Ek sal nie toelaat dat u gaan nie, tensy u my gebedspunte seën

0
18829

Jesaja 62: 6 Ek het wagte op u mure gesit, Jerusalem, wat nooit sal rus nie dag en nag; julle wat die HERE noem, moenie swyg nie: 62: 7 en gee hom geen rus totdat hy vasstaan ​​nie; en totdat hy Jerusalem 'n lof op die aarde maak.

Aanhoudende gebede is die kragtigste gebede wat 'n gelowige ooit sal bid. Dit is 'n soort gebed wat 'Nee' nie as antwoord beantwoord nie. As u hierdie gebede bid, hou u op om te bid totdat u antwoorde ontvang het. Ek persoonlik hou daarvan om dit 'n 'nooit te sê nooit' gebed te noem. As u hierdie soort gebede begin bid, hou u nie op voordat u antwoorde van God ontvang het nie. Vandag het ek 'n paar gebedspunte saamgestel wat ek getiteld het, ek sal jou nooit laat gaan nie, tensy jy my gebedspunte seën. Matteus 7: 7 sê vra en hou aan om te vra, en jy sal ontvang. Aanhoudende gebede is 'n gebed van geloof, dwarsdeur die teks sien ons mense wat hierdie tipe gebede gedoen het, en hulle het almal harte begeer. Voordat ons vandag hierdie gebede aanpak, sal ons na enkele skriftuurlike voorbeelde van hierdie aanhoudende gebede kyk.

Skriftuurlike voorbeelde van volgehoue ​​gebede

1. Jakob:

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Genesis 32: 24-30.
32:24 En Jakob het alleen agtergebly; en daar het 'n man met hom geworstel tot die dag van die dag. 32:25 En toe hy sien dat hy hom nie oorwin nie, raak hy die holte van sy heup aan; en die holte van Jakob se heup was uitmekaar terwyl hy met hom geworstel het. 32:26 En hy antwoord: Laat my gaan, want die dag breek aan. En hy antwoord: Ek sal u nie los nie, tensy u my seën. 32:27 En hy antwoord hom: Wat is u naam? En hy antwoord: Jakob! 32:28 En hy antwoord: U naam sal nie meer Jakob genoem word nie, maar Israel; want as 'n vors het u mag by God en by die mense en het u die oorhand gekry. 32:29 Toe vra Jakob hom en sê: Vertel my tog u naam. En hy antwoord: Waarom vra u na my naam? En hy het hom daar geseën. 32:30 En Jakob het die plek Peniël genoem, want ek het God van aangesig tot aangesig gesien, en my lewe is behoue.


Jakob was 'n man wat 'n groot deel van sy uitdagings in sy lewe gehad het. Die bogenoemde skrif in Genesis 32: 24-30, het Jakob van sy oom Laban verlaat en was op pad huis toe, sonder dat hy sy lot geken het, aangesien hy sy wraaksugtige broer Esau. terwyl hy op pad was, het hy 'n ontmoeting met God gehad en hy het tot die dagbreek met God geworstel (simbool van gebed), en toe die Here wou vertrek, het Hy hom vasgehou en gesê: 'Ek sal jou nie laat gaan totdat jy seën my '. U sien, Jakob was nie op die punt om met minder te vergoed nie, hy wou nie die nederlaag aanvaar nie, Hy het God vasgehou en gesê: U moet my vandag antwoord, ek sal nie wag tot môre nie, en ons van vers 28 van die skrif, dat God het Hom 'n nuwe naam gegee en Hom geseën. Van daardie ontmoeting, Jacob, nou is Isreal geseënd. As ons God nie opgee nie, gee Hy ons nie op nie.

2. Elia;

1 Konings 18: 41-45. 18:41 Toe sê Elia vir Agab: Staan op, eet en drink; want daar is 'n geluid van oorvloed reën. 18:42 Toe trek Agab op om te eet en te drink. En Elía het opgegaan na die top van die Karmel; en hy het hom op die aarde neergewerp en sy gesig tussen sy knieë gesit, 18:43 en aan sy dienaar gesê: Gaan tog op, kyk na die see. En hy het opgeklim en gekyk en gesê: Daar is niks. En hy sê: Gaan weer sewe keer. 18:44 En op die sewende keer het hy gesê: Kyk, daar kom 'n wolkie uit die see soos 'n man se hand. En hy antwoord: Trek op, sê vir Agab: Berei u wa voor en klim af, sodat die reën u nie kan stuit nie. 18:45 En in die tussentyd was die hemel swart van wolke en wind, en daar het 'n groot reën geval. En Agab het gery en na Jísreël gegaan.

Die ware verhaal van profeet Elia is inderdaad 'n verhaal van volharding in Gebede. As gelowiges kan volhard op die altaar van gebede, soos die profeet Elia, sal daar groot rewolusies in ons lande wees. Elia het die koning beveel om te eet en te drink, want daar kom 'n groot reën. Hy gaan toe op sy knieë en begin bid vir reën, nadat hy 'n rukkie gebid het, stuur hy sy dienaar om die wolk te gaan dophou, die dienaar gaan terug en kom terug met 'n verkeerde antwoord, Elia gaan weer op sy knieë, gaan voort bid en 'n rukkie weer stuur hy sy dienskneg en gaan terug met 'n ander verkeerde antwoord; Elia gee nie moed op nie, hy gaan voort om te bid en stuur sy dienskneg. Hy het hom nog vyf keer gestuur, wat dit altesaam sewe keer gemaak het, en op die sewende keer het die dienaar met goeie nuus gekom.
Elia het die antwoorde op sy gebede gekry, want hy het volhard in gebede. Hy het die duiwel of verkeerde antwoorde nooit ontmoedig nie, hy het aanhou bid totdat Hy gebid het. Ek sal jou nooit laat gaan nie, tensy jy my seën, sal gebedspunte jou bemagtig om deur te gaan tot jou antwoorde in Jesus naam.

3. Daniël:

Daniël 10:12 Toe sê hy vir my: wees nie bevrees nie, Daniël; want van die eerste dag af dat u u hart gerig het om te verstaan ​​en u tugtig voor u God, is u woorde gehoor, en ek het gekom om u woorde te spreek. 10:13 Maar die owerste van die koninkryk van Persië het my een en twintig dae lank teëstaan; maar kyk, Migael, een van die owerstes, het my kom help; en ek het daar gebly by die konings van Persië.

Daniel was 'n man van gebed. Hy het nooit sy gebedsrooster wat drie keer per dag is, gemis nie. Op 'n keer het hy op sy knieë gegaan om te bid vir die bevryding van sy volk. Sy antwoorde is gestuur vanaf die eerste dag van sy gebede, maar die demone van Persië, vir een en twintig dae. Maar Daniel was nie 'n man wat maklik opgee nie. Hy het voortgegaan om te bid en hy het nooit opgehou nie, hy het een en twintig dae sonder ophou gebid totdat sy antwoord gekom het. 'N Volhardende christen sal die duiwel altyd oorkom.

4. Die Kanaänitiese vrou;

In Matteus 15: 21-28 sien ons die ware verhaal van die Kanaänitiese vrou, 'n baie aanhoudende vrou. Sy huil in gebede soos na Jesus en smeek Hom om haar siek dogter te genees. Jesus het haar eers geïgnoreer omdat sy nie 'n Jood was nie en op daardie stadium het Jesus nog nie die hele wêreld bedien nie, maar nog nie sy lewe gegee nie. Maar ten spyte van die afwysing van Jesus, het hierdie Kanaänitiese vrou hulle bly volg en agter hulle aan gehuil. Dit het in 'n tyd gekom toe Peter toestemming van Jesus gevra het om haar weg te stoot, maar Jesus het stilgehou en na haar gekyk. Daardie vrou se geloof is geprys omdat sy volhardend was, in haar hart, het sy gesê: ek sal jou nooit laat gaan nie, tensy jy my seën; sy was bereid om aan te hou volg totdat sy haar wonderwerk ontvang het en dit gedoen het.

5. Die aanhoudende weduwee

Die boek Lukas 18, Jesus, het vir ons 'n gelykenis gegee wat volharding in gebede tot stand gebring het. Ons het die verhaal gesien van 'n weduwee wat na die koning gegaan het om wraak te neem, hulle het eers geweier, maar hierdie vrou het elke dag by die koningspoort bly huil totdat die koning moeg geword het en haar reg gegee het. Ons het gesien hoe die nooit sê nooit houding van die vrou haar die begeertes van haar hart gee nie. Daar is nog baie voorbeelde in die Bybel van hierdie soort gebede, maar ek het hierdie paar net gedeel om ons te laat kragtig om te bid. Moet nooit opgee vir God nie, moenie dat GEEN jou ontmoedig om te bid nie. Ons dien 'n God wat gebede verhoor, aanhou bid en aanhou verwag. U sal u antwoorde in Jesus naam ontvang. Terwyl u vandag hierdie gebede bid, sê vir God, ek sal u nooit laat gaan voordat u my geseën het nie. Hy sal u gebede seën en beantwoord in Jesus-naam

Gebede

1. O Here, adverteer Uself as die Lewende God in my lewe, in Jesus Naam.

2. Laat die hand van die Here my optrek na my gewenste berg in die Naam van Jesus

3. Laat die gees van die vallei in my lewe versmoor tot die dood in die Naam van Jesus.

4. Laat elke sataniese herlewing wat teen my lewe georganiseer word, vernietig word in die Naam van Jesus

5. Laat die vuur van die Heilige Gees elke geestelike blindheid in my lewe, in die Naam van Jesus, smelt

6. Heilige Gees, gee guns in my lewe in die Naam van Jesus.
7. Ek weier om enige bose prosedure in my lewe te volg, in die Naam van Jesus

8. Laat al die bose kampe wat teen my opgerig is, in die Naam van Jesus in puin lê

9. Ek spreek mislukking met elke sataniese wapen wat teen my gemaak is, in die Naam van Jesus.

10. Ek spreek frustrasie aan elke bose strik wat teen my berei word in die Naam van Jesus

11. Elke sataniese put teen my wese, word geneutraliseer in die naam van Jesus

12. Elke eienaar van 'n slegte vrag in my lewe, begin om u bose bagasie met albei hande in die naam van Jesus te dra.

13. Elke sataniese verklaring wat teen my gewenste deurbrake gebruik word, val en sterf in die naam van Jesus.

14. Laat elke bloedaltaar wat teen my opgerig is, neerval en sterwe in die Naam van Jesus

15. Here leeg elke sataniese vaartuig vir my ontwil in die Naam van Jesus

16. Here, laat my geroep in hierdie gebed engele geweld teen my vyande in Jesus Naam uitlok.

17. Laat elke oerwoudkonsultasie namens my nietig word in die Naam van Jesus

18. Laat elke sataniese uitspraak teen my lewe nietig verklaar word in Jesus se naam

19. Laat die wind van God nou blaas op my dooie sake, huwelik, loopbaan, ens. In die Naam van Jesus

20. Ek ontstaan ​​uit armoede tot voorspoed op elke terrein van my lewe in Jesus naam

21. Laat elke sataniese wysheid teen my impotent gemaak word in die Naam van Jesus

22. Ag Here, laat my lewe u krag demonstreer in die Naam van Jesus Christus

23. Ag Here, laat my lewe elke sataniese mag in die Naam van Jesus beskaam

24. Ag Here, laat my woord heilige vuur en krag dra in die Naam van Jesus

25. Elke krag wat die antwoorde op my gebede sluk, val en sterf nou in die Naam van Jesus

26. Elke mag van heksery in die huis wat my lewe pla, val en sterf nou in die Naam van Jesus Christus.

27. Ek verwerp elke heksery begrafnis van my welvaart, in die Naam van Jesus

28. Laat elke goeie deur wat deur die vyande voor my toegemaak word, nou oopgemaak word in die Naam van Jesus Christus

29. Laat elke bose magte wat mislukkings in my lewe aktiveer nou val en sterf in die Naam van Jesus Christus

30. Elke sataniese insek wat my deurbrake besoedel, val neer en sterf nou in die naam van Jesus.

BEGIN NOU OM U PERSOONLIKE VERSOEKE AAN DIE HERE TE GEE IN GEBEDE, HOU BID TOT U U VREDE IN U GEES GEEN.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikel21 Belang van gebed
Volgende artikelPunte vir bonatuurlike oordrag van welvaart
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.