30 Gebedspunte om met krag vorentoe te beweeg

5
24792

Exodus 14:15 Toe sê die HERE vir Moses: Waarom roep u na my? spreek die kinders van Israel dat hulle vooruit sal gaan:

Ons gaan vandag deelneem aan 30 gebedspunte vir vooruitgang. Om vorentoe te beweeg of vorentoe te gaan, beteken om te maak vordering op u gebied in u hele lewe, dit is u besigheid, loopbaan, werk, talent, huwelik, alle aspekte van u pogings. stagnasie is nie die wil van God vir enige van sy kinders nie. Dit is 'n perfekte wil vir ons almal om voort te gaan en vooruitgang te maak in die lewe. Hierdie gebedspunte vernietig elke vorm van stagnasie en stadige vordering in u lewe in Jesus naam.

Om vorentoe te beweeg is 'n daad van geloof. Ongeag die uitdagings wat ons ondervind, verwag God dat ons vorentoe gaan in die lewe. Die kinders van Israel het 'n kwaad Egiptiese leër agter hulle en die rooi see voor hulle gekonfronteer, en God het moses gesê om hulle te beveel om vorentoe te gaan. Totdat u 'n tree vorentoe neem, sal die rooi see van die lewe nooit plek maak nie en die leër van Farao sal nooit verdrink nie. Hierdie gebedspunte om vorentoe te beweeg, sal u geloof 'n hupstoot gee wanneer u stappe neem na u belofteland. Geen berg kan te sterk wees vir 'n man wat sal waag om vorentoe te beweeg nie, maak nie saak wat die duiwel of die lewe na jou toe gooi nie, sê vir jouself: ek beweeg vorentoe, ek sal hierdie uitdaging oorkom, ek sal uiteindelik oorwin. As u so praat, bevestig God die woorde van u mond. Ek moedig u aan om hierdie gebede vandag in geloof te bid, en nadat u gebid het, moet begin vorentoe beweeg. Ek sien dat u oral in Jesus se naam vorder.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Gebedspunte

1. Al my seëninge wat deur die graf gevange geneem is, kom uit in die Naam van Jesus.

2. Ek los my seëninge uit die hande van my dooie familielede, in die Naam van Jesus.

3. Ek trek my seëninge uit die hande van alle dooie vyande in die Naam van Jesus.

4. Ek skande elke heksery begrafnis, in die naam van Jesus.

5. Net soos die graf Jesus nie kon in hegtenis neem nie, sal geen krag my wonderwerke in die Naam van Jesus weerhou nie.

6. Dit wat my verhinder van grootheid, maak nou plek in Jesus se Naam.

7. Wat ook al teen my gedoen is, gebruik die grond, word geneutraliseer in die naam van Jesus.

8. Wees blootgestel in die naam van Jesus aan elke onvriendelike vriend.

9. Enigiets wat my beeld in die geesteswêreld voorstel, ek trek u terug in die Naam van Jesus.

10. Al die kampe van my vyande kry verwarring in die Naam van Jesus.

11. O Heer, bemagtig my lewe met u gesag oor elke demoniese mag, in Jesus se naam.

12. O Heer, laat al die onmoontlike vir my moontlik begin word in elke afdeling van my lewe, in Jesus se naam.

13. Here, neem my van waar ek is, na waar U wil wees.

14. Here, maak 'n weg vir my waar daar geen weg is nie.

15. Here, gee my die krag om vervul te word, suksesvol en voorspoedig te wees in die Naam van Jesus

16. Ek eis op bonatuurlike wysheid om alle vrae te beantwoord op 'n manier wat my saak in die Naam van Jesus sal bevorder.

17. Ek bely my sondes van die feit dat ek af en toe twyfel getoon het.

18. Ek bind elke gees wat my begunstigdes teen my manipuleer, in die naam van Jesus.

19. Ek verwyder my naam uit die boek van diegene wat goed sien sonder om dit te proe, in die naam van Jesus.

20. U, die wolk, wat die sonlig van my heerlikheid en deurbraak blokkeer, versprei in die Naam van Jesus.

21. Here, laat my wonderlike veranderinge vanaf hierdie week begin.

22. Ek verwerp elke gees van die stert op alle terreine van my lewe, in die naam van Jesus.

23. Ag Here, bring my in guns by almal wat oor my vooruitgang sal besluit.

24. Ag, Here, laat my toe dat 'n goddelike vervanging plaasvind.

25. Ek verwerp die gees van die stert en ek eis die gees van die hoof in die naam van Jesus.

26. Alle slegte rekords, geplant deur die duiwel in enigeen se gedagtes teen my vooruitgang, word in stukke in die naam van Jesus verpletter.

27. Ag Here, oordra, verwyder of verander alle menslike middels wat daarop gemik is om my te stop
bevordering.

28. O Heer, maak my pad na bo met U hand van vuur glad.

29. Ek ontvang die salwing om bo my tydgenote te presteer, in die naam van Jesus.

30. Here, neem my in grootheid soos U vir Daniël in die land Babilon gedoen het.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

5 KOMMENTAAR

  1. My naam is Ifeanyi ononogbo en bid vir my sodat ek vorentoe kan beweeg in my lewe. (2) Bid vir my vir bevordering. (3) Bid vir my vir meer wysheid (4) bid dat ek voortreflik sal wees in my lewe (5) bid dat ek aan die bokant sal wees

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.