Gebed wys op herstel met Bybelverse

6
27901

Joël 2:25 En ek sal julle die jare wat die sprinkaan geëet het, die kankerwurm en die ruspe en die palmwurm, my groot leër wat ek onder julle gestuur het, aan julle teruggee. 2:26 En julle sal in oorvloed eet en versadig wees en die Naam van die HERE julle God prys wat wonderbaarlik met julle gehandel het; en my volk sal nooit beskaamd staan ​​nie.

Ons kyk vandag na gebedspunte vir herstel met Bybelverse. Herstel daar word gesê dat dit in u lewe voorkom wanneer God 'n dubbele mate van seëninge en vreugde na u toe bring wat u sal oorweldig en u verdriet in die verlede sal laat vergeet. Restourasie bring miskien nie presies terug wat u verloor het nie, maar dit sal u beter dinge bring, dinge wat baie beter is as alles wat u in die verlede verloor het. Die Bybel vertel ons dat die latere einde van Job baie beter was as sy begin. Ek weet nie wat jy vandag verloor het nie, maar my God sal vir jou 'n dubbele herstel gee in Jesus Naam.

Ons dien nie net 'n God van herstel nie, ons dien 'n God van dubbele voue herstel, ongeag die jare wat u verloor het, of die dinge wat u verloor het, ons God sal u in Jesus se naam teruggee. Jesaja 61: 7 sê vir ons dat ons vir ons skande dubbele eer sal ontvang. Mense het u miskien afgeskryf en dink dat niks goeds uit u lewe sal kom nie, maar as u vandag hierdie gebede aanpak, sal u God u verhaal verander en u dubbele vou in Jesus se naam herstel. As u God se herstel sal geniet, moet u geloof hê, u moet glo in die God van herstel, u moet nooit opgee op God en die vyand toelaat om die stryd te wen nie. U moet op die woord van God staan, dit neem geloof om u te put uit die putte van herstel. Hierdie gebedspunte oor herstel met Bybelvers sal u geloof vir u herstel 'n hupstoot gee. Die Bybelverse sal u oë oopmaak om uit die Skrif te sien dat herstel u erfenis in Christus is. Ek sien dat God u 100 keer Jesus se naam herstel.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Bybelverse oor herstel

Die Amos 9: 14
En Ek sal die lot van my volk Israel laat terugkom, en hulle sal die puinhope bou en hulle bewoon; en hulle sal wingerde plant en die wyn daarvan drink; hulle sal ook tuine maak en die vrugte daarvan eet.

Exodus 21: 34
Die eienaar van die kuil sal dit goedgee en aan die eienaar van hulle geld gee; en die dooie dier sal syne wees.

Joël 2: 25-26 - En ek sal u die jare terug gee wat die sprinkaan geëet het, die kankerwurm en die kaalwurm en die palmwurm, my groot leër wat ek onder u gestuur het. (Lees meer…)

Jeremia 30:17 - Want ek sal jou gesond maak en jou van jou wonde genees, spreek die HERE; want hulle het jou 'n uitgeworpene genoem en gesê: Dit is Sion na wie niemand soek nie.

Psalms 51:12 - Herstel my die vreugde van u heil; en ondersteun my [met u] vrye gees.

Jesaja 61: 7 - Vir julle skaamte sal julle dubbel wees; en vir verwarring sal hulle hul verheug oor hul deel; daarom sal hulle die dubbele in hul land besit; ewige vreugde sal vir hulle wees.

Handelinge 3: 19-21 - Bekeer julle dan en bekeer u, sodat u sondes uitgewis kan word as die tye van verkwikking voor die aangesig van die Here kom; (Lees meer…)

Job 42:10 En die HERE het die lot van Job verander toe hy vir sy vriende gebid het; en die HERE het Job twee keer soveel gegee as vroeër.

1 Johannes 5: 4 - Want alles wat uit God gebore is, oorwin die wêreld; en dit is die oorwinning wat die wêreld oorwin, ons geloof.

Markus 11:24 - Daarom sê Ek vir julle: Alles wat julle begeer as julle bid, glo dat julle dit ontvang, en dit sal julle hê.

1 Petrus 5:10 - Maar die God van alle genade, wat ons geroep het tot sy ewige heerlikheid deur Christus Jesus, nadat u 'n tyd lank gely het, maak u volmaak, bevestig, versterk, vestig u.

Sagaria 9:12 - Gaan terug na die vesting, gevangenes van hoop! Ek sal vandag nog dubbeld gee;

Jeremia 29:11 - Want ek ken die gedagtes wat ek aan u dink, spreek die HERE, gedagtes van vrede en nie van kwaad nie, om aan u 'n verwagte einde te gee.

Johannes 14: 1 - Laat u hart nie ontsteld wees nie; julle glo in God, glo ook in My.

Galasiërs 6: 1 - Broeders, as iemand deur 'n fout oorval word, moet julle wat geestelik is, so iemand herstel in die gees van sagmoedigheid; dink aan jouself, sodat jy nie ook versoek word nie.

Matteus 6:33 - Maar soek eers die koninkryk van God en sy geregtigheid; en al hierdie dinge sal vir julle bygevoeg word.

Gebedspunte

1. Here, dankie dat U die vyande van my goddelike bestemming verstrooi het.

2. Elke inkrimping, rituele en toordery magte teen my lot val neer en sterf in die Naam van Jesus.

3. Ek maak nietig, die invloed van die noodlottige swaers, in die naam van Jesus.

4. Elke boosheid in die huishouding wat sukkel om my lot te orden, neerval en sterf in die Naam van Jesus.

5. My lot is aan God geheg, daarom besluit ek dat ek nooit in die Naam van Jesus kan misluk nie.

6. Ek weier om geprogrammeer te word teen my goddelike bestemming, in die naam van Jesus.

7. Ek vernietig elke rekord van my bestemming in die mariene wêreld, in die naam van Jesus.

8. Elke altaar wat teen my bestemming in die hemele gemonteer is, word in die Naam van Jesus uitmekaar gehaal

9. Ek verwerp elke sataniese alternatief vir my bestemming, in Jesus se naam.

10. Bose kelders, jy sal my lot nie in Jesus se naam kook nie

11. Ek vernietig elke toorkuns en samesmoring teen my lot, in die Naam van Jesus.

12. Elke mag van die kelder wat opgewek word om my lot te manipuleer, moet my vrylaat in die naam van Jesus.

13. Bestemmers, braak my lot in die Naam van Jesus.

14. Ek herstel my gesteelde voertuig van bestemming, in die naam van Jesus

15. Elke konferensie van duisternis teen my lot, verstrooi in die Naam van Jesus.

16. Here, salf my lot opnuut.

17. Ek besluit dat mislukking nie my lot in die naam van Jesus sal slag nie.

18. Elke mag wat oorlog voer teen my lot, val neer en sterf in die Naam van Jesus.

19. Diefstal van die noodlot, maak my nou vry in die Naam van Jesus.

20. Ek vernietig elke sataniese reëling wat teen my lot geprogrammeer is, in die naam van Jesus

21. Ek het in Sion gekom, my lot moet verander in Jesus se Naam.

22. Elke krag wat my lot ontneem, val neer en sterf in die Naam van Jesus.

23. Ek weier om my lot in die lewe, in die Naam van Jesus, te mis.

24. Ek weier om sataniese plaasvervanger vir my lot in die Naam van Jesus te aanvaar

25. Enigiets wat geprogrammeer is teen my bestemming in die hemele, moet in die Naam van Jesus geskud word.

26. Elke mag wat magte uit die hemele trek teen my lot, val neer en sterf in die Naam van Jesus.

27. Elke sataniese altaar wat op my bestemming gevorm is, kraak af in die naam van Jesus.

28. Here, neem my lot uit mensehande weg.

29. Ek herroep elke sataniese eienaarskap van my lot, in Jesus se naam.

30. Satan, jy sal nie in my Naam in Jesus se lot gaan sit nie.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

6 KOMMENTAAR

  1. Dankie vir hierdie gebede, ek weet nie wat om te bid nie. Hierdie gebede help my om te weet wat om te bid. Dankie. Ek wil graag weet of u sal bid dat ek die gawe van spreek in tale sal ontvang? Ek het gevra en gebid en niks het gebeur nie.

    • hallo, nina, is jy die nina wat ek soek, die nina van deland, im fred, kan jy nie op die internet kry nie, maar ek het jou hier raakgeloop, ek word ook deur siekte aangeval, en my familie ook, was in die laaste dae, gaan die bose alles in sy vermoë doen om ons van El-shadie te weerhou. my spelling is nie goed nie. kyk na Jesus vir u antwoord, nie geskenke nie, Hy verhoor elke gebed wat aan Hom gestuur word, maar nie altyd soos ons dit sou wou hê nie. Hy ken die verlede en die toekoms, Hy het gesê: Bid sonder ophou, vertrou op Hom, teen AL DIE VLOEIE, SY GERoepE GELOOF.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.