Gebedspunte vir dubbele bevordering

0
14958

 

2 Konings 2: 9 En toe hulle oortrek, sê Elía vir Elísa: Vra wat ek vir u sal doen voordat ek van u weggeneem word. En Elísa sê: Laat tog 'n dubbele deel van u gees oor my wees.

Elke gelowige het die mag om eise te stel en te laat geskied. Dit maak nie saak in die toestand waarin u uself bevind nie; u kan die vlak verander deur die krag van gebed. Ons gaan vandag deelneem aan gebedspunte vir dubbele promosie. Hierdie gebedspunte is bedoel vir diegene wat al lankal verlang bevordering daar werkplek, besighede en loopbane in. U het lank genoeg om hierdie berg van stadige vooruitgang gesweef, dit is tyd dat u vorder, die tyd dat u u dubbele promosie sal ontvang. Hierdie gebedspunte sal die hart van konings beweeg om u in die naam van Jesus te bevoordeel. As u vandag hierdie geloofsgebede gebruik, sal die God van bevordering u hemele oopmaak en u dubbele bevorderings op u neer reën op alle terreine van u poging om Jesus te noem.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Elia vra vir Elisa: "wat wil jy hê"  en Elisa sê: ek wil 'n dubbele deel van jou gees hê, in die ander rigting, Ek wil hê dat 'n dubbele deel van u genade en prestasies op my moet rus. Elisa stel 'n spesifieke eis van Elia en hy kry dit. Op dieselfde manier moet u hierdie gebedspunte bid met 'n spesifieke eis in u hart. U sê nie net Here bevorder my nie, u moet Hom vertel waarheen u wil hê hy moet u neem. U moet God laat weet watter soort dubbele bevordering u wil hê. Die doel van hierdie gebedspunte is om u in staat te stel om elke sataniese opposisie wat teen u dubbele bevordering sal staan, te vernietig. Hierdie gebedspunte sal die lug vir u skoonmaak om u gewenste spesifieke dubbele promosieverwagting te ontvang. Ek moedig u aan om hierdie gebede met passie en groot verwagting te bid. Hierdie gebedspunte vir dubbele promosie is noukeurig gekies vir u eie deurbraak. Niemand sal jou in Jesus se naam meer onderdruk nie.


Kragtige Gebedsboeke 
by Pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op amazon 


Gebede

1. Ek herroep elke sataniese besluit wat uitgereik is teen my dubbele bevordering, in die naam van Jesus

2. Ek maak elke bose hond stil wat blaf teen my deurbrake in die Naam van Jesus

3. Laat die vinger van God my huisgenoot, in die naam van Jesus, onthul.

4. Laat elke bose voël wat om my ontwil vlieg, vasgevang word in die Naam van Jesus

5. Elke agent van stagnasie, agterlikheid en skaamte, maak my nou vry !!! in die naam van Jesus

6. Ek werp elke bose troon wat in my lewe geïnstalleer is, neer in die Naam van Jesus

7. Elke agent van wanorde in my lewe, word verstrooi in die Naam van Jesus

8. Elke krag wat my probleme opwek, val neer en sterf in die Naam van Jesus

9. Ek bevry my van enige vloek wat in my gesin werk, in die naam van Jesus

10. Laat elke geestelike aasvoël wat teen my afgevaardig is, hulle eie vlees eet en hul eie bloed drink in die naam van Jesus

11. Ek vertrap elke slang en skerpioene wat veg teen my bevordering in die naam van Jesus.

12. Ek eis die mag om te oorkom en te presteer onder alle ander mededingers, in die naam van Jesus.

13. Here, laat elke besluit van enige paneel gunstig wees in die Naam van Jesus.

14. Elke negatiewe woord en uitspraak teen my sukses, word in Jesus se naam heeltemal nietig verklaar.

15. Al die mededingers wat saam met my in hierdie uitgawe is, sal my nederlaag in die Naam van Jesus nie haalbaar vind nie.

16. Ek eis op bonatuurlike wysheid om alle vrae te beantwoord op 'n manier wat my saak in die Naam van Jesus sal bevorder.

17. Ek bely my sondes van die feit dat ek af en toe twyfel getoon het.

18. Ek bind elke gees wat my begunstigdes teen my manipuleer, in die naam van Jesus.

19. Ek verwyder my naam uit die boek van diegene wat goed sien sonder om dit te proe, in die naam van Jesus.

20. U, die wolk, wat die sonlig van my heerlikheid en deurbraak blokkeer, versprei in die Naam van Jesus.

21. Here, laat my wonderlike veranderinge begin deel uitmaak van hierdie peperduur.

22. Ek verwerp elke gees van die stert op alle terreine van my lewe, in die naam van Jesus.

23. Ag Here, bring my in guns by almal wat oor my vooruitgang sal besluit.

24. Ag, Here, laat my toe dat 'n goddelike vervanging plaasvind.

25. Ek verwerp die gees van die stert en ek eis die gees van die hoof in die naam van Jesus.

26. Alle slegte rekords, geplant deur die duiwel in enigeen se gedagtes teen my vooruitgang, word in stukke in die naam van Jesus verpletter.

27. Ag Here, oordra, verwyder of verander alle menslike agente wat daarop gemik is om my vooruitgang te stop.

28. O Heer, maak my pad na bo met U hand van vuur glad.

29. Ek ontvang die salwing om bo my tydgenote te presteer, in die naam van Jesus.

30. Here, neem my in grootheid soos U vir Daniël in die land Babilon gedoen het.

31. Here, help my om enige swakheid in my te identifiseer en te hanteer wat my vordering kan belemmer.

32. Ek bind elke sterkman, wat afgevaardig is om my vordering te belemmer, in die Naam van Jesus.

33. Ag Here, stuur u engele om elke struikelblok vir my bevordering, vooruitgang en verheffing weg te rol.

34. O Heer, laat krag my hande in my werk verander na die hande van die Heilige Gees.

35. Vuur van God, verteer enige rots en bind my op dieselfde plek in die Naam van Jesus.

36. Alle demoniese kettings, wat my vooruitgang verhoed, breek in die naam van Jesus.

37. Alle menslike agente, wat my vooruitgang vertraag / weier, bind ek die bose geeste wat u verstand in hierdie opsig beheer, in die naam van Jesus.

38. Heilige Gees, rig die besluite van enige paneel in my guns, in die naam van Jesus.

39. Ek weier om te misluk, aan die rand van my wonderwerk, in die Naam van Jesus.

40. O Here, laat u engele los om my stryd te beveg.
Dankie Jesus vir my dubbele bevordering is seker in die naam van Jesus.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebede teen stryd in die droom.
Volgende artikel20 tipes gebed
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.