wat aan my lewe toegewy is, moet in die Naam van Jesus gebind word.

9. Vader Here, laat die mag van seksuele verdraaiing wat my lewe onderdruk, die vuur van God ontvang en gebraai word in die Naam van Jesus.

10. Elke geërfde demoon van seksuele perversie in my lewe, ontvang die vuurpyle en bly permanent gebind, in die naam van Jesus.

11. Ek beveel elke mag van seksuele perversie om teen homself te kom, in die Naam van Jesus.

12. Vader Here, laat elke demoniese vesting wat in my lewe opgebou word deur die gees van seksuele perversie, in die naam van Jesus, afgetrek word.

13. Laat elke mag van seksuele perversie wat my lewe verteer het, in die naam van Jesus in stukke verbrokkel word.

14. Laat my siel verlos word uit die magte van seksuele perversie, in die Naam van Jesus.

15. Laat die Here, die God van Elia, met 'n sterk hand opstaan ​​teen elke geestelike vrou / man en al die magte van seksuele perversie in die Naam van Jesus.

16. Ek verbreek die greep van enige bose mag oor my lewe, in Jesus se naam.

17. Ek vernietig elke uitwerking van die byt van seksuele perversie op my lewe, in die Naam van Jesus.

18. Elke bose vreemdeling en alle sataniese neerslae in my lewe, ek beveel u om verlam te wees en uit my lewe te kom, in die naam van Jesus.

19. Heilige Gees vuur, reinig my lewe heeltemal in die Naam van Jesus.

20. Ek eis my volkome verlossing uit die gees van hoerery en seksuele onsedelikheid, in die naam van Jesus.

21. Laat my oë verlos word van wellus, in die Naam van Jesus.

22. Laat my oë van vandag af beheer word deur die Heilige Gees in die Naam van Jesus.

23. Heilige Spookvuur, val op my oë en verbrand elke bose mag en alle sataniese mag wat my oë beheer, tot as in Jesus se naam.

24. Ek beweeg van slawerny na vryheid op elke terrein van my lewe, in die naam van Jesus.

 

2 KOMMENTAAR

  1. Bjonjour , un point qui m'interroge vraiment sur LE message de l'évangile que vous véhéiculé; vous dites au premier point que: : Le salut est la première étape pour être libéré de l'esprit de perversion. Mais OU EST LA BEKERING ET L'ABANDON DE SES PÉCHÉS. ? Reconnaitre notre culpabilité face aux lois spirituels de Dieu est la premiere étapes, sinon pas de pardon et pas de grace….

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.