Gebedspunte vir wonderwerke, tekens en wonders in 2020

3
7736

Jesaja 43:19 Kyk, ek sal 'n nuwe ding doen; nou sal dit uitspruit; sal julle dit nie weet nie? Ek sal selfs 'n weg maak in die woestyn en riviere in die woestyn.

Soos ons aan die einde van die jaar 2019 kom, is dit belangrik om voor te berei op die nuwe jaar 2020. Voorbereiding is die enigste vereiste vir uitnemendheid. Dit waarvoor u nie voorberei nie, kan u daarin nie uitblink nie. As u wil hê dat 2020 goed vir u moet wees, moet u nou begin om geestelik voor te berei. Vandag gaan ons na gebedspunte kyk vir wonderwerke, tekens en wonders in 2020. Dit maak nie saak hoe geknyp u in 2019 gesukkel het nie, hierdie nuwe jaar van 2020 sal u in die naam van Jesus bevoordeel. As ons die einde van die jaar nader, moet u meer geestelik sensitief wees as ooit. U moet begin om die dinge wat u in u lewe wil sien in 2020 te verklaar. U moet begin om u weg te baan deurbrake nog voordat u die nuwe jaar betree. Baie gelowiges dink dat dit tot aan die begin van die nuwe jaar, dit is wanneer hulle sal bid, dit is nie verstandig nie, u nie gereed is vir 'n eksamen in die eksamenlokaal nie, maar dat u liewer voorberei op 'n eksamen voordat u die eksamenlokaal binnekom. Op dieselfde manier begin u voor te berei vir 2020, voordat u die jaar binnegaan. jy begin bid oor die nuwe jaar en gee alles wat jou aangaan in die hande van God. Ek sien dat hierdie jaar goed gaan met u in Jesus se naam, ek sien ook dat u die jaar 2020 in 'n wonderlike styl in Jesus-naam betree.

Hierdie gebedspunte vir wonderwerke, tekens en wonders in 2020 is gebede wat u bemagtig om die hele jaar seëninge oor u lewe te verklaar. Terwyl u hierdie gebedspunte gebruik, maak u bloot die seëninge van God oor u lewe, besigheid, loopbaan, gesin, ens. Vry. Die beste manier om 'n nuwe jaar in te gaan, is om dit biddend te doen, as u biddend die nuwe jaar betree, verseker u al die seëninge van die jaar en u beskerm u teen al die vloeke van die jaar. Ek bid vandag vir u, die jaar 2020 sal u jaar wees van alle deurbrake in Jesus Naam. U sal van alle kante in Jesus se naam perke oortree. Ek moedig u aan om gedurig hierdie gebede te bid en u oeste van wonderwerke, tekens en wonders in Jesus se naam sal sien.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebede

1. Vader, ek dank U vir u goedheid en wonderlike werke in my lewe in Jesus Naam

2. Vader, vervolmaak al die goeie dinge aangaande my hierdie nuwe jaar in die Naam van Jesus

3. Laat God hierdie jaar God wees in my lewe, in die Naam van Jesus.

4. Laat God opstaan ​​en elke mag wat my God uitdaag, in die Naam van Jesus, beskaam
5. Laat alle teleurstellendhede hierdie nuwe jaar goddelike en winsgewende afsprake in my lewe in Jesus se naam maak

6. Laat alle sataniese winde en storms stil word in die Naam van Jesus.

7. Ag God van nuwe begin, begin 'n nuwe dimensie van wonders in my lewe in die naam van Jesus.

8. Laat dit wat my in die voorafgaande jare van grootheid verhinder, in die naam van Jesus in stukke geslaan word.

9. Laat elke anti-deurbraak altaar wat teen my gebou word, in die Naam van Jesus vernietig word.

10. Laat die salwing vir geestelike deurbrake hierdie nuwe jaar in Jesus naam op my val

11. Ag Here Laat my op die regte plek op die regte tyd wees in die Naam van Jesus

12. O God van nuwe begin, maak vir my nuwe deure van voorspoed en seëninge oop in die Naam van Jesus

13. Ag, Here, gee my gesalfde idees wat my hierdie jaar in die naam van Jesus na die toppunt sal lei

14. Laat al my vermorsde jare en pogings omgeskakel word na meerdere seëninge in die naam van Jesus Christus

15. Ek verwerp elke gees van finansiële verleentheid, in die Naam van Jesus.

16. Ag Here, maak my 'n weg vir hierdie jaar, in die Naam van Jesus

17. Ek keer elke bose verklaring wat teen my lewe gespreek is, in die naam van Jesus om

18. Ek keer terug na die sender, elke bose pyl wat op my lewe gerig is in die Naam van Jesus Christus

19. Hierdie nuwe jaar sal ek nie terugdraai aan die rand van my wonderwerke in die Naam van Jesus nie

20. Laat elke argitek van haat, vyandigheid en konflik in my huis verlam word in die Naam van Jesus

21. Enigiets wat in my geplant is, wat nie nou manifesteer nie, maar in die toekoms sal manifesteer om my in Jesus se naam te laat terugval, opdroog.

22. Elke towery wat die bloed van my geestelike lewe drink, sterf in die Naam van Jesus.

23. Eer aan God, oorskadu my in die Naam van Jesus.

24. Sterkte van God, bemagtig my in die Naam van Jesus.

25. Elke innerlike knegskap, wat magnetiese uiterlike knegskap magnetiseer, breek in die naam van Jesus.

26. O eer van my roeping, staan ​​op en skyn in die Naam van Jesus.

27. Deur die krag van God sal ek nie my roeping op die skoot van Delila en Isebel, in die naam van Jesus, verbandlê nie.

28. Ek weier om af te tree, ek moet weer vuur maak in die Naam van Jesus.

29. Elke vyand van my goddelike lof van 'welgedaan' aan die einde van my wedloop, sterf in die naam van Jesus.

30. Ek besluit dat my Simson nie in die Naam van Jesus geskeer sal word nie.

Dankie vader, vir beantwoording van gebede in Jesus Naam.

 


3 KOMMENTAAR

  1. Dankie dat u hierdie gebedspunte vir die jaar 2020 geplaas het. Dit was 'n groot hulp. Eenvoudige werke om 'n kamer skoon te maak, waarvoor ek geen begeerte gehad het nie; Ek het die kamer laas maand gedeeltelik skoongemaak. Ek sal aanhou sê en verklaar dat ek die oorwinning op alle terreine van my lewe het. God seën u vir die beskerming van u skape.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.