Die vernietiging van die vernietiger gebedspunte

1
17216

 

Jesaja 54:15 Kyk, hulle sal sekerlik bymekaarkom, maar nie deur My nie; elkeen wat teen jou bymekaarkom, sal om jou ontwil val. 54:16 Kyk, ek het die smid geskep wat die kole in die vuur blaas en 'n instrument vir sy werk voortbring; en ek het die puinhope gemaak om te vernietig. 54:17 Geen wapen wat teen u gevorm word, sal voorspoedig wees nie; en elke tong wat teen jou opstaan ​​in die gereg, moet jy veroordeel. Dit is die erfdeel van die knegte van die HERE, en hulle geregtigheid is uit my, spreek die HERE.

Ons gaan vandag besig wees om die vernietigingsgebedspunte te vernietig. Wie is 'n vernietiger? Die vernietiger is die duiwel self, en sy agente word vernietigers genoem. Jesus het vir ons gesê dat die missie van die duiwel is om te steel, dood te maak en te vernietig, Johannes 10:10. 'N Verwoester in hierdie konteks is elkeen wat na u lewe en bestemming omsien, elkeen wat belowe het dat u dit nooit sal regkry nie. 'N Verwoester is iemand wat niks sal stop om te sien dat u in die lewe slaag nie. 'N Verwoester is 'n onberouvolle vyand; hulle sal nooit ophou om jou fisies en geestelik teen te staan ​​totdat jy hulle stop nie. Maar vandag sal ons die vernietiger vernietig gevaarlike gebedspunte. As u die vernietigende gebedspunte vernietig, sal u elke vernietiger in u lewe onbewus maak; hulle sal nie weet wat hulle tref as ons begin bid nie. Elke vernietiger moet vandag in Jesus se naam buig.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

In die Bybel sien ons verwoesters aan die werk, in die boek Ester, sien ons die verhaal van Ester, modekai, haman en die jode, Ester 3, 7. Haman wou die hele jode vernietig bloot omdat Modecai weier om hom voor te buig. , maar toe Modecai en Ester 'n vasbyt verklaar en bid vir die redding van die Jode, is haman vernietig. Dieselfde galg wat hy vir modecai opgehang het, was waar hy opgehang is. Ons het ook die verhaal van Herodes in die boek Handelinge gesien. Nadat hy Apostel Jakobus gearresteer en doodgemaak het, het hy gesien dat hy die Jode behaag. Hy het ook Peter gevat, maar die kerk het in die gebed gebid, en die Here het 'n Engel gestuur om peter te lewer. en dieselfde engel het Herodes die volgende dag vernietig. Handelinge 12: 18-25. Vernietigers moet gestop word; u gee nie ruimte vir hulle nie; as hulle teen u kom, moet u hulle geestelik aanval deur gebede totdat hulle almal uitgeskakel word. Terwyl u hiermee besig is om die vernietigende gebedspunte te vernietig, sal elke vernietiger in u lewe sy eie straf in Jesus Naam ontmoet.

Gebedspunte

1. Elke wolk van ontydige dood, nou weg, in die Naam van Jesus.

2. Ek weier om in 'n lewende dooies in Jesus se Naam omgeskakel te word.

3. Laat elke bose sterkman van ontydige dood in my lewe ontneem word in die Naam van Jesus.

4. Elke sataniese konsultasie rakende my lewe, word nietig verklaar in die Naam van Jesus.

5. Elke besluit wat deur hekserygeeste teen my lewe geneem word, word nietig verklaar in die naam van Jesus.

6. Ek verwerp geaborteerde oorwinnings op elke terrein van my lewe, in Jesus se naam.

7. Laat almal wat my lewe lyk nou vernietig word in die Naam van Jesus.

8. Laat elke verbeelding van die dood en drome wat teen my gebruik word, vuur op die vlak van my vyande in die Naam van Jesus.

9. Laat elke kiem van swakheid in my liggaam sterf in die Naam van Jesus.

10. Laat elke siekte agent sterf in die Naam van Jesus.

11. U verborge siektes, verdwyn nou uit my liggaam in die Naam van Jesus.

12. Ek het elke ongemak in enige deel van my liggaam om droog te word, in die Naam van Jesus.

13. Elke dooie orgaan in my liggaam ontvang lewe in die Naam van Jesus.

14. Laat my bloed oorgedra word met die bloed van Jesus.

15. Ek beveel elke interne wanorde in my liggaam om orde te ontvang in Jesus se Naam.

16. Ek beveel elke siekte om met al u wortels uit te kom in die Naam van Jesus.

17. Ek versprei elke bewuste en onbewuste samewerking met siekte met vuur, in die Naam van Jesus.

18. Laat die storm van die Here elke wind van krankheid in die Naam van Jesus wegwaai.

19. Ek maak my liggaam vry van elke vloek van krankheid, in Jesus se Naam.

20. Laat die bloed van Jesus, in die Naam van Jesus, elke bose storting uit my bloed spoel.

21. Ek herstel elke orgaan van my liggaam wat deur hekse en towenaars gehou word in enige bose altaar in die Naam van Jesus.

22. Help my, Here, om u stem in my lewe in Jesus Naam te herken

23. Here, waar ek blind is, kyk my in die Naam van Jesus

24. Ek beveel my vrees om nou te verdamp, in die naam van Jesus.

25. Ek gooi elke las van bekommernis in die Naam van Jesus af.

26. Ek weier om verstrengel te raak met bose vriende in die Naam van Jesus.

27. Ek het elke padblokkade wat my vordering verberg, in Jesus se naam neergewerp.

28. Laat my geestelike lewe skrik in die kamp van die vyand, in die Naam van Jesus.

29. Here, bevry my van bose woorde of slegte woorde in Jesus Naam

30. Here, laat my vyande in my Naam begrawe word.

 

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.